Βίκτωρας: Δεν θα υπεισέλθουμε σε περαιτέρω σχολιασμό, όπως επιθυμεί το ΔΗΚΟ σε καθημερινή βάση

Δεν θα υπεισέλθουμε σε περαιτέρω σχολιασμό, όπως επιθυμεί το ΔΗΚΟ σε καθημερινή βάση, τόνισε σε γραπτή απάντηση στο ΔΗΚΟ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Οι επιμονές σε βαθμό εμμονών και οι επαναλαμβανόμενες σε καθημερινή βάση θέσεις του ΔΗΚΟ για τις έρευνες αναφορικά με τις κατ΄εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατόπιν συμβουλών συγκεκριμένου επικοινωνιολόγου εξ Ελλάδος, δεν μπορούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να διαγράψουν τα πραγματικά γεγονότα.

Επίσης, αναφορικά με την αποζημίωση του Προέδρου και των μελών της ερευνητικής επιτροπής για τις κατ΄ εξαίρεση πολιτογραφήσεις, την αλήθεια και εξηγήσεις για την απόφαση του έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπεισέλθουμε σε περαιτέρω σχολιασμό, όπως επιθυμεί το ΔΗΚΟ σε καθημερινή βάση που μόνο στόχο έχει τη διαστρέβλωση και παραποίηση των πραγματικών γεγονότων.

Η Κυβέρνηση επικεντρώνεται αυτή την ώρα στα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του λαού και τις προσπάθειες για υπερψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού που είναι άμεσα συνυφασμένος με αυτά και που το ΔΗΚΟ αποφάσισε φέτος να θυσιάσει στον βωμό εντελώς μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.,

 

Check Also

Δημητρίου: Ας ανοίξουν τα μάτια τους στο ΑΚΕΛ να δούν πόσο υποφέρει η ανθρωπότητα από τον κορωνοϊό

Ας ανοίξουν τα μάτια τους στο ΑΚΕΛ να δούν πόσο υποφέρει η ανθρωπότητα από τον …

Υπ. Παιδείας: Με εβδομαδιαίο αρνητικό τεστ ΟΛΟΙ οι μαθητές της Μέσης

Υπ. Παιδείας: Με εβδομαδιαίο αρνητικό τεστ ΟΛΟΙ οι μαθητές της Μέσης Οι διαπιστώσεις που προκύπτουν …