Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο – Μήπως Υπάρχει Κάποια Έλλειψη Στον Τομέα Του Ρομαντισμού ;
 Κριός 

Κάτω από τα αστέρια του Σαββάτου, μια γυναίκα με επιρροή μπορεί να σας προσφέρει ένα χέρι βοήθειας, οπότε μην ντραπείτε, ζητήστε το! Διαφορετικά μπορείτε να εμπνευστείτε διαβάζοντας τα απομνημονεύματα ή την αυτοβιογραφία μιας γυναίκας που θαυμάζετε. Από την άλλη, θα μπορούσατε να είστε εσείς ένας ισχυρός μέντορας για ένα άστατο κορίτσι ή μια φιλόδοξη νεαρή. Μοιραστείτε την εμπειρία σας με σκοπό να την ενισχύσετε.

Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί! Η υπέροχη φύση σας δοκιμάζεται κάτω από το σπάνιο τετράγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού, της Κυριακής, αλλά θα πρέπει να ορίσετε κάποια όρια. Μήπως οι άνθρωποι περιμένουν από εσάς να πληρώσετε το λογαριασμό για μια ομαδική δαπάνη ή να δώσετε περισσότερα από το μερίδιο που σας αναλογεί;

Παρόλο που ίσως να ήσασταν πρόθυμοι να το κάνετε στο παρελθόν, αυτή η παράδοση πρέπει να αναθεωρηθεί. Επίσης, μην διστάζετε να μιλήσετε αν οι φίλοι σας πιέζουν να ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε. Το να ακολουθείτε έναν συγκεκριμένο «τρόπο ζωής» δεν αξίζει το επακόλουθο χρέος.

Ταύρος

Εξαλείψτε την ασάφεια αυτό το Σάββατο δημιουργώντας μια συγκεκριμένη εικόνα. Μπορεί να φαίνεται υπερβολή το να εξηγήσετε τα πάντα με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσετε την ομάδα σας ώστε να ακολουθήσει το μεγάλο σας σχέδιο.

Αφήστε το “χειρότερο σενάριο” εκτός της παρουσίασής σας, και αντ ‘αυτού, να είστε αισιόδοξοι για το όραμά σας. Θα έλξετε τα θετικά πράγματα αν σκέφτεστε θετικά. Γι’ αυτό, ακόμη και όταν το επεξεργάζεστε αθόρυβα, επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε, αντί να επικεντρωθείτε σε όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά.

Την Κυριακή, μην αφήσετε κανέναν να σας επιβαρύνει με τις ευθύνες του. Αυτό θα μπορούσε να βγάλει τον εσωτερικό μαινόμενο ταύρο σας στην επιφάνεια! Με ένα σπάνιο τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, η ενέργειά σας θα είναι αρκετά εντονότερη από το συνηθισμένο . Αντί να απογοητεύεστε, αντιμετωπίστε όσους σας δημιουργούν προβλήματα και φυλάξτε αυτή την εμπειρία για μελλοντική χρήση.

Δίδυμοι

Χρειάζεστε μερικές συμβουλές; Οι σκληρά κερδισμένες εμπειρίες της ζωής είναι αναντικατάστατες, Δίδυμοι, και τα αστέρια του Σαββάτου θέτουν το σκηνικό για έναν διάλογο ανάμεσα στις γενιές. Θα μπορούσατε να είστε σημαντικά νεότεροι από αυτό το άτομο – ή το αντίστροφο. Όπως είπε ο Γερτρούδη Στάιν, “Η ηλικία μέσα μας δεν αλλάζει ποτέ.” Ίσως να μην έχετε πολλά να πείτε σε ό,τι αφορά την ποπ κουλτούρα ή τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, αλλά θα μοιραστείτε τη συνέργεια σε πολλά άλλα επίπεδα.

Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βουν τα αδύναμα σημεία σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο Δίας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ουρανό σε ένα σπάνιο τετράγωνο. Προσοχή σε κάποιον που μπορεί να σας γεμίσει ενοχές! Ένας στενός φίλος μπορεί να σας κατηγορήσει ότι τον έχετε παραμελήσει, προτρέποντάς σας να προσπαθήσετε να αποδείξετε πόσο σας ενδιαφέρει πραγματικά. Ένας έξυπνος ναρκισσιστής θα μπορούσε να σας κάνει ό,τι θέλει, αν δεν είστε προσεκτικοί και πάρετε την ευθύνη για μια κατάσταση.

