Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η εντολή των άστρων είναι να βάλετε περισσότερη κατανόηση σε ό,τι λέτε και κάνετε, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στον 3ο Οίκο σας της έκφρασης και σας ωθούν να μιλήσετε ειλικρινά. Πείτε στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας πόσο το εκτιμάτε, ακόμα κι αν θεωρείτε δεδομένο ότι το γνωρίζει. Κανέναν δεν έβλαψε λίγη επιβεβαίωση, ειδικά όταν είναι γνήσια. Αν προκύψει κάποια διαφωνία, μην βιαστείτε να αμυνθείτε. Αν στραφείτε στη διαλεύκανση, θα δείτε ότι χρειαζόταν μόνο η διαβεβαίωση ότι είστε σύμμαχοι!

Ταύρος

Το μυαλό σας είναι εστιασμένο στο χρήμα, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτό φροντίζει η συνάντηση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Αν θέλετε κάτι παραπάνω, είναι κατανοητό. Η ιδιοσυγκρασία σας αγαπά την πολυτέλεια, αρκεί να μην φτάσετε σε υπερβολές. Υπό αυτή την επήρεια, δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος: Προτιμήστε την ποιότητα έναντι των παρορμητικών αγορών. Μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτές αργότερα, που θα έχετε πιο καθαρή σκέψη!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, παραμερίστε για λίγο την ανάγκη σας για διατήρηση του «μυστηρίου»! Μην μιλάτε μόνο για τα συναισθήματά σας, δείξτε τα πιο εκδηλωτικά. Αυτό ορίζει η ευθυγράμμιση της Σελήνης με την ρομαντική και ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Υλοποιήστε ακόμα και τα πιο τολμηρά σας όνειρα με τους ανθρώπους που αγαπάτε, φανείτε όσο πιο γενναιόδωροι μπορείτε. Είναι καλή στιγμή για να περιποιηθείτε λίγο και τον εαυτό σας, με χαλάρωση και απομακρύνοντας κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, βλέπετε πλέον πιο λεπτομερώς την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων! Γι’ αυτό φροντίζει η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, στον 12ο Οίκο σας της διαίσθησης. Τώρα θα αναρωτηθείτε πώς είναι δυνατόν να μην είχατε προσέξει όλα αυτά τα στοιχεία. Μην αποδέχεστε τίποτα από την εικόνα του και μόνο, μια βαθύτερη μελέτη μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερη μαγεία. Απλά να θυμάστε ότι δεν θα είναι όλα απόλυτα διαυγή, με την Αφροδίτη ανάδρομη έως τις 25 Ιουνίου. Αρκεστείτε στην παρατήρηση, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις!

Λέων

Οι ομάδες μπορούν να κάνουν θαύματα, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό σας υπογραμμίζει η συνάντηση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Ετοιμαστείτε να βρεθείτε με πολλούς ανθρώπους, με διαφόρων ειδών σχέσεις ανάμεσά σας. Φροντίστε να θυμίσετε σε ανταγωνιστικά άτομα ότι συμπράττετε για το καλό όλων. Σας αναμένουν ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων και ενθουσιώδεις συζητήσεις, που θα φέρουν απρόσμενα κοντά τα πνεύματα και τους στόχους!

Παρθένος

Έχετε χάρισμα στις προσεγγίσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Τώρα μπορείτε να το αξιοποιήσετε άριστα, κάνοντας ισχυρές γνωριμίες. Αυτό συνιστά η σύμπραξη της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Φρεσκάρετε το χάρισμά σας στην επικοινωνία, ελάτε σε επαφή με κρατούντες του κύκλου σας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που θέλετε να συνεργαστείτε. Αν δεν έχετε κάποιο μέσο πρόσβασης, γιατί να μην προτείνετε να μετάσχετε εθελοντικά σε ένα δικό του εγχείρημα;

Ζυγός

Διευρύνετε τους κύκλους σας με περισσότερη ποικιλία, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη και η ανάδρομη Αφροδίτη συμπράττουν στον 9ο Οίκο σας της διαφορετικότητας. Επιδιώξτε περισσότερες διαφυλετικές επαφές, μελετήστε τις προοπτικές μιας συνεργασίας από απόσταση. Στηρίξτε αξιόλογες προσπάθειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνετε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε. Μετά μπορείτε να προσκαλέσετε στις δικές σας ομάδες όλα αυτά τα άτομα

Σκορπιός

Πόση θέρμη έχει μια σχέση σας που ίσως αργοσβήνει, αγαπητοί Σκορπιοί; Περισσότερη απ’ όση νομίζετε, υποστηρίζει η Σελήνη στο ραντεβού της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού! Τα δυνατά συναισθήματα ενδέχεται να φουσκώσουν και πάλι απρόσμενα… Αλλά το θέλετε πραγματικά αυτό ή απλώς αποζητάτε την προσοχή; Επειδή τα όρια μπορεί να είναι δυσδιάκριτα, προτιμήστε να κάνετε αργά και σταθερά βήματα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, πάρτε βαθιά ανάσα και φανείτε μεγαλόψυχοι ακόμα και με τους επιθετικούς! Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την ειρηνοποιό και ανάδρομη Αφροδίτη, ζητώντας να μην εμπλακείτε σε διαμάχες. Αν κάνετε τους σχολιασμούς σας εποικοδομητικά και όχι επικριτικά, θα έχετε τα αποτελέσματα που αποζητάτε. Να θυμάστε ότι η αναφορά των θετικών στοιχείων θα κατευνάσει την άλλη πλευρά. Όσον αφορά τον έρωτα, φανείτε ενθαρρυντικοί και ενισχυτικοί!

Αιγόκερως

Μήπως παραμελείτε τις ανάγκες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Είναι καιρός να βάλετε περισσότερη χαρά στην καθημερινότητά σας! Αυτό συνιστά η συνάντηση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα σας της αποδοτικότητας. Δείξτε στον εαυτό σας πόσο τον αγαπάτε, με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένα ανανεωτικό μασάζ. Ετοιμάστε ένα γεύμα με πολλές βιταμίνες, κάντε έναν περίπατο για μια ανάπαυλα ξεκούρασης. Λίγα επιπλέον ομορφιά γύρω σας, μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεση και την παραγωγικότητά σας!

Υδροχόος

Πόσο «στεγανή» είναι η προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη στους Διδύμους συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στον 5ο Οίκο σας της εικόνας και θέτει αμφιβολίες στο συναίσθημά σας. Ίσως σκέφτεστε πόσο σας επηρεάζει η συμπεριφορά του ταιριού ή των φίλων σας. Αν δεν εγκρίνετε τη δημόσια εικόνα τους, αναρωτηθείτε γιατί… Εξάλλου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις δικές του πράξεις και όχι των άλλων. Εντοπίστε τι σας ενοχλεί και ίσως να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Ιχθύες

Βγάλτε στην επιφάνεια την τρυφερή πλευρά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στον 4ο Οίκο σας της φροντίδας. Σκεφτείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας στο πέρασμα των χρόνων, έτοιμοι να παράσχουν κάθε βοήθεια. Είναι καιρός να εκφράσετε την εκτίμησή σας, στη συμβολή τους για αυτό που είστε σήμερα. περιποίησης. Να έχετε πρόχειρα τα χαρτομάντιλα, γιατί ξέρετε πώς καταλήγουν αυτοί οι διάλογοι!

Check Also

Ποια ζώδια λατρεύουν περισσότερο την εργένικη ζωή

Share Twitter Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να είσαι σε μια υγιή σχέση μπορεί να …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Αγαπητοί Κριοί, η ορμή σας αντικαθίσταται από …