Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Περίπου σε σχέση; Δεν είναι η κατάσταση που ανέχεστε κάτω από το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου. Ενώ το ακραίο σας ζώδιο δεν χρειάζεται απαραίτητα παραδοσιακές ετικέτες όπως ο σύντροφός μου ή ο συνέταιρος μου, θέλετε να ξέρετε πού βρίσκεστε. Σκεφτείτε το σαν μια δημιουργική συζήτηση, μπορείτε να φτιάξετε νέων ειδών σχέσεις που ταιριάζουν σε σας. Την Κυριακή ο Άρης φτάνει στον Αιγόκερω και τον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας έως τις 30 Μαρτίου.

Δεν θα έχετε υπομονή για το μότο ο αργός και σταθερός ρυθμός κερδίζει τον αγώνα και μπορεί να δημιουργήσετε νέο δρόμο μέχρι την κορυφή. Μπορεί να αναγνωριστείτε δημόσια για τα κατορθώματά σας ή να σας προσφερθεί μια θέση με περισσότερη ευθύνη ξαφνικά. Αλλά με τον Ερμή ανάδρομο από την Κυριακή (έως τις 9 Μαρτίου), τελειοποιήστε το σχέδιό σας παρασκηνιακά και περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει για να κάνετε σημαντικές κινήσεις. Έτσι θα κερδίσετε πολύ περισσότερη υποστήριξη!

Ταύρος

Επικεντρωθείτε στις πιο στενές σχέσεις σας το Σάββατο, με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό και τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Μήπως οι σχέσεις σας έχουν αρχίσει να μοιάζουν περισσότερο με σόλο εμφανίσεις; Εάν ένα άτομο δίνει και το άλλο μιλάει, ισορροπήστε τα πράγματα. Κάντε λιγότερα αν νιώθετε πνιγμένοι, αλλά αν είστε τεμπέληδες, πείτε συγνώμη και μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Αυτές οι ακτίνες σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε τα ερωτικά κριτήρια. Μην παρατήσετε την παραδοσιακή πλευρά σας, αλλά μην απορρίπτετε κάποιον που αξίζει επειδή είναι πιο αντισυμβατικός από το συνήθη τύπο σας.

Ο ατίθασος χαρακτήρας σας θα κάνει μια σπάνια εμφάνιση την Κυριακή, καθώς ο ατρόμητος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον ένατο Οίκο σας. Ξαφνικά θα θέλετε να βγάλετε φτερά και να βιώσετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους, μέρη και πράγματα. Αυτός ο κύκλος του Άρη, που θα διαρκέσει έως τις 30 Μαρτίου, θα εμπνεύσει ένα μεγάλο ταξίδι. Το μόνο κακό; Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου. Στο μεταξύ, ικανοποιήστε τη διάθεσή σας με έρευνα.

Δίδυμοι

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό σας υπενθυμίζει ότι έχετε ξεχάσει το πρόγραμμά σας. Πότε πήγατε τελευταία φορά στο γυμναστήριο; Δεσμευτείτε ξανά πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο. Η ενέργεια είναι κινητική, Δίδυμοι και μόλις ξεκινήσετε να κινείστε, θα νιώσετε τις ενδορφίνες που γεννούν τις συνήθειες. Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού έως τις 30 Μαρτίου και σας ωθεί να έρθετε πάλι σε επαφή με τους δεσμούς σας.

Αν δεν είστε από αυτούς που δεσμεύονται, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ένα μικρό ρίσκο στο παιχνίδι του έρωτα θα φανεί κερδοφόρο. Δεσμευμένοι; Είναι η τέλεια περίοδος για να πάτε βαθύτερα. Ξεκινήστε μια συζήτηση για τα επόμενα βήματα. Βέβαια, την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Έως τις 9 Μαρτίου θα παλεύετε για να ισορροπήσετε του μελλοντικούς στόχους σας. Οι απαιτήσεις της δουλειάς θα σας κρατούν μακριά από του αγαπημένους σας. Εμπλουτίστε την ποιότητα του χρόνου σας, γιατί για την ποσότητα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

Καρκίνος

Αυτά τα ρόδινα γυαλιά σας πάνε, Καρκίνοι, αλλά μην ξεχνάτε να αλλάζετε φακούς για να βλέπετε την πραγματική εικόνα. Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου σας βοηθά να δείτε τα πράγματα και όπως είναι και όπως θα μπορούσαν να είναι. Αντί να προσκολλάστε στα πιθανά προβλήματα, αποδεχτείτε τα ως μέρος του συνόλου. Καμία κατάσταση και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειοι. Το ερώτημα είναι, αυτά τα θέματα είναι ικανά για να τελειώσουν τη σχέση; Σκεφτείτε το ειλικρινά και χωρίς φόβο, έπειτα κάντε τη κίνηση που νιώθετε εσείς σωστή.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων έως τις 30 Μαρτίου. Όλες οι σχέσεις παίρνουν λίγο παραπάνω ενέργεια, γι’ αυτό μην κρύβεστε στο σπίτι σας. Ελεύθεροι; Να είστε ανοιχτοί σε νέους τύπους συντρόφων. Το παλιό ρητό τα αντίθετα έλκονται θα ισχύει σε αυτόν τον κύκλο. Για τα ζευγάρια, ο Άρης μπορεί να φέρει φρέσκια ενέργεια στο δεσμό σας. Σημείωση: Μπορεί να προκαλέσει και τριβή, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με αυτά που κρατάτε μέσα σας, ειδικά καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 9 Μαρτίου. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας τις επόμενες 3 εβδομάδες. Η αλήθεια πονάει, γι’ αυτό πείτε την γλυκά.

