Βάνα Μπάρμπα: Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα – Όταν βγήκε η Μαρία Κορινθίου…

Αφοπλιστική και χειμμαρώδης όπως πάντα η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Roomies» όπου συνάντησε τις τρεις οικοδέποινες, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα για το πώς αισθάνθηκε όταν βγήκε η Μαρία Κορινθίου.

Η κυρία Μπάρμπα αρχικά ξεχώρισε την προσπάθεια των τριών κυριών στην πρωτότυπη εκπομπή που παρουσιάζουν στο MEGA λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα. Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη».

Στη συνέχεια και μιλώντας για το γυναικείο ανταγωνισμό λέει: «Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν. Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε… Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δυο τρεις άντρες. Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα. Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα».

 

Check Also

Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι: «Αγαπώ την Ελλάδα»

Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι: «Αγαπώ την Ελλάδα»  «Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την …

Η Warner Bros ετοιμάζει remake της ταινίας «The Bodyguard»

Η Warner Bros ετοιμάζει remake της ταινίας «The Bodyguard» Ο Μάθιου Λόπεζ, υποψήφιος για Tony …