Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

 Κριός

Αναταράξτε συθέμελα τη ρουτίνα σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτό συστήνει ένα τρίγωνο υποστήριξης, ανάμεσα στη Σελήνη στην Παρθένο με τον ανεξάρτητο Ουρανό. Για κάποιους, «ρουτίνα» δεν σημαίνει μια σειρά καθημερινών συνηθειών… Περισσότερο είναι ο χειρισμός των θεμάτων, όπως προκύπτουν. Σε αυτή την περίπτωση, αναλογιστείτε αν τελικά σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια από την έλλειψη προγραμματισμού. Σίγουρα κάποιοι τομείς σας αναστατώνουν περισσότερο – και από εκεί θα αρχίσει να αυξάνει η παραγωγικότητά σας αν την οργανώσετε!

Ταύρος

Ανοίξτε χώρο για τη μούσα σας, αγαπητοί Ταύροι! Η δημιουργικότητά σας θα πάρει την ανιούσα, αν ακολουθήσετε την παρόρμησή σας. Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους, σχηματίζει τρίγωνο με τον ορμητικό Ουρανό από το ζώδιό σας. Είναι η στιγμή να ακολουθήσετε την έμπνευση, ακόμα και με κάποια μορφή ακτιβισμού. Ο αυθορμητισμός γίνεται το καύσιμό σας, για δράσεις με φίλους ή ανέλπιστες συναντήσεις που θα επιφέρουν συμπράξεις. Όσο πιο ελαστικοί είστε, τόσο περισσότερες νέες δεξιότητές σας θα ανακαλύπτετε!

Δίδυμοι

Ώρα να αφεθείτε επιτέλους στη ροή της ζωής, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα σας χαροποιήσει μια ανέλπιστη επίσκεψη φίλων ή επικοινωνία με αγαπημένους σας. Το κέφι σας τονώνεται, χάρη σε ένα τρίγωνο της Σελήνης στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της θαλπωρής με τον αυθόρμητο Ουρανό. Μπορεί να νιώσετε το έναυσμα να εξομαλύνετε το κλίμα έντασης χρόνων με έναν συγγενή. Κάθε διαδικασία οικειότητας θα σας κάνει να νιώσετε πιο γειωμένοι. Ένας άνεμος αλλαγής μπορεί να σας στρέψει σε καινούργιες κατευθύνσεις!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε για θετικές ανατροπές, αγαπητοί Καρκίνοι: Ενδέχεται να άρετε ακόμα και κοινωνικούς περιορισμούς, που δεν ξέρατε καν ότι είχατε θέσει στον εαυτό σας! Να ευχαριστείτε τη συνάντηση της Σελήνης στην Παρθένο με τον καινοτόμο Ουρανό. Είναι πιθανό να αφήσετε τη δουλειά για μια αυθόρμητη απόδραση, είτε να έχετε μια αιφνίδια αναλαμπή. Τα ιδεαλιστικά σας οράματα θα είναι ανεξάντλητα, γι’ αυτό μην θελήσετε να τα τελειοποιήσετε τώρα… Μοιραστείτε τα με ομοϊδεάτες και επεξεργαστείτε κάθε άποψη που θα εκφραστεί!

Λέων

Ονειρευτείτε χωρίς να χάνετε την επαφή με τον ρεαλισμό, αγαπητοί Λέοντες! Μπορείτε να το κάνετε, καθώς η Σελήνη στον πρακτικό 2ο Οίκο σας συναντά τον επαναστάτη Ουρανό. Ακολουθήστε την παρόρμησή σας, θα οδηγήσει σε καινοτόμες ιδέες. Να έχετε φορτισμένες τις ηλεκτρονικές συσκευές και δεν αποκλείεται να δεχθείτε ανέλπιστες προτάσεις. Είτε να καθοδηγήσετε νεαρότερα άτομα, σε μια τροπή γεγονότων που δεν είχατε προβλέψει. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά με τον αυθορμητισμό και στα οικονομικά σας, αν στοχεύσετε στην εξασφάλιση και τολμήσετε υπολογισμένα ρίσκα!

Παρθένος

Η συντηρητική φύση σας δεν συνηθίζει να παραμερίζει τον προγραμματισμό της, αγαπητοί Παρθένοι! Αλλά ενδείκνυται τώρα, που η Σελήνη στα εδάφη σας «χορεύει» με τον παρορμητικό Ουρανό. Επειδή η ζωή σας έχει καταστεί υπερβολικά προβλέψιμη, χρειάζεται μια καλή δόση δημιουργικότητας. Αν αλλάξετε τρόπο ή τόπο δράσης, το πάθος σας θα έλξει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων… Ακολουθήστε το ένστικτό σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ρομαντικό επίπεδο!