Λέων

Οι οικογενειακές απαιτήσεις σας βαραίνουν; Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου σας βοηθά να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο να υποστηρίξετε αυτούς που αγαπάτε. Δεν είναι υγιές να αδειάζετε τα δικά σας καύσιμα και σπάνια το εκτιμούν οι άλλοι. Απ’ την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να αποφεύγετε τους άλλους επειδή φοβάστε ότι δεν μπορείτε να δώσετε αρκετά. Βρείτε το μέσο και να είστε ειλικρινείς. Εάν οι άλλοι εξαρτώνται υπερβολικά από σας, δείξτε τους πώς να είναι ανεξάρτητοι. Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον έκτο οίκο σας και σας στέλνει στο κυνήγι της ευεξίας μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Αλλά μην το παρακάνετε, γιατί θα καταλήξετε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Οι ειδικοί λένε ότι χρειάζονται 21 ημέρες για να εδραιωθεί μια νέα συνήθεια. Ανανεώστε τη εγγραφή σας στη γιόγκα, κόψτε τη γλουτένη για τις έξι εβδομάδες του κύκλου, αλλά μην στερείστε. Ακολουθήστε τον κανόνα 80/20: Τρώτε 80% υγιεινά και το υπόλοιπο κάντε ότι λαχταράτε. Με τον Ερμή ανάδρομο από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας μπορεί να είναι το κλειδί για τη νέα σας ζωή. Ελέγξτε απόψεις που σας περιορίζουν και μην πέσετε στην παγίδα των περισπασμών από πρώην!

Παρθένος

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου φωτίζει τη ζώνη της φιλίας σας. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που είναι κοντά σας; Σκεφτείτε τις σχέσεις σαν επενδύσεις. Ποιες φέρνουν περισσότερο κέρδος και ποιες δεν πάνε καλά; Δώστε προτεραιότητα σε αυτούς που όσα παίρνουν δίνουν. Εάν ο κύκλος σας έχει γίνει μικρός, καλέστε κάποιον άλλο σε μια ομαδική εξόρμηση.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας έως τις 30 Μαρτίου. Αφήστε τον παιχνιδιάρικο εαυτό σας να βγει για παιχνίδι. Ο έρωτας είναι σίγουρα στα αστέρια τώρα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τη δική σας κατάσταση. Ό,τι σας αρέσει, εξερευνήστε το βαθύτερα. Ο Άρης μπορεί επίσης να φέρει ζήλια ή ανταγωνισμό, γι’ αυτό αντιμετωπίζετε τις εντάσεις πριν εκραγούν. Δώστε έξτρα προσοχή γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου.

Ζυγός

Κάντε μια εξέταση της απόδοσής σας το Σάββατο, με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό και τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Εάν έχετε ξεπεράσει ορισμένους τομείς της δουλειάς σας, μην παραμένετε στάσιμοι. Ο χρόνος είναι χρήμα! Μικρές αλλαγές θα απελευθερώσουν πολλές ώρες για πιο κερδοφόρες εργασίες. Βλέπετε ευκαιρίες για να εξελιχτείτε σε μια δουλειά ή να εξυπηρετήσετε καλύτερα έναν πελάτη; Ενεργήστε από νωρίς και πείτε το όραμά σας.

Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον τέταρτο Οίκο σας και σας εμπνέει να κάνετε μερικές αλλαγές στο σπίτι έως τις 30 Μαρτίου. Τι ονειρεύεστε τελευταία, Ζυγοί; Ένα δωμάτιο μουσικής ή μια αίθουσα γυμναστικής; Μια νέα διεύθυνση; Επικεντρωθείτε στο να κάνετε τις αλλαγές που οραματίζεστε. Αλλά μην πιάσετε το σφυρί βιαστικά! Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την Κυριακή και μπορεί να καθυστερήσει τις εξελίξεις μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ίσως είναι για καλό. Οι μεγάλες αλλαγές πρέπει να γίνονται με προσεκτικό σχεδιασμό, σωστά;

Σκορπιός

Πώς πάνε οι αποφάσεις για το 2020; Εάν ο ενθουσιασμός σας έχει αρχίσει να φθίνει, μην ανησυχείτε. Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον ζώδιό σας φέρνει μια ενθαρρυντική υπενθύμιση να συνεχίσετε. Επανεξετάστε τους στόχους σας από μια πιο ήρεμα προοπτική. Ένα πιο χαλαρό σχέδιο μπορεί και πάλι να είναι επικό και εφικτό. Την Κυριακή, ο συγκυβερνήτης σας Άρης περνά στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας έως τις 30 Μαρτίου.

