Βίκτωρας: Μηδενισμός και στείρα αντιπολίτευση καθοδηγούν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Για μηδενισμό και στείρα αντιπολίτευση που καθοδηγούν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ κάνει λόγο σε γραπτή απάντησή του, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρας Παπαδόπουλος

«Προς στιγμή, ακούγοντας τα όσα δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θα μπορούσε κανείς να νομίσει ότι αναφέρεται στη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ 2008-2013.

Μηδενισμός και στείρα αντιπολίτευση καθοδηγούν τον κ. Άντρο Κυπριανού και το ΑΚΕΛ μέχρι την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας για τις Βουλευτικές Εκλογές.

Εκείνο που ο κ. Κυπριανού παραδέχεται σήμερα είναι ότι μόνη έγνοια του ΑΚΕΛ για τις Βουλευτικές Εκλογές είναι η σύμπτυξη μετώπου για να αναρριχηθεί στην εξουσία, πρώτα στην Προεδρία της Βουλής, όπως είπε, και μετά στη διακυβέρνηση του τόπου.

Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο, ασχολούνται με την επόμενη μέρα της επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας, την ανάκαμψη της οικονομίας και τη θωράκιση της με ένα νέο ανθεκτικό μοντέλο για τις επόμενες γενιές, με μεταρρυθμίσεις προς όφελος του λαού και της χώρας.

Το Σχέδιο, το οποίο ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε, αφορά περίπου 4,5 δισ ευρώ προς όφελος εργαζομένων, επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Η εφαρμογή του Σχεδίου, ήδη, έχει ξεκινήσει. Αυτό που απαιτείται τώρα είναι να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία, ώστε να μπορέσουν να εγκριθούν τα σχετικά νομοσχέδια και όχι το πώς το ΑΚΕΛ θέλει να αναρριχηθεί στην εξουσία, αντιπολιτευόμενο, ουσιαστικά, τα συμφέροντα του κυπριακού λαού.

Γραπτή απάντηση Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στο ΔΗΚΟ

To ΔΗΚΟ της συντήρησης του κατεστημένου, πιστό στη γραμμή που ακολούθησε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο για τις Βουλευτικές Εκλογές, δηλαδή στην πολεμική κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας προσωπικά, αλλά και της Κυβέρνησης του, παραμένει στην ίδια γραμμή μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από τις Κάλπες.

Αήθεις προσωπικές επιθέσεις κατά του Προέδρου Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του λαού, λάσπη και μηδενισμό και άκρατο λαϊκισμό.

Τα ίδια συστατικά που το οδήγησαν στην καταψήφιση του προϋπολογισμού και άλλων νομοσχεδίων υπέρ των επιχειρήσεων, για να ετοιμάσει τον δρόμο της συνεργασίας με το ΑΚΕΛ.

Για το ΔΗΚΟ προέχουν, αντί τα συμφέροντα του λαού, οι συμμαχίες με στόχο τις Προεδρικές Εκλογές.

Για την Κυβέρνηση προέχει το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το Αύριο της Κύπρου και τα συμφέροντα του κυπριακού λαού.»

 

Check Also

Πρόστιμα μέχρι και €2.000 σε όσους δεν δέχονται πληρωμές με κάρτα

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, με βάση το άρθρο 30Α του περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως …

Καταγγέλθηκαν 22 πολίτες και 1 υποστατικό για την παραβίαση των μέτρων

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Πέμπτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από …