Αστυνομία: Πληθώρα τροχαίων καταγγελιών

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση, στο  πλαίσιο δράσης της Αστυνομίας για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, καθώς επίσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν χθες στην επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού, στοχευμένες εκστρατείες.

Στην επαρχία Λευκωσίας, η εκστρατεία επικεντρώθηκε σε σημεία του οδικού δικτύου, όπου συμβαίνουν σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα. Κατά την εκστρατεία ελέγχθηκαν 36 οχήματα και κατακρατήθηκαν επτά μηχανοκίνητα οχήματα (4 αυτοκίνητα και 3 μοτοσικλέτες) για περαιτέρω εξετάσεις. Έγιναν επίσης και 122 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Επίσης, οι έλεγχοι επεκτάθηκαν και σε οδούς, στις οποίες συχνάζουν αρκετά πρόσωπα και προκαλούν οχληρία σε περιοίκους.

Έγινε έλεγχος σε αρκετά άτομα και τους έγιναν συστάσεις όπως είναι προσεκτικοί και συμμορφώνονται με το νόμο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν και μετέβησαν σε περιστατικό, μετά από πληροφορία, ότι άγνωστο πρόσωπο παραβίασε την είσοδο υποστατικού.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν κρυμμένο εντός του υποστατικού 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στην κατοχή του ανευρέθηκε περιουσία (χρηματικό ποσό και προϊόντα) τα οποία φέρεται να έκλεψε από το υποστατικό.

Επίσης, σε στοχευμένη εκστρατεία που έγινε στην επαρχία Λεμεσού, η οποία επικεντρώθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης (λεωφόρο Αμαθούντος, Εναέριο, 1ο Κάθετο κλπ), έγιναν 82 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Check Also

Κορωνοιός: 7 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα

Share Twitter Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα …

Αννίτα: Απαράδεχτα ελλιπής ο χειρισμός της αστυνομίας στην υπόθεση του καταδικασθέντα αστυνομικού

Share Twitter Είναι αδιανόητο να καταστρατηγούνται με τέτοιους χειρισμούς νομοθεσίες και η εθνική στρατηγική σεξουαλικής …