Ζυγός

Η οπτική σας λαμβάνει μια καλοδεχούμενη ευαίσθητη ώθηση, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη σχηματίζει μια διαφωτιστική γωνία με τον οραματιστή Ουρανό. Η προοπτική να συγχωρήσετε και να ξεπεράσετε καταστάσεις, θα φαντάζει πιο αποδεκτή και αντικειμενική απ’ όσο συνήθως. Μια σχετική συζήτηση θα σας απελευθερώσει από ένα συναισθηματικό βάρος, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Αξιοποιήστε τις δονήσεις τις ατμόσφαιρας, για να μην κρατήσετε καμία πικρία μέσα σας!

Σκορπιός

Είστε πιο ορμητικοί και κοινωνικοί απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Σκορπιοί! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό μια συνάντηση της Σελήνης με τον αυθόρμητο Ουρανό. Θα αναζητήσετε δραστηριότητες με το ταίρι σας και άλλα άτομα, καθώς αποζητάτε ενθουσιώδεις προοπτικές. Το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει να ανταλλάξετε απόψεις αλλά και να εντοπίσετε πληθώρα ευκαιριών για μελλοντικά σχέδια. Διαδώστε τώρα τις εξαιρετικές ιδέες σας, ακόμα και με έντονους διαλόγους!

Τοξότης

Μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Τοξότες! Το διασφαλίσει ένα τρίγωνο στήριξης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό: Εκείνη στον 10ο Οίκο σας της φήμης, εκείνος στον τομέα σας της υγείας. Στρέψτε το βλέμμα στους στόχους σας και θα λάβετε την «επιφοίτηση» ανόρθωσης της ευημερίας σας. Μπορείτε να ιδρώνετε και να το διασκεδάζετε, αν συνδυάσετε διάφορες πρακτικές εξάσκησης. Είστε σε διάθεση αλλαγών, γι’ αυτό πειραματιστείτε με τις εναλλακτικές επιλογές αντί των γαλακτοκομικών. Ακόμα και μια λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις βελτίωσης της ζωής σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θα ανυπομονείτε να δράσετε πριν καν πιείτε τον πρώτο σας καφέ! Ένα τρίγωνο διεύρυνσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, σας επιφυλάσσει κάποιες αυθόρμητες εξορμήσεις. Θα θέλετε να εξερευνήσετε άγνωστα πεδία, από μια σύντομη απόδραση μέχρι ένα ταξίδι – χωρίς να ρισκάρετε την υγεία σας. Κάθε αλλαγή σκηνικού και νέα εμπειρία θα σας συνδέσει με τις δυνατότητές σας… Ακόμα και η ανταλλαγή ιδεών μέσω διαδικτύου, θα βοηθήσει να δείτε τη ζωή διαφορετικά!

Υδροχόος

Η δύναμη της έλξης σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε τα φόντα να βρείτε πηγές εσόδων ή χρηματοδότησης, αν εστιάσετε στα κενά των σχεδίων σας. Η Σελήνη συμπράττει με τον Ουρανό που σας κυβερνά, για να πάρετε αναθεωρητικά μέτρα. Αξιοποιήστε το έναυσμα για να επιστρατεύσετε συμμάχους σε έναν ανθρωπιστικό στόχο σας. Προσεγγίστε φίλους που μπορούν να σας ανοίξουν νέες πόρτες καριέρας. Μπορεί και να θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση με το ταίρι σας. Για ό,τι κι αν πρόκειται, ακολουθήστε το συναίσθημά σας και θα δείτε να γκρεμίζονται όλα τα τείχη γύρω σας!

Ιχθύες

Η σύμπραξη πρέπει να γίνει προτεραιότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Θα σας βοηθήσει σε αυτό η συνάντηση της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι πιο ασυμβίβαστες προσεγγίσεις, γι’ αυτό πάψτε να είστε αινιγματικοί. Αποφασίστε ρεαλιστικά αν θέλετε επιπλέον χώρο και χρόνο για εσάς, είτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι και τους φίλους σας. Η δημιουργική συζήτηση θα τονώσει και τον αυθορμητισμό σας, για να διασκεδάσετε μαζί σε αυτή τη συνεργατική διαδικασία!

Check Also

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια Κριός  Ποιος μπορεί να συμβαδίσει μαζί …

Οι κακές συνήθειες όλων των ζωδίων…

Share Twitter Κακές συνήθειες δεν είναι μόνο αυτές που ενοχλούν τους γύρω σου αλλά κι …