Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να γίνει ένα με τη ΝΔ, ούτε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια απλή εισήγηση και χωρίς προειδοποιήσεις για κομματική πειθαρχία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τα μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν τα μέτρα στη Βουλή. Οσο για τη στάση που θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει άλλη ιστορική διαδρομή.

Σεβόμαστε τη δοκιμασία που περνούν οι συνάδελφοί μας στη ΔΗΜΑΡ, αλλά εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις μας. Η ΝΔ δεν κυβερνά μόνη της. Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι πιο ευαίσθητη από εμάς”.

Στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, ο οποίες όπως υποστήριξε, δεν θα είναι εκποίηση περιουσίας, αλλά συγκροτημένη προσπάθεια επένδυσης και ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι οι αποκρατικοποιήσεις θα γίνουν κάτω από κοινοβουλευτικό έλεγχο λέγοντας ότι «η κύρωση των συμβάσεων που έχουν στρατηγικό χαρακτήρα αποτελεί στοιχείο διαφάνειας».

Σχετικά με την διαφωνία Λοβέρδου- Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι ήθελαν να συμμετάσχει το κόμμα στην κυβέρνηση με κορυφαία στελέχη, ο κ Βενιζέλος δήλωσε ότι «την απόφαση πήρε η ΚΟ με μεγάλη πλειοψηφία, η διαφορά λύθηκε δημοκρατικά”.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να γίνει ένα με τη ΝΔ, αλλά ούτε και ουρά του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

 

Check Also

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τη θανάτωση του χιμπατζή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα η Πανελλαδική …

Νέα αποκάλυψη από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου – Η κατάθεσή της «φωτίζει» την ώρα θανάτου της Ίριδας 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε για σχεδόν δέκα ώρες και όπως προκύπτει, όσα είπε «φωτίζουν» την …