Καρκίνος

Είτε πρόκειται για προσωπικές είτε για επαγγελματικές, οι διαπολιτισμικές σχέσεις ευδοκιμούν κάτω από τους ουρανούς του Σαββάτου. Οι Καρκίνοι ταξιδευτές θα μπορούσαν να νιώσουν μια σπίθα να δημιουργείται με κάποιον ντόπιο. Γνωρίσατε κάποιο ενδιαφέρον άτομο το 2019; Αυτό το Σαββατοκύριακο, ενδέχεται να μην μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας μια γνωριμία σας από ένα ταξίδι. Ακούστε τη διαίσθησή σας και επανασυνδεθείτε μαζί του. Στείλτε τους ένα μήνυμα για να θυμηθείτε τις κοινές σας εμπειρίες και να πείτε τα νέα σας.

Η επαναφορά της σχέσης σας μέσω μιας βιντεοσυνομιλίας θα μπορούσε να εμπνεύσει μια πραγματική πρόσωπο-με-πρόσωπο επανένωση κάποια στιγμή στο μέλλον. Μην χάσετε την ηθική σας πυξίδα αυτή την Κυριακή, καθώς ο απελευθερωτικός Δίας δημιουργεί τετράγωνο με τον Ουρανό. Ενώ θα επαναστατήσετε εναντίον των προσπαθειών οποιουδήποτε για να σας κυριεύσει, παρατηρήστε πού μπορεί να θέτετε οι ίδιοι κανόνες που δεν έχετε διάθεση να ακολουθήσετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς στο όνομα της διατήρησης ενός αξιόπιστου δεσμού.

Λέων

Η μαγεία βρίσκεται στους λεπτούς τρόπους σας αυτό το Σάββατο καθώς η Σελήνη γίνεται φιλική με τη σαγηνευτική Αφροδίτη. Αντί να δίνετε στους ανθρώπους διαταγές για τις υποχρεώσεις τους, δοκιμάστε μια πιο ήπια και λιγότερο άμεση προσέγγιση. Κάντε υποδείξεις και καθοδηγήστε διακριτικά τους ανθρώπους προς την επιθυμητή διαδρομή. Εάν έχετε να κάνετε με επαναστατικούς τύπους, ζητήστε τη συμβολή τους για να τους εμπλέξετε στη διαδικασία. Είναι ένας έμμεσος τρόπος για να κάνετε πράγματα, αλλά είναι μια σίγουρη στρατηγική για να τους εντάξετε.

Το τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ Ουρανού και Δία, που τεστάρει τις σχέσεις, θα μπορούσε να βάλει μια απρόσμενη υποχρέωση στην ατζέντα σας. Είστε ένας ικανός συνεργάτης σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά μην αφήνετε κανέναν να σας φορτώνει τις ευθύνες του. Το να αναλάβετε πράγματα που δεν σας αφορούν θα οδηγήσει σε μια τοξική δυσαρέσκεια. Ειλικρινά, Λέων, θα ήταν καλύτερο να πείτε όχι! Διαφορετικά, μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια συμβιβαστική λύση για τον τρόπο κατανομής του κοινού φόρτου εργασίας.

Παρθένος

Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς η εστιασμένη στις σχέσεις Σελήνη καλεί σε παιχνίδι την Αφροδίτη. Μήπως αντιμετωπίζετε κάποια έλλειψη στον τομέα του ρομαντικού ενθουσιασμού σας; Μην επιρρίπτετε την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Χρειάζονται δύο για να λειτουργήσει μια σχέση και κανείς δεν λέει ότι δεν μπορείτε να ηγηθείτε αυτής της σύνδεσης. Καταστρώστε ένα διασκεδαστικό σχέδιο για το Σαββατοκύριακο και δείτε τη σχέση σας να λαμβάνει μια ανανεωτική αύρα! Είστε μόνοι; Αλλάξτε τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζετε τους πιθανούς συντρόφους σας και δοκιμάστε μια εφαρμογή γνωριμιών.

Μια ανανεωμένη ενέργεια θα μπορούσε να προσελκύσει μερικούς πολύ διαφορετικούς τύπους. Το τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό διχάζει την προσωπικότητά σας. Ένα κομμάτι σας αναζητά την επιτυχία και είναι πρόθυμο να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να την κερδίσετε.

Ενώ ένα άλλο, θέλει απλώς να νιώσει ελέυθερο και να αφήσει πίσω όλες τις ευθύνες. Για αυτόν τον λόγο, μην αναλαμβάνετε σημαντικές δεσμεύσεις, ακόμα κι αν είναι κολακευτικό να προσκαλείστε για να συμμετέχετε σε αυτές. Έχετε χώρο στο πρόγραμμά σας για να το κάνετε; Και ακόμη κι αν αυτός ο χώρος υπάρχει, είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας; Σκεφτείτε το για τουλάχιστον λίγες μέρες.

