Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Προσέξτε για κάποια μπερδεμένα σήματα που θα αρχίσετε να λαμβάνετε από αυτό το Σάββατο καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής γίνεται ανάδρομος προς τους Διδύμους και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενδέχεται να προκύψουν μεγάλες παρανοήσεις. Κάντε ό, τι μπορείτε για να εκφραστείτε με τον σαφέστερο δυνατό τρόπο.

Εάν πρέπει να μιλήσετε σοβαρά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως είναι καλύτερο να το καθυστερήσετε έως ότου ο Ερμής αναστρέψει την πορεία στις 22 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για τις σοβαρές επαγγελματικές σας συναντήσεις. Πρόκειται για κάτι που δεν μπορεί να περιμένει; Σε αυτή την περίπτωση φροντίστε να προετοιμαστείτε καλά.

Δεδομένου ότι οι πλανητικές αναδρομές κυριαρχούν το παρελθόν, μην εκπλαγείτε αν ένας φίλος από τα παλιά επανεμφανιστεί. Γοητεύστε τα συναισθήματα των ανθρώπων αλλά και τη νοημοσύνη τους και θα βγείτε κερδισμένοι κάτω από το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης της Κυριακής. Απλώς προσέξτε την τάση που ίσως έχετε να υπερβάλλετε ή να χειραγωγείτε τις καταστάσεις για να κάνετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς. Μείνετε πιστοί στην ακεραιότητά σας, ακόμα κι αν πρέπει να αφήσετε μια ευκαιρία να φύγει!

Ταύρος

Ξεκινήστε να υπολογίζετε διεξοδικά τα οικονομικά σας αυτό το Σάββατο καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής γίνεται ανάδρομος στη ζώνη χρημάτων σας μέχρι τις 22 Ιουνίου. Αλλά μην πανικοβάλλεστε, Ταύρε! Με έναν σύντομο οικονομικό σχεδιασμό, θα μπορέσετε να βγείτε από αυτή τη φάση χωρίς να φτάσετε σε αδιέξοδο. Εξισορροπήστε τον προϋπολογισμό σας, πείτε όχι στις περιττές αγορές και σκεφτείτε να βγάλετε επιπλέον κέρδη μέσω μιας νέας απασχόλησης.

Τα καλά νέα, είναι πως οι ανάδρομοι πλανήτες κυριαρχούν το παρελθόν, και έτσι ένας παλιός συνάδελφος θα μπορούσε να έρθει φέρνοντας μια νέα και απροσδόκητη ευκαιρία. Την Κυριακή, ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον σίγουρο Ήλιο των Διδύμων στον οίκο των χρημάτων σας, και τη Σελήνη του Υδροχόου ενισχύει τις φιλοδοξίες σας. Αλλά μην βιαστείτε να ξεκινήσετε πριν να χαρτογραφήσετε την πορεία σας. Ορίστε έναν ή δύο στόχους για την επόμενη εβδομάδα και, στη συνέχεια, χαρτογραφήστε τα βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή τους. Θα δείτε γρήγορα τι είναι εφικτό και τι χρειάζεται περισσότερη έρευνα.

Δίδυμοι

Μια ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί από αυτό το Σάββατο καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 22 Ιουνίου, σκαλίζοντας το παρελθόν σας. Δεν είναι κακό να είστε νοσταλγικοί, αλλά μην αρχίσετε να ξαναζείτε τα προηγούμενα λάθη σας. Αυτή η αναδρομή θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού πραγματοποιείται στους Δίδυμους και τον πρώτο οίκο του εαυτού σας. Τα μπερδεμένα σήματα θα δυσκολέψουν τις προσπάθειές σας για οποιαδήποτε επικοινωνία. Εάν είναι δυνατόν, καθυστερήστε την έναρξη μεγάλων έργων για μερικές εβδομάδες.

Το ίδιο ισχύει και για τυχόν δημόσιες δηλώσεις. Αναβάλλετε τις μέχρι να τελειώσει αυτή η διέλευση (εάν είναι δυνατόν). Και εν τω μεταξύ, τελειοποιήστε το μήνυμά σας. Είναι αρκετά σαφές; Το σύμπαν σας υποστηρίζει την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος των Διδύμων στον δυναμικό πρώτο οίκο σας σχηματίζει μια σταθερή γωνία με τη Σελήνη.

κρυσταλλομαντείαΕάν έχετε κάνει την έρευνά σας επάνω σε κάτι, η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας προσφέρει το πράσινο φως για να ξεκινήσετε. Να είστε σε εγρήγορση για ευκαιρίες που οι άλλοι μπορεί να έχουν προσπεράσει, καθώς μπορεί να κρύβουν κάτι πολύτιμο.

