Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Κάνετε έναν απολογισμό, Κριέ! Αν εργάζεστε νυχθημερόν για να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο, κάντε μια παύση για να αξιολογήσετε την πρόοδό σας. Η Σελήνη του Σαββάτου στην Παρθένο, τον πλανήτη που είναι ειδικός στην αποτελεσματικότητα, σας βοηθά να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα. Μήπως οι υποχρεώσεις σας είναι υπερβολικά πολλές αυτή τη στιγμή; Ίσως είναι συνετό να μειώσετε το εύρος του οράματός σας σε αυτό το στάδιο του έργου. Ή πιθανόν μερικοί συνεργάτες να μπορούσαν να ελαφρύνουν το φορτίο σας.

Σε κάθε περίπτωση, επικεντρωθείτε στον εξορθολογισμό και τη συστηματοποίηση της ροής εργασίας σας. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό την Κυριακή, καθώς ο καινοτόμος Ήλιος συναντά τον στοχαστικό Ερμή στον απεριόριστο ένατο οίκο σας. Έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα, παλεύοντας να λύσετε ένα αδύνατο πρόβλημα; Μπορεί να εμφανιστεί μια εξωπραγματική λύση – και μάλιστα από μια απίθανη πηγή. Αντί να διαγράψετε αυτή την ιδέα ως υπερβολικά τραβηγμένη, δώστε της μια ευκαιρία. Η δημιουργική σκέψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια κρίσιμη αλλαγή προοπτικής!

Ταύρος

Οι σχέσεις φτάνουν μερικές φορές σε τέλμα, Ταύρε, κάτι που δεν είναι ποτέ η αγαπημένη φάση του ρομαντικού ζωδίου στο οποίο ανήκετε. Αλλά αν έχετε κουραστεί να κάνετε υποχωρήσεις, σταματήστε να περιμένετε το άλλο άτομο να αλλάξει στάση. Μια σχετικά μικρή αλλαγή θα δημιουργήσει μια δραματική μετατόπιση, καθώς η Σελήνη του Σαββάτου στην Παρθένο πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο της δημιουργικής σας έκφρασης. Η καινοτομία είναι το κλειδί, οπότε προγραμματίστε ένα ραντεβού σε ένα μουσείο ή προμηθευτείτε εισιτήρια για μια παράσταση.

Αν περνάτε κάθε στιγμή σας μαζί, κάντε ένα μικρό διάλειμμα και πηγαίνετε να κάνετε κάτι που σας φτιάχνει τη διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο… με κάποιον άλλον για συντροφιά σας! Δώστε έμφαση στην ειλικρίνεια αυτή την Κυριακή, καθώς ο εκφραστικός Ερμής συγχρονίζεται με τον Ήλιο στον κρυφό όγδοο οίκο σας. Ακόμα κι αν το να λέτε ψέματα σας φαίνεται πιο εύκολο (ή πιο ευγενικό), το να διαστρεβλώσετε την αλήθεια μπορεί να βλάψει την αξιοπιστία σας. Αυτό που ξεκινά ως μια αμήχανη συζήτηση μπορεί να ανοίξει τις πύλες για μια οικεία ανταλλαγή σκέψεων που και οι δύο κρυφά περιμένατε.

Δίδυμοι

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να χαρίζετε στον εαυτό σας μια ολόκληρη ημέρα για να μην κάνετε απολύτως τίποτα, αλλά καθώς η Σελήνη του Σαββάτου στην Παρθένο φωλιάζει στον τέταρτο οίκο της άνεσής σας, αφιερώστε όσο χρόνο μπορείτε για λίγη χαλάρωση. Η ξεκούραση δεν είναι πολυτέλεια, Δίδυμε. Είναι το κλειδί για την παραγωγικότητά σας. Αφήστε στην άκρη τη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να κάνετε ή ζητήστε λίγη επιπλέον βοήθεια. Κάποιος από τον στενό σας κύκλο περιμένει τη στιγμή να σας ανταποδώσει μια χάρη και θα τον τιμήσει που του το ζητήσατε.

