Βρετανία: Γλίτωσε η δασκάλα που έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή σε τουαλέτα αεροπλάνου

  • Έναν μήνα μετά το συμβάν στο αεροπλάνο, η Eleanor Wilson είπε στο αγόρι ότι είχε μείνει έγκυος αλλά ήταν αποφασισμένη να «ρίξει» το παιδί…

Η 29χρονη Βρετανίδα δασκάλα Eleanor Wilson που είχε κατηγορηθεί ότι έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της μέσα σε αεροπλάνο, ενώ επέστρεφαν από σχολική εκδρομή στη Σουαζιλάνδη, φαίνεται ότι την «σκαπούλαρε», αφού το δικαστήριο στου οποίου το εδώλιο καθόταν τις τελευταίες εβδομάδες, κήρυξε κακοδικία και την απήλλαξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το σώμα των ενόρκων δεν κατάφερε να φτάσει σε ομόφωνη απόφαση και η τοπική Εισαγγελία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει επανάληψη της δίκης, για μια υπόθεση που «ήδη έχει κοστίσει στους φορολογούμενους πολλές χιλιάδες λίρες».

H Eleanor Wilson κατέφθασε εχθές στο δικαστήριο με τον νέο της έρωτα, τον 27χρονο Τζος Χόκινς, και μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε βαθιά ανακουφισμένη.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της δίκης, οι ένορκοι άκουσαν πως η γυναίκα αποπλάνησε τον μαθητή της και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του για πρώτη φορά μέσα στο αεροπλάνο, μέσα στο οποίο επέβαινε όλη η τάξη του νεαρού.

Με βάση τη μαρτυρία του νεαρού, το ζευγάρι συνέχισε να συνευρίσκεται ερωτικά για αρκετό καιρό μετά την πρώτη τους επαφή.

Μάλιστα, έναν μήνα μετά το συμβάν στο αεροπλάνο, η Eleanor Wilson είπε στο αγόρι ότι είχε μείνει έγκυος αλλά ήταν αποφασισμένη να «ρίξει» το παιδί. Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η εγκυμοσύνη ήταν όντως αληθινή, ωστόσο η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι το παιδί ήταν του τότε συντρόφου της και τελικά η εγκυμοσύνη κατέληξε σε άμβλωση.

Αν και ίδια η Eleanor Wilson αρνιόταν από την πρώτη στιγμή ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον νεαρό, είχε παραδεχτεί στο δικαστήριο ότι τον συναντούσε συχνά και αντάλλαζε μαζί του μηνύματα, επειδή αισθανόταν μοναξιά και δεν είχε πουθενά αλλού να στραφεί.

Check Also

22 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα για το νερό

Share Twitter 22 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα για το νερό Το Νερό, ο επονομαζόμενος και …

Φρίκη! 21χρονη Ουκρανή σκότωσε την κόρη της..! Νόμιζε ότι ο άντρας της την αγαπούσε περισσότερο!

Share Twitter Σε ένα φρικιαστικό και αποτρόπαιο ξέσπασμα ζήλιας, μια Ουκρανή μητέρα έκοψε τον λαιμό …