Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο τολμηροί, αγαπητοί Κριοί; Μπορείτε, όπως διαβεβαιώνει η Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της καινοτομίας! Είναι ευκαιρία να αναδείξετε την ιδιαίτερη και αυθεντική φύση σας, με αυτή την ώθηση. Κάθε επαφή που θα κάνετε δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας τάση μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!

Ταύρος

Στραφείτε στις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και στον 10ο Οίκο σας της καριέρας, η ευτυχία σας βρίσκεται στα επαγγελματικά θέματα. Τώρα δεν θέλετε να διεκπεραιώνετε υποχρεώσεις απλά, έχετε την ώθηση να εξελίξετε τους στόχους σας. Διεκδικήστε την αναγνώριση που αξίζετε, μιας και είστε από τους πλέον σκληρά εργαζόμενους. Η επιτυχία είναι εξαιρετική αίσθηση, που γίνεται πιο γλυκιά όταν την μοιράζεστε: Γνωστοποιήστε τα επιτεύγματά σας στο διαδίκτυο, προκειμένου να τα γιορτάσετε με φίλους και γνωστούς!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι καιρός να δώσετε φωνή στον «ανώτερο» εαυτό σας! Με τη Σελήνη στον ανοικτόμυαλο 9ο Οίκο σας, καλείστε να επεξεργαστείτε τους πιο σημαντικούς σκοπούς της ζωής. Τολμήστε να πάρετε ρίσκα ή να διευρύνετε τα προσωπικά σας όρια: Μπορεί να μετάσχετε σε μια ακτιβιστική προσπάθεια της περιφέρειάς σας, είτε να ενταχθείτε σε κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο. Το ένστικτο ή μια παρόρμησή σας, μπορεί να οδηγήσουν σε μια αναλαμπή. Γι’ αυτό παραμείνετε αισιόδοξοι και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας!

Καρκίνος

Μήπως δυσκολεύεστε λίγο να παραμείνετε ισορροπημένοι, αγαπητοί Καρκίνοι; Χρεώστε το στη Σελήνη στον Υδροχόο και στον 8ο Οίκο σας της εσωτερικότητας, που σας μετατρέπει σε συναισθηματικό σφουγγάρι! Αν και θα θέλετε να δώσετε μια μεγάλη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει να είστε επιλεκτικοί: Χρειάζεται μέτρο στο από πόσα και ποια άτομα θα ακούσετε τα προβλήματά τους. Υπάρχουν πολλά ενεργειακά «βαμπίρ», όπως και πολλοί που θα ευεργετηθούν από την τρυφερότητά σας. Εσείς πρέπει να εστιάσετε σε όσους την αξίζουν!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πόσο ισορροπημένο είναι το δούναι και λαβείν στις σχέσεις σας; Η Σελήνη στον Υδροχόο φωταγωγεί ποιες συμπράξεις σας – επαγγελματικές και προσωπικές – επιδέχονται κάποια βελτίωση! Η τάση σας να παίρνετε τα ηνία όταν άλλοι δεν αποδίδουν ή είναι λιγότερο ικανοί, αποτελεί συνταγή για εξουθένωση. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να φανείτε ρεαλιστές, να κάνετε ένα βήμα πίσω αντί για μπροστά. Ίσως ένα άτομο να έχει τα φόντα να αντεπεξέλθει αλλά να του λείπει η ώθηση. Επιλέξτε να την δώσετε, όχι να δράσετε αντ’ αυτού!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είναι ώρα για εκκαθαρίσεις! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας του συστήματος, σας κατακλύζει η διάθεση να φροντίσετε τα μικροπράγματα. Ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του εργασιακού σας χώρου, της ντουλάπας αλλά και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η ατμόσφαιρα σας ωθεί να βελτιώσετε το περιβάλλον σας και να εμπνεύσετε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Επίσης, πρέπει να δώσετε περισσότερη φροντίδα και αγάπη στον εαυτό σας. Δοκιμάστε ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης, ανανεώστε τη διατροφή σας με περισσότερες φρέσκες και τονωτικές τροφές!

Ζυγός

Φτάνει πια η μετριοπάθεια, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στον 5ο Οίκο σας της προβολής, καλείστε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας – και να το δείξετε. Καλή είναι η ευγένεια και η αναμονή της κατάλληλης στιγμής για να πείτε κάτι… Ωστόσο, αυτές οι ακτίνες απαιτούν να εκφραστείτε χωρίς να λογοκρίνεστε. Από τις καλλιτεχνικές μέχρι τις επαγγελματικές σας δράσεις και τη συζήτηση των ονείρων σας, βάλτε πάθος και στόχο. Είστε μια αξιόλογη δύναμη… Αλλά αν δεν φέρεστε ως τέτοια, πώς θα το μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος;

Σκορπιός

Το σπίτι σας αποτελεί το καταφύγιό σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, μπορεί να σας μετατρέψει σε ερημίτη ή λάτρη του φωλιάσματος! Είναι η στιγμή να επενδύσετε την ενέργειά σας στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, δεν αποκλείεται να αντέξετε ακόμα και τον συγγενή που συνήθως σας εκνευρίζει. Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε, σε σημείο να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Σε κάθε περίπτωση, κλείστε αυτή τη διαδικασία με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο που θα σας αναζωογονήσει!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε έτοιμοι να αδράξετε τη μέρα πριν καν πιείτε τον πρώτο σας καφέ! Να ευχαριστείτε τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον εξωστρεφή 3ο Οίκο σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι οξυμένο, για όσα θέλετε να διεκδικήσετε ή να προωθήσετε. Φροντίστε να καταγράφετε τις εξαιρετικές αναλαμπές σας, θα έχουν πολλές προοπτικές αξιοποίησης. Είτε απευθύνεστε σε φίλους είτε σε επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, όλοι θα θέλουν να ακούσουν τα λεγόμενά σας!

Αιγόκερως

Μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό επιτάσσει η Σελήνη στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της ασφάλειας. Είναι καιρός να βάλετε ξανά τα σχέδιά σας στο τραπέζι και να τα μελετήσετε ρεαλιστικά. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις, πρέπει να υποστηρίζονται και από τα δεδομένα σας. Η σύνεση θα σας επιφέρει περισσότερη ηθική ικανοποίηση, όταν έχετε διασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, να είστε προετοιμασμένοι για μια δυναμική ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας… Φροντίζει γι’ αυτήν η Σελήνη στο ζώδιό σας! Μπορείτε να κυριαρχήσετε στον κόσμο, να καταρρίψετε περιορισμούς και να ξεκινήσετε μια αποστολή που λαχταράτε. Τώρα πρέπει να προωθήσετε τα εγχειρήματα ή τους στόχους σας, χωρίς να διστάσετε να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, μην τον χαραμίσετε σε τίποτα που δεν σας παθιάζει!

Ιχθύες

Μην πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων αντί να πιέζετε τις εξελίξεις. Θα λύσετε περισσότερα προβλήματα, αν αφήσετε τις λύσεις να προσεγγίσουν εσάς. Φυσικά κάποιοι θα επιμείνουν να τραβήξουν την προσοχή ή τη συμπόνια σας… Μην ενδώσετε, προτιμήστε να σιγάσετε το τηλέφωνο και να διαλογιστείτε!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Αγαπητοί Κριοί, η ορμή σας αντικαθίσταται από …

To κομπλιμέντο που πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο για να το «ρίξεις»!

Share Twitter Η σωστή φράση τη σωστή στιγμή ανέκαθεν έσωζε ζωές, ενίοτε κέρδιζε και δύσκολες …