Ζυγός 

Πριν ξεκινήσετε να τρέχετε με όλες σας τις δυνάμεις, κάντε ένα διάλειμμα για να βρείτε τα πατήματά σας . Είτε δουλεύετε μόνοι είτε έχετε ένα ανυπόμονο άτομο που σας ασκεί πίεση, θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί εάν ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο προσγειωμένοι και οργανωμένοι.

Με τη Σελήνη στον εστιασμένο, και αποτελεσματικό έκτο οίκο σας, μην προσπαθείτε να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Δημιουργήστε μια νέα λίστα υποχρεώσεων και δώστε προτεραιότητα στις εργασίες σας. Και ενώ δουλεύετε, μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες – απολαύστε τις!

Την Κυριακή θα μπορούσαν να σημειωθούν αντιπαλότητες δυναμικών καθώς ο απελευθερωμένος Δίας δημιουργεί ένα σπάνιο τετράγωνο με τον Ουρανό. Όλοι έχουν μια ατζέντα την οποία ακολουθούν, αλλά εσείς είστε πολύ ιδεαλιστές για να συμφωνήσετε σε έναν συμβιβασμό.

Στα ερωτικά σας, προσέξτε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Μια παθιασμένη έλξη θα μπορούσε να γίνει πολύ περίπλοκη για να την χειριστείτε, ενώ η ζήλια χωρίς συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο. Όταν τα συναισθήματα αρχίσουν να εντείνονται, κάντε ένα διάλειμμα!

Σκορπιός

Για τι πράγμα είστε παθιασμένοι Σκορπιέ… και επιπλέον, για ποιόν; Σε αυτό πρέπει να δώσετε προτεραιότητα αυτό το Σάββατο καθώς η Σελήνη αιωρείται στους αισθησιακούς Ιχθύες και τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Εάν έχετε κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σας, προγραμματίστε μια περιπέτεια για τους δύο σας – σε εξωτερικό χώρο ή στο σπίτι.

Δεν έχετε διάθεση για ρομαντισμό; Τότε συντονιστείτε στην καλλιτεχνική σας έμπνευση! Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, και θα μπορούσατε να καταλήξετε να δημιουργήσετε κάτι πολύ σημαντικό. Την Κυριακή, φυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα με τον τρόπο που μόνο ένας Σκορπιός ξέρει.

Κάποιος μπορεί να είναι πρόθυμος να σας πεί όλα του τα προσωπικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές να το κάνετε κι εσείς – όχι με τον ακανόνιστο Ουρανό να συγκρούεται σε ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Δία. Ακόμα κι αν έχετε μια καταπληκτική ιστορία για να μοιραστείτε, μην αποκαλύπτετε κάθε λεπτομέρεια μέχρι να δημιουργηθεί περισσότερη εμπιστοσύνη.

Απολαύστε την διαδικασία της σταδιακής γνωριμίας με έναν νέο φίλο ή πιθανό σύντροφο. Αν προορίζεστε για μια μακροχρόνια σύνδεση, θα το μάθετε σύντομα. Προς το παρόν, επικεντρωθείτε στο να μάθετε ο ένας τον άλλο καλύτερα.

Τοξότης

Σκεφτείτε το διπλά πριν συμφωνήσετε να κοινωνικοποιηθείτε αυτό το Σάββατο, είτε διαδικτυακά είτε από κοντά. Με τη Σελήνη στους συναισθηματικούς Ιχθύες και τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, στοχεύστε σε μια μέρα ηρεμίας και ξεκούρασης. Η συνομιλία με αγνώστους είναι πιθανό να εξαντλήσει την ελάχιστη ενέργεια που έχετε να διαθέσετε.

Διαφορετικά, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο ποιοτικό χρόνο για να αφιερώσετε στον εαυτό σας πριν χρειαστεί να παριστάνετε τους χαρούμενους για οποιονδήποτε. Είναι εντάξει να επαναπρογραμματίσετε κάτι. Οι άνθρωποι φαίνεται να περιμένουν από εσάς να λειτουργήσετε σε ένα περίπλοκο μήκος κύματος αυτήν την Κυριακή, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, δημιουργεί τετράγωνο με τον ακανόνιστο Ουρανό.

Δυστυχώς, η ερμηνεία των μπερδεμένων σημάτων τους προς εσάς, δυσκολεύει την μεταξύ σας επικοινωνία. Μην προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε τα μυστηριώδη μηνύματα κανενός. Εάν οι ενέργειες δεν συμβαδίζουν με τα λόγια τους θα πρέπει να τους το επισημάνετε. Μπορεί και οι ίδιοι να μην συνειδητοποιούν πόση σύγχυση σας δημιουργούν μέχρι να τους το πείτε.

