Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Το χάρισμα στην επικοινωνία το κατέχετε έτσι κι αλλιώς, αγαπητοί Κριοί… Αλλά τώρα ο μαγνητισμός σας αυξάνεται, χάρη στη μετάβαση του Άρη που σας κυβερνά στους Διδύμους! Μέχρι τις 23 Απριλίου μπορείτε να διακηρύξετε τα μηνύματά σας και να ακουστείτε σε ευρύτερο κοινό. Μόνο προσέξτε να μην ακουστείτε επιθετικοί ή ισχυρογνώμονες, μιας και ο κυβερνήτης σας μπορεί να σας καταστήσει τον «δικηγόρο του διαβόλου»… Κάτι τέτοιο θα γίνει αποδεκτό μόνο από άτομα που εστιάζουν στο πνεύμα σας, χωρίς να παίρνουν κάτι προσωπικά!

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο ορμητικός Άρης περνά στους Διδύμους, φορτίζοντας τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων μέχρι τις 23 Απριλίου.
Ακολουθήστε την παρόρμηση να διεκδικήσετε όσα ονειρεύεστε: Αυτή η ανάγκη θα οδηγεί τις φιλοδοξίες σας, παρά την πίεση που διέπει κάποια εγχειρήματά σας.

Δίδυμοι

Όλο σας το είναι ανορθώνεται, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο σέξι και χαρισματικός Άρης περνά στα δικά σας εδάφη, μια επίσκεψη που πραγματοποιεί κάθε δύο χρόνια. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και πυροδοτήστε τις μηχανές σας: Ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ακμαιότητα για να υλοποιήσετε όσα έχετε στοχεύσει. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα και επενδύστε στα δικά σας όνειρα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μειώστε ταχύτητα αλλά μην σταματήσετε! Ο δραστήριος Άρης περνά στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της επούλωσης. Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό να πιεστείτε, αυτή είναι μια φάση ανάπαυλας. Διαθέστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, γιατί το κεντρισμένο σας υποσυνείδητο θα δουλεύει υπερωριακά. Πριν κοιμηθείτε, επιλέξτε να ακούσετε χαλαρωτική μουσική ή να δείτε μια ρομαντική ταινία. Αποφύγετε πρόσωπα και πράγματα που απομυζούν την ενέργειά σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, στραφείτε στο ομαδικό πνεύμα! Ο διεκδικητικός Άρης θα διαμένει στον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων και της τεχνολογίας μέχρι τις 23 Απριλίου. Θα είναι μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδος, προκειμένου να προωθήσετε τις γνωριμίες και τις συμφωνίες σας. Αναζητήστε άτομα που έχουν ανάλογο σκεπτικό με το δικό σας… Φροντίστε μόνο να λειτουργήσετε δημοκρατικά και όχι ηγετικά, ακόμα κι αν κάποιοι στην ομάδα καθυστερούν τις διαδικασίες. Αν ο καθένας αναλάβει το βάρος που αντέχει, θα αποφύγετε αχρείαστες εντάσεις και συγκρούσεις!

Παρθένος

Ανασκουμπωθείτε, αγαπητοί Παρθένοι… Η αρχή σας μέχρι τις 23 Απριλίου θα είναι το «θέσεις, στόχος, διάνα»! Ο υποκινητής Άρης περνά στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και των φιλοδοξιών. Η προσοχή σας στρέφεται στους επαγγελματικούς στόχους, όσο μεγαλεπήβολοι κι αν είναι. Μιας και αυτή η επίσκεψη γίνεται μία φορά κάθε δύο χρόνια, να κάνετε τολμηρά όνειρα και να τα γνωστοποιείτε. Δράστε αποφασιστικά – αλλά προσέξτε να μην γίνετε εργασιομανείς. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς και να μην αμελείτε την κοινωνική σας ζωή!