Κρατήστε την εστίασή σας κοντά στο σπίτι σας αυτή την Κυριακή, ακόμη και όταν η γοητευτική ευθυγράμμιση μεταξύ του λαμπερού Ήλιου και του κοινωνικού Ερμή σας βάζει σε πειρασμό να ξεφύγετε από την πορεία σας και να κοινωνικοποιηθείτε. Θα μπορούσατε εύκολα να χαθείτε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με οποιονδήποτε, από τον μπαρίστα που ετοιμάζει το ρόφημά σας μέχρι την ομαδική συζήτηση με τα ατομα από τη δουλειά σας. Αλλά μην επιτρέψετε στον ενθουσιασμό σας να σας αποσπάσει την προσοχή από προϋπάρχουσες υποχρεώσεις – ή να μειώσει τον ποιοτικό χρόνο που θέλετε να περάσετε με την οικογένεια και τους στενούς σας φίλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη του Σαββάτου στον τομέα της επικοινωνίας σας ρίχνει φως στη στρατηγική σας. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να μιλάτε για κάτι και του να καλείτε τους ανθρώπους σε δράση. Το ένα διεγείρει απλά το ενδιαφέρον, ενώ το δεύτερο πυροδοτεί την αλλαγή. Πριν ξεκινήσετε μια δράση, σκεφτείτε τις αιτίες που σας παρακινούν. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανταπόκριση που αναζητάτε; Θέλετε οι άνθρωποι να συμμετάσχουν με κάποιο τρόπο; Αν ναι, διευκρινίστε το. Αν δεν τους προσκαλέσετε, μπορεί να μην καταλάβουν ότι προσπαθείτε να τους συμπεριλάβετε σε αυτό.

Επιθυμείτε να γίνετε δημιουργικοί αυτή την Κυριακή! Η μεθοδική συνάντηση του Ερμή και του Ήλιου στον συστηματικό έκτο οίκο σας απαιτεί ελέγχους και ισορροπίες. Είτε δοκιμάζετε μια νέα συνταγή είτε κάνετε μια εύκολη οικιακή επισκευή, διαβάστε τις οδηγίες και δείτε ολόκληρο το βίντεο στο YouTube πριν προσπαθήσετε μόνοι σας. Ένας σχολαστικός έλεγχος των υποχρεώσεών σας δεν είναι και ό,τι πιο διασκεδαστικό, αλλά είναι ιδανικός για να οργανώσετε τα πιο άμεσα σχέδιά σας και να φτιάξετε το πρόγραμμά σας για την εβδομάδα που έρχεται!

Λέων

Αν ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο, αυτό το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο θα βάλει φρένο στην εκτός ορίων συμπεριφορά σας. Δεν χρειάζεται να μετατραπείτε από Άγιος Βασίλης σε Σκρουτζ. Το γενναιόδωρο ζώδιό σας δεν θα απέφευγε ποτέ να ψωνίσει στην περίοδο των δώρων! Απλώς παραλείψτε τυχόν παρορμητικές αγορές που δεν ευθυγραμμίζονται με τον προϋπολογισμό σας. Ένα καλά επιλεγμένο δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, Λέων.

Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο ανεκτίμητο από την προσωπική επαφή. Μπορεί να πέσετε σε κάποιο εμπόδιο την Κυριακή, αλλά μην πανικοβάλλεστε! Το σύμπαν θα σας βοηθήσει να δείτε τη χρυσή τομή, καθώς ο ρεαλιστής Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον στοχαστικό Ερμή. Τι μπορείτε να μάθετε από αυτή την αποτυχία; Τα πολύτιμα μαθήματα που θα αποκομίσετε από αυτή την κατάσταση θα σας προετοιμάσουν καλύτερα για να αντιμετωπίσετε την επόμενη δυσκολία. Και ποιος ξέρει; Μετά από λίγη αναζήτηση, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια ακόμη καλύτερη στρατηγική από αυτή που είχατε πριν.

Παρθένος

Αν γίνεστε συνεχώς θυσία για τους άλλους, η Σελήνη του Σαββάτου στην Παρθένο σας βοηθά να αναλάβετε έναν πιο εμπνευσμένο ρόλο. Ναι, είστε ένα δοτικό ζώδιο και δεν μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Ελέγξτε όμως για να δείτε πού μπορεί να έχετε δεσμεύσει τον εαυτό σας σε μια εξαντλητική υποχρέωση. Ποτέ δεν είναι αργά για να επαναδιαπραγματευτείτε. Στην πραγματικότητα, όσο νωρίτερα κρούσετε τον κώδωνα του κινδύνου για κάτι το οποίο δεν σας βρίσκει σύμφωνους, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχουν οι άλλοι για να καταστρώσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Είτε αντιμετωπίζετε μια σημαντική απόφαση ζωής είτε απλώς αναρωτιέστε τι θα μαγειρέψετε για δείπνο, να θυμάστε ότι η βασική σας ομάδα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση. Βρείτε τρόπους να εμπλέξετε τα άτομα του εσωτερικού σας κύκλου, καθώς η ζωτική ευθυγράμμιση της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και του κυβερνήτη σας, του κοινωνικού Ερμή, ενεργοποιεί τον φιλικό προς την οικογένεια τέταρτο οίκο σας. Αντί να φάτε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό, θα μπορούσατε να ψήσετε μια πίτα παρέα με την αδελφή σας και την κολλητή σας φίλη. Μετατρέψτε τα συνηθισμένα σε παιχνίδι και η μέρα σας θα γίνει αμέσως αξέχαστη και μαγική.