Αιγόκερως

Μήπως μπαίνετε οι ίδιοι εμπόδιο στον δρόμο σας, Αιγόκερε; Με τη διαισθητική Σελήνη στους Ιχθύες που φωτίζει τον τρίτο οίκο των συνεργασιών και των συγγενικών πνευμάτων σας, δεν χρειάζεται να εργαστείτε σκληρά για να βρείτε τον τέλειο συνεργάτη σε μια αποστολή του Σαββατοκύριακου ή σε κάτι μεγαλύτερο. Φοβάστε όμως οτι αυτό το άτομο δεν θα ανταποκριθεί στα πρότυπα σας ή δεν θα μοιράζεται το ίδιο όραμα με σας; Δεν θα μάθετε ποτέ αν δεν πάρετε ένα μικρό ρίσκο και αν δεν ρωτήσετε. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη και ανοιχτή καρδιά και ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα με το τι θα σας επιστραφεί!

Η δουλειά και η ευχαρίστηση μπορεί να κάνουν έναν ατυχή συνδυασμό, αλλά είναι αναπόφευκτο να αλληλοεπικαλυφθούν αυτή την Κυριακή. Καθώς ο ειλικρινής Δίας δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό, οι ιδέες σας σχετικά με τους ρόλους και τις ευθύνες μέσα σε μια σχέση θα μπορούσαν να αποδειχθούν ιδιαίτερα αποκλίνουσες από το πώς βλέπουν οι άλλοι την κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να συζητήσετε τα οικονομικά σας με έναν φίλο ή έναν σύντροφο, και θα μπορούσαν να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Κάντε μια μικρή έρευνα πρώτα μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να μπείτε στη συζήτηση με ένα σαφές σχέδιο και μερικές εποικοδομητικές προτάσεις.

Υδροχόος

Προσέξτε που δίνετε τα χρήματά σας αυτό το Σάββατο, Υδροχόε. Είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα αγορών και δαπανών που κάνετε από συνήθεια, αλλά γιατί να μην διαθέσετε τα χρήματά σας σε κάτι πιο αξιόλογο; Επενδύστε χρόνο για να ερευνήσετε τις πολιτικές των αγαπημένων σας επιχειρήσεων.

Αναζητήστε ηθικές εταιρίες ή προγράμματα που δωρίζουν ένα ποσοστό των αγορών σας σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής σας. Ίσως ήρθε η ώρα να στραφείτε σε μάρκες με μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Είστε διχασμένοι ανάμεσα στην άτακτη και την καλή σας φύση αυτή την Κυριακή, Υδροχέ, καθώς ο ενεργητικός Δίας έρχεται αντιμέτωπος με τον κυβερνήτη σας, τον επαναστατικό Ουρανό. Από τη μία πλευρά, δεν θέλετε να θεωρηθείτε εγωιστές ή απερίσκεπτοι, αλλά από την άλλη δεν έχετε διάθεση να κάνετε θυσίες για κανέναν αυτήν τη στιγμή. Μην εγκαταλείπετε την ομάδα σας, αλλά να είστε ειλικρινείς σχετικά με την ανάγκη σας για ένα μικρό διάλειμμα.

Οι άνθρωποι μπορεί να γκρινιάξουν, αλλά θα βρουν κάποιον άλλον να τους βοηθήσει. Έχετε ανάγκη να φορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν αφιερώσετε την ενέργειά σας σε οποιονδήποτε.

Ιχθύες

Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ενεργά τη γοητεία σας αυτό το Σάββατο, Ιχθύες – όχι με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας! Και χάρη στη σύνδεσή της με την Αφροδίτη, πρόκειται να τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα χωρίς καν να το προσπαθήσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ασκήσετε την επιρροή που επιθυμείτε στους άλλους.

Φροντίστε όμως να αφήσετε αρκετό χώρο στην ημέρα σας για να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Και αν σας επισκεφθεί η έμπνευσή σας δώστε της την πρέπουσα σημασία. Με το σπάνιο τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, μπορεί να αισθανθείτε τον πειρασμό να κλείσετε την πόρτα στον κόσμο, έχοντας φτάσει σε ένα σημείο κορεσμού στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Ελευθερία σημαίνει να μην έχετε τίποτα να χάσετε. Αλλά δεν χρειάζεται να αποκοπείτε για να απελευθερωθείτε, Ιχθύες. Πάρτε το χώρο που χρειάζεστε, και έπειτα τα ζεστά σας συναισθήματα θα επιστρέψουν μόλις συνδεθείτε ξανά με το δικό σας κέντρο.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Βάλε τα δυνατά σου για να συμμορφωθείς …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Τα χρηματικά ζητήματα μπορεί να γίνουν λίγο …