Ταινία: Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι

Η ταινία «Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή αφηγείται την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη ενός πειρατή που γίνεται πλούσιος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης. Η επική αυτή ιστορία, βασίζεται στην πραγματική ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη και ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στην Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στην διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, στην Πύλο για 2 εβδομάδες , στην Αίγινα, την Κρήτη, τα Ψαρά αλλά και στη Ρωσία, στην Αγία Πετρούπολη και το Αστραχάν.

«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», η νέα πολυαναμενόμενη επική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή επιλέχθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο. Έτσι, η ταινία ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές τη διεθνή της πορεία, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει τη διεθνή διανομή της από τη Sony Pictures Home Entertainment.

Η ταινία «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», αποδεικνύει αυτό ακριβώς που πρεσβεύει, ότι «τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», καθώς ξεπερνώντας τις άπειρες δυσκολίες της για να ολοκληρωθεί, ξεκινά τη διεθνή της καριέρα, μεταφέροντας τις ελληνικές αξίες που δοκιμάζονται στις μέρες μας. Με τη συμμετοχή ενός δυνατού διεθνούς cast (του Sebastian Koch, της Catherine Deneuve, του John Cleese και του Juan Diego Botto).

Από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Διαβάστε τα νέα της ταινίας “O Θεός αγαπάει το χαβιάρι” στο blog.