ΕΛΑΜ: Ο Σαλβίνι κατάφερε όσα δεν τόλμησαν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις

ΕΛΑΜ: Ο Σαλβίνι κατάφερε όσα δεν τόλμησαν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις

Όσα δεν τόλμησαν να πράξουν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, που με τους υποτακτικούς αδέξιους χειρισμούς τους, κατάφεραν να υποβαθμίσουν το Κυπριακό σε δικοινοτική διαφορά, κατάφερε ο Ιταλός Υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζει την δήλωση του κ. Σαλβίνι που από την Ρωσία υπενθύμισε σε ΟΛΟΥΣ ότι στην Κύπρο υπάρχει παράνομη εισβολή και κατοχή από την Τουρκία, δηλαδή όσα δεν τόλμησε να πει ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το βήμα του ΟΗΕ.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ που χαιρετίζει την τοποθέτηση του μέχρι πρότινος «ακροδεξιού» και «εθνικιστή» Υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας. Εξ όσων φαίνεται η ΕΛΑΜοποίηση της ΕΔΕΚ εν όψει ευρωεκλογών για να διατηρήσει την έδρα, προχωρά ακάθεκτη.

Είναι με χαρά και ικανοποίηση που παρακολουθούμε επιτέλους τον συγκεκριμένο χώρο να παραδειγματίζεται από τα Εθνικιστικά – Πατριωτικά Κινήματα, παρά από τους συντρόφους τους, που υποδέχονται στην Σοσιαλιστική Διεθνή κόμματα του ψευδοκράτους και τον ηγέτη της κατοχής.