Καρκίνος

Νιώθετε κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο; Ενισχύστε τα όριά σας από αυτό το Σάββατο καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Δίδυμους και τον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας μέχρι τις 22 Ιουνίου. Δεν χρειάζεται μπείτε στη διαδικασία να αντιμετωπίσετε ένα άτομο με προβληματική συμπεριφορά – αλλά αφιερώστε χρόνο για μια προσωπική ενδοσκόπηση. Τι είναι αυτό που σας κάνει να βρίσκεστε σε μια ανθυγιεινή σχέση; Η ανακάλυψη του ρόλου σας μέσα σε όλο αυτό είναι ο τρόπος για να δημιουργήσετε μια πιο υγιή αλληλεπίδραση μεταξύ σας – ή αν είναι απαραίτητο, να ελευθερωθείτε πλήρως.

Το τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης μπορεί να σας βρει ιδιαίτερα επικεντρωμένους σε μια σχέση. Δεν σας αρέσει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά με ένα αγαπημένο σας άτομο, αλλά αυτή είναι μια από τις μέρες όπου είναι καλύτερο να παραδοθείτε σε μια κατάσταση παρά να την πιέσετε για επιλυθεί το ζήτημα. Ο χρόνος και η απόσταση μπορούν να θεραπεύσουν αυτή την πληγή. Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι να μην το πάρετε προσωπικά, και όλα θα γίνουν όπως πριν.

Λέων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στο περιβάλλον σας; Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος αυτό το Σάββατο, περνώντας μέσω των Δίδυμων και της ζώνης της ομαδικής εργασίας και τεχνολογίας σας έως τις 22 Ιουνίου. Εάν έχει ξεσπάσει μια σύγκρουση μεταξύ των φίλων ή των συναδέλφων σας, εξετάστε το αρχικό συμβάν. Μήπως όλα αυτά προέρχονται από μια απλή παρανόηση; Προσπαθήστε να τους συμφιλιώσετε εάν χρειαστεί και εργαστείτε για να μειώσετε την ένταση. Από την άλλη πλευρά, εάν ένα άτομο με κακή συμπεριφορά προκαλεί θέματα σε όλη την ομάδα, ίσως είναι καιρός να του δείξετε την έξοδο.

Η ενισχυμένη συνεργασία της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου στη ζώνη ομαδικής δραστηριότητάς σας και της συναισθηματικής Σελήνης στον οίκο των συνεργασιών σας επιμένει οτι τα πάτε καλά με τους άλλους. Και αυτό είναι κάτι που επιθυμείτε να συμβεί! Αν σταματήσετε να κοιτάζετε τα πάντα επικριτικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι περιβάλλεστε από πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους. Και ένας από αυτούς μπορεί να έχει σημαντική προοπτική για να γίνει πολύ καλός σας φίλος.

Παρθένος

Αξιολογήστε την επαγγελματική σας πρόοδο αυτό το Σάββατο καθώς ο έξυπνος Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους και τον δέκατο οίκο της εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας. Πηγαίνουν τα πάντα σύμφωνα με το γενικό σας σχέδιο; Εάν όχι, είναι ίσως καλή ιδέα να επιβραδύνετε την πορεία σας και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας.

Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, σκεφτείτε τρόπους για να προσεγγίσετε τις προκλήσεις της καριέρας σας από μια νέα οπτική γωνία. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε απογοητευμένοι από έναν συνάδελφο ή πελάτη, βρείτε έναν τρόπο για να αντιμετωπίσετε διπλωματικά αυτό το ζήτημα ή αλλιώς προσπαθήστε να το αποφύγετε. Νιώθετε εξαντλημένοι;

Το να κάνετε πίσω σε μερικές δεσμεύσεις θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη δράση μέχρι τη στιγμή που ο Ερμής θα επαναφέρει την κίνησή του προς τα εμπρός στις 22 Ιουνίου. Ίσως την Κυριακή, να έχετε ακόμα λίγη περισσευούμενη ενέργεια για μια σημαντική αποστολή.

Αντί να προχωρήσετε διαισθητικά, αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα πλάνο και να τεκμηριώσετε τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να δουλέψετε τόσο σκληρά την επόμενη φορά!