Ζυγός 

Όσο απογοητευμένοι κι αν νιώθετε, μην τα παρατάτε αυτό το Σάββατο, Ζυγέ! Οι αναποδιές μπορούν να κάμψουν το πνεύμα του καθενός, αλλά η σημερινή εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο σας βοηθά να αλλάξετε νοοτροπία. Τι θα γινόταν αν βλέπατε αυτά τα “λάθη” ως σημαντικά μαθήματα; Όταν σταματήσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως εφαλτήριο για τη μελλοντική σας μεγάλη επιτυχία. Φτιάξτε μια κούπα ζεστό τσάι και δημιουργήστε μια λίστα, τώρα που το μάθατε αυτό, ποια είναι η λογική επόμενη κίνησή σας;

Αν απλά συνειδητοποιήσατε ότι πρέπει να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις επάνω σε κάτι συγκεκριμένο, τι θα λέγατε να γραφτείτε σε ένα μάθημα; Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την αλήθεια σας κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης ζωηρής σύνδεσης του Ερμή και του Ήλιου. Αναζητήστε ανθρώπους που όχι μόνο σας εμπνέουν, αλλά θα μπορούσαν να αποτελέσουν καλούς συνεργάτες για ένα μελλοντικό δημιουργικό έργο. Κάτω από αυτούς τους διεγερτικούς ουρανούς, ακόμη και το να συζητάτε ιδέες κατά τη διάρκεια ενός δεκατιανού γεύματος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια έντονη δημιουργική ιδέα.

Σκορπιός

Κάντε έναν απολογισμό της ομάδας σας, Σκορπιέ! Δουλεύουν όλοι όσο σκληρά θα έπρεπε; Εξισορροπήστε τη δυναμική της αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη που αναζητά τη σταθερότητα φωτίζει τον ενδέκατο οίκο της κοινότητάς σας. Αν κάποια άτομα επιβραδύνουν την πρόοδό σας, κάντε τους μια μικρή εμψυχωτική συζήτηση. Αλλά μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας λόγω απογοήτευσης. Με αυτό τον τρόπο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πετύχετε και πιθανόν να δημιουργηθεί επιπλέον δυσαρέσκεια.

Οι ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας είναι ο μόνος τρόπος για να διορθώσετε την πορεία αυτού του κοινού εγχειρήματος. Και αν εσείς είστε αυτοί που έχετε χαλαρώσει τελευταία, ανασυγκροτηθείτε! Αποδείξτε την αξία σας με το να αναβαθμίσετε τις προσπάθειές σας. Η πίεση αυξάνεται σχετικά με μια απόφαση που χρειάζεται να πάρετε αυτή την Κυριακή, αλλά μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει παραπάνω. Καθώς ο φωτεινός Ήλιος βυθίζεται στον πνευματικό Ερμή, πρέπει να διευκρινίσετε κάθε πιθανό σενάριο πριν προχωρήσετε. Αν έχετε δεύτερες σκέψεις, μιλήστε ειλικρινά για τις αμφιβολίες σας και δείτε πώς θα αντιμετωπιστούν. Οι λεπτομέρειες που λείπουν μπορεί να συμπληρωθούν, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Τοξότης

Μη συμβιβάζετε το λαμπρό σας όραμα αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον οίκο των επαγγελματικών σας επιτευγμάτων σας ενθαρρύνει να παραμείνετε σταθεροί. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να το κάνετε να πετύχει, ό,τι κι αν λένε οι επικριτές σας. Δεν υπάρχει χρόνος για να ακούσετε αυτούς που σας μάχονται καθώς ανοίγετε νέα γενναία μονοπάτια! Θα μπορούσε ένα επιπλέον σύνολο δεξιοτήτων να αυξήσει τις δυνατότητες κέρδους σας; Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο, αγοράστε ένα επιμορφωτικό βιβλίο ή εγγραφείτε σε ένα συνέδριο του κλάδου σας. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα κάνει την παραγωγικότητά σας να αυξηθεί!

Ενεργοποιήστε τη γοητεία σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια ρέουσα ευθυγράμμιση με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πείσετε τους άλλους να συμφωνήσουν με το όραμά σας, ειδικά από τη στιγμή που έχουν εμπιστοσύνη σε εσάς. Μια προειδοποίηση μόνο, οι δυνάμεις της πειθούς σας είναι τόσο ισχυρές κάτω από αυτόν τον αστερισμό που οι άνθρωποι μπορεί να σπεύσουν να συμμετάσχουν στην αποστολή σας χωρίς να καταλάβουν τον κεντρικό σας στόχο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει πλήρως τους πάντες για τις λεπτομέρειες πριν τους αναθέσετε οτιδήποτε.

