Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, αυτή είναι η στιγμή να πάψετε να παλεύετε και να μειώσετε την έντασή σας! Απολαύστε την πιο προσγειωμένη οπτική των πραγμάτων, για να χειριστείτε άρτια όλα τα θέματά σας. Η πρακτική μαγεία είναι πιο αποδοτική, όπως θα σας αποδείξει η Σελήνη στον Ταύρο. Πολλές σπουδαίες ιδέες στροβιλίζονται στο μυαλό σας και θα βοηθήσετε την υλοποίησή τους αν τις χαρτογραφήσετε. Η επαφή με τον ρεαλισμό δεν απαιτεί να θυσιάσετε τη δημιουργικότητά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έφτασε η «σωστή» στιγμή που αναμένατε για να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που σκέφτεστε! Με την διεκδικητική Σελήνη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε μια ισχυρή ώθηση που θα τονώσει την ενεργητικότητά σας. Αξιοποιήστε τη για να κάνετε σημαντική πρόοδο ή να αναδείξετε την ηγετική σας πτυχή. Για να μην δοκιμαστεί η υπομονή σας ενώ θα κατακτάτε τον κόσμο, φροντίστε να οργανώσετε συνετά τον χρόνο σας. Λίγη γιόγκα ή μικρές αποδράσεις για περίπατο, θα βοηθήσουν να μην πιεστείτε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορεί να νιώσετε κάπως πιο ληθαργικοί σήμερα… Χρεώστε το στη Σελήνη, που περνά άλλη μια μέρα στον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας! Αλλά επειδή οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν, προσπαθήστε να χειριστείτε με ηρεμία τα εργασιακά ή προσωπικά σας θέματα. Δεν πρέπει να σας προσπεράσουν οι ευκαιρίες, γι’ αυτό στραφείτε και στην έκφραση της δημιουργικής πτυχής σας. Το συναίσθημα θα εκτιμήσει την αναγνώρισή του και λίγη επιπλέον τρυφερότητα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, έχει διαφορά να κρατάτε πολλά πράγματα από το να είστε σχεδόν ρακοσυλλέκτες! Είναι προσωπική επιλογή να περιφέρεστε ανάμεσα σε σπασμένες οθόνες και άλλα αντικείμενα που δεν είναι πλέον λειτουργήσιμα. Με τη Σελήνη στον τομέα σας της τεχνολογίας, είναι καιρός να ασχοληθείτε με την «επικαιροποίησή» σας. Σκεφτείτε την αναβάθμιση υλικών και προγραμμάτων ως μια επένδυση για το μέλλον σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να την πληρώνετε σταδιακά. Αυτές οι αγορές που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας, γιατί θα ανορθώσουν την αποδοτικότητά σας. Ζητήστε επί αυτού και τις συμβουλές φίλων σας που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αποχαιρετίστε την όποια ομίχλη υπήρχε στη σκέψη σας! Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στον αποδοτικό εαυτό σας, χάρη στη Σελήνη στον 10ο Οίκο σας της ηγεσίας και των επιτυχιών. Οργανώστε τα σχέδιά σας και τους ανθρώπους κλειδιά, γιατί δεν υπάρχει μόνο μία διαδρομή προς την ευτυχία… Φροντίστε να ξέρετε πολύ καλά τις ευθύνες για τις οποίες δεσμεύεστε, γιατί όσα αναλάβετε τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμη διάρκεια!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε! Με τη Σελήνης στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, ίσως να γίνετε πιο ορμητικοί απ’ όσο μπορούν να αντέξουν οι άλλοι. Γι’ αυτό πριν μιλήσετε, σκεφτείτε πώς θα νιώσουν ακούγοντας τα σχόλιά σας. Θέλετε να τονώσετε το ηθικό των ανθρώπων που αγαπάτε, να τους προσφέρετε συμβουλές. Καλύτερα να αρχίσετε με ένα ενθαρρυντικό σχόλιο, που θα εξάρει τα ταλέντα τους. Μόνη εξαίρεση αποτελούν τα άτομα με τάσεις εκμετάλλευσης, απ’ όπου είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε – με ευγένεια!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ακούστε με προσοχή εκείνους που δεν συνηθίζουν να κάνουν «θόρυβο»! Από αυτούς ενδέχεται να αντλήσετε τις πιο αποδοτικές συμβουλές, όχι από τους φλύαρους. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν κάποιοι δεν ανταποκρίνονται άμεσα: Εσείς μπορείτε να μετατρέψετε την εσωστρέφειά τους σε διάλογο. Λίγη υπομονή αν επενδύσετε σε αυτή τη διαδικασία, το πιο πιθανό είναι να ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα όλες οι πλευρές!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προετοιμαστείτε για πιθανές εκπλήξεις στον τομέα των συνεργειών σας! Η Σελήνη στον Ταύρο κεντρίζει αυτή τη ζώνη σας, αναδεικνύοντας τη δυναμική της συνεργασίας. Θα έχετε το καλύτερο δημιουργικό αποτέλεσμα, αν αφήσετε και την άλλη πλευρά να αξιοποιήσει τα ταλέντα της. Τολμήστε να δοκιμάσετε τη χημεία της συνεργατικής σας δράσης, γιατί ενδέχεται να διατηρηθεί για πολύ καιρό!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μάλλον έχετε ξεχάσει ότι η προσωπική σας φροντίδα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα! Αλλά θα σας το θυμίσει η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Είναι καιρός να προσέξετε περισσότερο το σώμα αλλά και το πνεύμα σας, με αλλαγές που θα σας ευεργετήσουν σε βάθος χρόνου. Παραμερίστε την καφεΐνη και προτιμήστε ροφήματα από βότανα που θα τονώσουν τον οργανισμό σας, ασκηθείτε λίγο ακόμα κι αν είναι απλά με έναν μεγάλο περίπατο. Και για να μην αγχώνεστε, χωρίστε τις υποχρεώσεις σας σε μικρότερα βήματα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε για μια φάση απολαύσεων! Η Σελήνη στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην ικανοποίηση και το ρομάντζο. Λίγη ανεμελιά είναι αρκετή για να τονώσετε τη δική σας διάθεση αλλά και της παρέας σας. Διαθέστε χρόνο για έναν όμορφο περίπατο, κοιτάξτε τις βιτρίνες για να καταλήξετε στις επόμενες αγορές σας. Όσον αφορά τον έρωτα, αρκεί να τολμήσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς ένα ιδιαίτερο άτομο: Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε μαζί σε ένα ρομαντικό ραντεβού!