Ζυγός 

Η περιπλανήσεις ήταν δύσκολο να συμβούν το 2021, αλλά το Σάββατο, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον ένατο οίκο των ταξιδιών και της επέκτασής σας, η έλξη που σας ασκούν κάποια νοσταλγικά μέρη θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Λοιπόν, Ζυγέ, μπορείτε να επισκεφθείτε ξανά με ασφάλεια κάποιον από αυτούς τους σημαντικούς προορισμούς; Το να πάτε ένα οδικό ταξίδι και να περάσετε μια εβδομάδα σε ένα άλλο μέρος μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από τώρα έως τις 22 Ιουνίου.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες γι’ αυτό το ταξίδι. Σας αρέσει να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους Ζυγέ, και ο εκτεταμένος αστρικός χάρτης της Κυριακής μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιον που σπάει τα στερεότυπά σας περισσότερο από ποτέ. Όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται όταν ο Ήλιος στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας ευθυγραμμιστεί με την συναισθηματική Σελήνη στον τομέα αποπλάνησής σας.

Μπορεί να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε μια σχέση εξ αποστάσεως ή μια άλλη πρόκληση που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ στο παρελθόν. Έχετε ανοιχτή την καρδιά σας τώρα, και αυτό που χρειάζεστε είναι ένα εξίσου ανοιχτό μυαλό.

Σκορπιός

Θα μπορούσε η συγκέντρωση των πόρων σας με αυτούς ενός συνεργάτη να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείτε από αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περνώντας από τον όγδοο οίκο των δεσμεύσεων και των κοινών προσπαθειών σας μέχρι τις 22 Ιουνίου. Τις επόμενες εβδομάδες, μην αφήσετε τη ζήλια να σας παρασύρει, ακόμα κι αν αυτά τα ζηλόφθονα συναισθήματα προκύψουν από το πουθενά. Εάν αισθανθείτε ότι κάποιος σας κρύβει πράγματα μην προβείτε σε παρορμητικές κατηγορίες.

Αντ ‘αυτού, κάντε λίγη έρευνα και μάθετε πρώτα τα γεγονότα. Η καρδιά σας ξέρει τι θέλει, και το συναισθηματικό σας ζώδιο είναι γενικά πρόθυμο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πάρει αν η έλξη είναι αρκετά ισχυρή. Όταν προσπαθείτε να αρνηθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Η παθιασμένη ένωση του Ήλιου και της Σελήνης την Κυριακή σας προτρέπει να ακούτε πιο προσεκτικά. Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις ενοχλητικές παρεμβολές του περιβάλλοντός σας, βρείτε έναν τρόπο να ηρεμήσετε το μυαλό σας – όπως μια βόλτα στη φύση ή ένα μάθημα γιόγκα – για να σας βοηθήσει να συντονιστείτε.

Τοξότης

Μήπως μεταφέρετε το επιπλέον βάρος σε ένα μη ισορροπημένο δίδυμο; Εργαστείτε για να διορθώσετε τυχόν ανισότητες των σχέσεών σας από αυτό το Σάββατο, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Αντί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, ενημερώστε το άλλο άτομο για το πώς νιώθετε. Απλώς προσέξτε: Αυτός ο κύκλος (που διαρκεί έως τις 22 Ιουνίου) θα μπορούσε να μπερδέψει τα πράγματα.

Προετοιμάστε τα όσα θα πείτε εκ των προτέρων για να αποφύγετε την επιδείνωση της κατάστασης. Δεδομένου ότι οι ανάδρομοι πλανήτες κυριαρχούν στο παρελθόν, μην εκπλαγείτε αν μια παλιά φλόγα επιστρέψει για να αναζωπυρώσει μια σπίθα. Προχωρήστε με προσοχή! Αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό, όμως θα μπορούσε και να σας κάνει να πληγωθείτε ξανά. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να προστατέψετε την καρδιά σας χωρίς να αποκλείσετε την πρόσβαση σε αυτήν.

Τα αστέρια της Κυριακής σας υπενθυμίζουν ότι οι γνωριμίες σας έχουν μεγάλη δύναμη – ακόμη περισσότερη από το βιογραφικό σας ή το πιο πρόσφατο επίτευγμά σας – και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την πρόοδό σας. Ξεκινήστε μια κουβέντα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, Τοξότη!

Μοιραστείτε μαζί τους τη μεγαλύτερη, πιο καινοτόμο ιδέα σας, ακόμα κι αν φοβάστε ότι είναι πολύ τολμηρή για κάποιους. Το πιο πιθανό είναι ότι θα ακολουθήσουν αυτό το κύμα δημιουργικότητας και θα ανεβάσουν το όραμά σας σε υψηλότερα επίπεδα.