Αιγόκερως

Η ειλικρινής γνώμη σας θα μπορούσε να χρειαστεί μια δόση διπλωματίας αυτό το Σάββατο, καθώς η εξισσορροπητική Σελήνη προσγειώνεται στον ειλικρινή ένατο οίκο σας. Σκεφτείτε πριν ξεστομίσετε ένα καυστικό σχόλιο, ακόμα κι αν είναι αλήθεια. Μήπως υπάρχει ένας πιο διακριτικός τρόπος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας; Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σας ακούσουν αν δεν είναι σε θέση άμυνας. Είστε πολύ εκνευρισμένοι για να είστε ευγενικοί;

Αφήστε αυτή τη συζήτηση για κάποια άλλη μέρα, όταν θα μπορείτε να τους δώσετε θετική ενίσχυση αντί να τους δημιουργείτε ένταση. Η πρόσδεσή σας στην πραγματικότητα μπορεί να χαλαρώσει αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνονται στον δωδέκατο οίκο της φαντασίας σας. Απολαύστε με κάθε τρόπο το χρόνο σας σε αυτή την διαδικασία. Όσο έχετε το μυαλό σας στα σύννεφα, θα μπορούσατε να βιώσετε μια ανεπανάληπτη έμπνευση! Αλλά προσέξτε: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να δυσκολευτείτε να δείτε την αλήθεια μιας κατάστασης όσο είστε σε φάση ονειροπόλησης.

Υδροχόος

Βρίσκεστε στα πρόθυρα της εξουθένωσης; Ηρεμήστε, Υδροχόε! Είναι άλλο πράγμα είναι να δουλεύετε σκληρά, και άλλο να εξαντλείτε τον εαυτό σας. Έχετε φιλόδοξους στόχους, και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να έχετε βιώσιμες συνήθειες. Τα ατελείωτα ξενύχτια στο γραφείο σας, οι μη ρεαλιστικές λίστες εργασιών και τα βιαστικά χρονοδιαγράμματα θα σας ωθήσουν προς την εξάντληση. Αντί να τα υπερπροσπαθήσετε για ακόμα μια φορά αυτό το Σάββατο, επανεκτιμήστε το γενικότερο σχέδιό σας. Ένας πιο σταθερός ρυθμός θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας χωρίς να θυσιάσετε την υγεία σας!

Φέρτε ισορροπία στις συνεργασίες σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο ρεαλιστικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον στοχαστικό Ερμή στον ενδέκατο οίκο της ομαδικής σας εργασίας. Έχετε επωμιστεί υπερβολικά πολλές ευθύνες σε μια συγκεκριμένη ομάδα; Χαλαρώστε τις απαιτήσεις σας όσον αφορά τον εαυτό σας και τους άλλους. Η ανάγκη σας να γίνονται τα πράγματα ακριβώς όπως τα θέλετε εσείς μπορεί να είναι ο ένοχος πίσω από μια ανισορροπία. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε τους άλλους να συμμετέχουν και να προσθέσουν τη δημιουργικότητά τους στο έργο.

Ιχθύες

Οι δεσμεύσεις μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι για το ελεύθερο ζώδιό σας. Από τη μία πλευρά, αποζητάτε την εγγύτητα και τη στοργή, αλλά από την άλλη ο πολύς χρόνος μέσα σε μια σχέση μπορεί να είναι ασφυκτικός για εσάς, κάνοντάς σας να στραφείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Σελήνη του Σαββάτου στην Παρθένο φέρνει ισορροπία στους δεσμούς σας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια κίνηση. Απλά δείτε τι θα συμβεί αν λάβετε μια μικρή απόσταση. Οι στέρεες σχέσεις θα αντέξουν επιτυχώς από ένα μικρό διάλειμμα, και λίγος χρόνος για τον εαυτό σας είναι ικανός να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σας.

Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας είναι ακλόνητο αυτή την Κυριακή, καθώς η συνένωση Ήλιου-Ερμή προειδοποιεί για κάποιες βιαστικές αποφάσεις. Έχετε σχεδιάσει μια επαρκή στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας; Βάλτε όλες σας τις κινήσεις σε μια σειρά πριν ξεκινήσετε. Χρειάζεστε λίγη βοήθεια από τους φίλους σας; Απλά ζητήστε τη! Δεν είναι ντροπή να συγκεντρώσετε την ομάδα σας για αυτή την αποστολή. Το πιθανότερο είναι ότι θα θελήσουν μετά χαράς να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί σας!

Check Also

Αστρολογία – 12 Ιανουαρίου: Άρης, τετράγωνο Ποσειδώνας

Αστρολογία – 12 Ιανουαρίου: Άρης, τετράγωνο Ποσειδώνας Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι για …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Κρίσιμη στιγμή

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Κρίσιμη στιγμή Κριός  Είναι μια κρίσιμη στιγμή για πολλούς …