Ζυγός

Οι ορίζοντές σας απαιτούν διεύρυνση, αγαπητοί Ζυγοί! Ο περιπετειώδης Άρης περνά στους Διδύμους, φορτίζοντας τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της μάθησης μέχρι τις 23 Απριλίου. Η διάθεσή σας για μετακινήσεις και περιπλανήσεις θα χτυπήσει κόκκινο τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ιδανική στιγμή για να ξεπεράσετε κάθε δισταγμό για το άγνωστο, να επεκτείνετε το γνωστικό σας πεδίο ως μαθητές ή καθοδηγητές. Αν και θα χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αδράξτε την πρόκληση και δεν θα χάσετε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, πόσο μπορεί να ανέβει η θρυλική σαγήνη σας; Πολύ, χάρη στη μετάβαση του ερωτικού Άρη στους Διδύμους και τον αισθησιακό 8ο Οίκο σας! Αλλά μέχρι τις 23 Απριλίου δεν πρέπει να αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων, γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Να ξέρετε πως οι επιλογές αυτής της περιόδου πρόκειται να έχουν διάρκεια. Επίσης, προσέξτε πιθανές εξάρσεις ζήλιας ή κτητικότητας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία σας θα λάβει ένα έναυσμα σύμπραξης! Ο παθιασμένος Άρης περνά στους Διδύμους που βρίσκονται απέναντί σας, μέχρι τις 23 Απριλίου. Μην αντισταθείτε σε καμία παρόρμηση για ομαδικότητα, για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Μόνο μην δεχθείτε καμία πίεση για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε υπογραφές, μιας και ο Άρης θα φέρει αρκετή ανυπομονησία. Να κάνετε τις διαπραγματεύσεις σας με ένα βήμα κάθε φορά, παραμένοντας στη ζώνη άνεσής σας!

Αιγόκερως

Η ευημερία σας παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Να ευχαριστείτε τον δραστικό Άρη, που περνά στους Διδύμους και τον τομέα σας της υγείας μέχρι τις 23 Απριλίου Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή ή ο αρνητισμός. Πρέπει να φροντίσετε την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση, με προσεγμένη διατροφή και καθημερινή εξάσκηση. Αν χρειαστείτε τη βοήθεια έμπειρων φίλων ή ενός συμβούλου υγείας, μην διστάσετε να την ζητήσετε. Και να θυμάστε ότι τα καλά αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μόλις σας προσέβαλε ο εαρινός πυρετός! Αυτή είναι η επίδραση της μετάβασης του αεικίνητου Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 23 Απριλίου: Πυροδοτεί τον 5ο Οίκο σας του πάθους, της λαγνείας και της λάμψης. Η ορμή σας θα ενταθεί στη ρομαντική αρένα και θα αφαιρέσετε τα φίλτρα στις επιλογές όσων λέτε και όσων… φοράτε. Επίσης, αυτός ο Οίκος αφορά και τη γονιμότητα. Άρα δεν αποκλείεται μια εγκυμοσύνη ή η «γέννηση» μια δημιουργικής ιδέας. Με την καλλιτεχνική και εκφραστική φλέβα σας σε έξαρση, βάλτε χρώμα και ένταση στο περιβάλλον σας!

Ιχθύες

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας όπου υπάρχει θαλπωρή, αγαπητοί Ιχθύες! Ο πολεμιστής Άρης περνά στους Διδύμους και στον 4ο Οίκο σας της οικογένειας και των ριζών. Μέχρι τις 23 Απριλίου θα έχετε ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, ακόμα και την έδρα του σπιτικού σας. Δεν πρέπει να παραμερίζετε τις απόψεις όσων άλλων διαμένουν μαζί σας, ούτε την ανάγκη να έχετε χώρο για τον εαυτό σας. Αν προκύψει κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να την εξομαλύνει!

 

Check Also

Ποια ζώδια έχουν ανασφάλειες… και θέλουν extra επιβεβαίωση στη σχέση

Σε μια σχέση, ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Κάποιοι αναζητούν το συνεχής ερέθισμα και τον …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Θα κινηθείτε με γνώμονα τη λογική ή το συναίσθημα, …