Αιγόκερως

Ξεκινήστε να δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες από αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους και τον σχολαστικό έκτο οίκο σας μέχρι τις 22 Ιουνίου. Πριν πατήσετε “δημοσίευση” ή “αποστολή”, ελέγξτε προσεκτικά το έργο σας. Και μην βιαστείτε να ολοκληρώσετε μια εργασία, διαφορετικά θα μπορούσατε να κάνετε κρίσιμα σφάλματα. Οι προσπάθειές σας να τρώτε πιο υγιεινά και να ασκηθείτε περισσότερο θα μπορούσαν να διακοπούν από την πορεία του Ερμή. Δοκιμάστε ένα ευκολότερο πρόγραμμα άσκησης και φροντίστε να κάνετε σωστή προθέρμανση και διατάσεις για να αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Οργανώστε την προετοιμασία των γευμάτων σας φτιάχνοντας επιπλέον μερίδες για το μεσημεριανό σας γεύμα τις οποίες μπορείτε να φυλλάξετε στο ψυγείο και να ζεστάνετε ξανά. Βρείτε τα κατάλληλα κόλπα για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη! Τα αστέρια της Κυριακής σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αυξανόμενα επίπεδα του άγχους σας. Κάντε αυτό που ξέρει καλά ένα ζώδιο της γης: Βγείτε στη φύση και εκτονωθείτε. Μια ημερήσια πεζοπορία ή μια βόλτα με το ποδήλατο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Και αν έχετε έναν ή δυο καλούς φίλους για να σας συνοδεύσουν ακόμα καλύτερα!

Υδροχόος

Τα ερωτικά σας θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκα από το Σάββατο καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους. Καθώς λοιπόν ο ανάδρομος πλανήτης δημιουργεί τριβή στη ζώνη της αγάπης σας έως τις 22 Ιουνίου, δεν μπορείτε να βασιστείτε μόνο στα ένστικτά σας. Καταπολεμήστε την επιθυμία να παρακολουθήσετε τον πρώην σας ή να επικοινωνήσετε με ένα ελκυστικό αλλά τοξικό άτομο. Υπάρχει λόγος που τα πράγματα δεν λειτούργησαν την πρώτη φορά, οπότε βγάλτε το από το μυαλό σας.

Είστε σε σχέση; Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε μπεί σε έναν φαύλο κύκλο. Το δώρο της αναδρομής είναι ότι αποκαλύπτει τα κολλημένα μοτίβα συμπεριφοράς και σας βοηθά να αποκτήσετε μια καλύτερη οπτική. Πώς μπορείτε να αποφύγετε το να απορροφηθείτε σε μια παρόμοια κατάσταση αυτή τη φορά; Την Κυριακή, αφήστε την εντυπωσιακή σας προσωπικότητα να βγεί προς τα έξω καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας, έρχεται αντιμέτωπη με τον ατρόμητο Ήλιο. Θα προτιμούσατε να εκφραστείτε μη λεκτικά, γι ‘αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την πνευματική ενέργεια δίνοντας έμφαση στις στις στυλιστικές σας επιλογές. Αναζητήστε έμπνευση σε μέρη που δεν είναι τα συνηθισμένα. Αυτό που θα ανακαλύψετε θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε κάτι πολύ συναρπαστικό.

Ιχθύες

Νιώθετε ευέξαπτοι; Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής γίνεται ανάδρομος, προκαλώντας προβλήματα στον συναισθηματικό και οικιακό τέταρτο οίκο σας. Από τώρα έως τις 22 Ιουνίου, αποφύγετε να εμπλακείτε με άτομα και κοινωνικές καταστάσεις που είναι γνωστό ότι βγάζουν τον χειρότερο εαυτό σας. Τα οικογενειακά προβλήματα θα μπορούσαν να γίνουν ιδιαίτερα έντονα. Για να είμαστε ειλικρινείς, Ιχθύες, μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα που έχετε αγνοήσει σκόπιμα;

Εάν μπορείτε να συζητήσετε χωρίς να αρχίσετε να κατηγορείτε τους άλλους, οι δεσμοί ανάμεσά σας ενδέχεται σύντομα να επιδιορθωθούν. Η δυναμική ευθυγράμμιση της Κυριακής με τον Ήλιο των Διδύμων και τη Σελήνη του Υδροχόου σε δύο από τις πιο διαισθητικές ενότητες του χάρτη σας διεγείρουν την έκτη αίσθησή σας.

Διαβάστε τις αναφορές, κατανοήστε τα δεδομένα και στη συνέχεια, συμβουλευτείτε το ένστικτό σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στο πώς φαίνονται και κινούνται οι άνθρωποι όταν μιλάνε παρά σε αυτά που λένε. Και μην εκπλαγείτε αν αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν! Εάν έχετε προπαρασκευαστικές εργασίες που πρέπει να κάνετε πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας, δοκιμάστε να δουλέψετε με τις πτυχές ενός έργου που αγγίζει το δημιουργικό δεξί μέρος του εγκεφάλου σας αντί για το αναλυτικό αριστερό.

Check Also

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα Κριός  Ίσως χρειαστεί να …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Οι σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, χρησιμοποιούν συχνά ένα …