Υδροχόος

Δεν είστε κάθε μέρα πρόθυμοι ή διατεθημένοι να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε αλλιώς τώρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον τομέα σας των συναισθημάτων. Ένα πείραγμα που άλλοτε θα σας έκανε να γελάσετε, τώρα μπορεί να σας εκνευρίσει. Αν νιώθετε άβολα με αυτή την ψυχολογία, προτιμήστε να αποτραβηχτείτε και να ακούσετε μουσική. Μια βόλτα στη φύση θα σας επιτρέψει να ηρεμήσετε και να αφιερωθείτε στις σκέψεις σας και μόνο!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην κρύβετε τις εξαιρετικές σας ιδέες! Ακόμα κι αν βρεθείτε να τις υποστηρίζετε μόνοι σας, δώστε φωνή στις απόψεις σας. Για να μην απογοητευτείτε, πρέπει να πάψετε να είστε παθητικοί και να ακολουθείτε τους άλλους. Κάντε ερωτήσεις, ερευνήστε τα στοιχεία που διαθέτετε, βεβαιωθείτε για την εγκυρότητα των πηγών σας. Αξιοποιήστε την συγκυρία, για να καθίσετε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων με επιχειρήματα!

Check Also

Ποια ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν εκατομμυριούχοι…

Share Twitter Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που συνήθως παραδέχονται ακόμη και αυτοί που δεν …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός Ό,τι δεν είναι επείγον ή …