Πολύ σύντομα το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο πάρτι, ραντεβού και εκδηλώσεις δικτύωσης. Στραφείτε σε παλιούς φίλους και μιλήστε για τους τελευταίους μήνες ή χρόνια! Με τον Ερμή ανάδρομο από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου, οι επανασυνδέσεις μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα. Αλλά όχι απαραίτητα με πρώην, καθώς η αναδρομή συμβαίνει στους Ιχθύες και στον οίκο της αγάπης σας για το μεγαλύτερο μέρος, έως τις 4 Μαρτίου.

Τοξότης

Πόσο φορές θα κόψετε τη ζάχαρη ή θα πείτε σε φίλους, ενώ τα πίνετε, πόσο θέλετε να επιστρέψετε στο γυμναστήριο; Ήταν δύσκολο να κόψετε τις ανθυγιεινές συνήθειες που ξεκίνησαν τις γιορτές. Αλλά με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου και τον δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί τελικά να βαρεθείτε αυτή την αίσθηση τεμπελιάς. Ξεκινήστε ρεαλιστικά. Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και θερμαίνει τον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών και της ασφάλειας έως τις 30 Μαΐου.

Αν και ο κόκκινος πλανήτης δεν θα είναι πια στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε και πάλι συγκέντρωση. Σηκώστε τα μανίκια και ξεκινήστε να κάνετε πράξη όλες τις ιδέες που είχατε από τον Ιανουάριο. Αλλά μην βιαστείτε να τις εκτοξεύσετε! Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την Κυριακή: Στη ζώνη του σπιτιού σας μέχρι τις 4 Μαρτίου και έπειτα στη ζώνη της επικοινωνίας σας, μέχρι που τελειώνει την αναδρομή του στις 9. Την προσοχή σας θα τραβήξει το σπίτι και η οικογένεια ή ίσως είναι η ώρα να κάνετε ένα γραφείο στο σπίτι για να ξαναβρείτε την ισορροπία σας.

Αιγόκερως

Επεκτείνεται η κοινωνική ζωή σας, Αιγόκεροι, αλλά το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου ζητά επανεξέταση της παρέας σας. Σταματήστε να κυνηγάτε το ανεύθυνο, κουλ παιδί και αυτόν που πάντα ακυρώνει τα σχέδια σας. Μήπως είστε εσείς αυτοί που μονίμως έχετε κάτι να κάνετε και δεν μπορείτε να βγείτε; Οι φίλοι μπορεί να κουραστούν να ακούνε τα όχι σας. Αν δεν θέλετε να μείνετε στην απέξω, πάρτε πρωτοβουλία και οργανώστε κάτι το σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, ο Άρης περνά στο ζώδιό σας για πρώτη φορά από το 2018 και ρίχνει καύσιμα στις δεξαμενές σας. Από τώρα και ως τις 30 Μαρτίου οι προσωπικοί στόχοι σας θα εκτοξευτούν! Χαλαρά, όμως: Ο Άρης μπορεί να σας κάνει να βιαστείτε υπερβολικά. Για να μην πάει κάτι στραβά, διαβάστε τα ψιλά γράμματα και έχετε ένα σχέδιο και προϋπολογισμό έτοιμο. Είναι σημαντικό να έχετε σταθερό ρυθμό, ειδικά γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου. Ψάχνετε μια νέα κατεύθυνση; Στραφείτε στο παρελθόν για στοιχεία. Μπορεί να είναι ώρα να ξαναπαίξετε τις παλιές, καλές επιτυχίες σας.

Υδροχόος

Μήπως οι ώρες δουλειάς επεκτείνονται και στις ώρες χαλάρωσής σας ή το αντίθετο; Τραβήξτε μια πιο αυστηρή γραμμή με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου. Κλείστε τα κοινωνικά μέσα ενώ επικεντρώνεστε στη δουλειά. Εάν είστε έξω με φίλους, έχετε το κινητό στη τσάντα σας για να μην σας ενοχλήσουν. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό τον νέο κανόνα σας για το 2020, έτσι θα είστε πιο παραγωγικοί και συνδεδεμένοι!

Την Κυριακή μπορεί να έχετε απρόσμενες ευλογίες, καθώς ο Άρης περνά στον εσωτερικό δωδέκατο οίκο σας έως τις 30 Μαρτίου. Θα είστε κινητοποιημένοι αλλά θα είστε επικεντρωμένοι μέσα σας. Ανοίξτε το πρόγραμμά σας και ελαφρύνετε τον φόρτο εργασίας σας όσο γίνεται. Πρέπει να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τώρα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου: Θα είναι στους Ιχθύες και τη ζώνη των χρημάτων σας μέχρι τις 4 και έπειτα στο ζώδιό σας. Προσέξτε τι ξοδεύετε και τι λέτε! Μερικά παραστρατήματα μπορεί να χρειαστούν τεράστιες επιδιορθώσεις.

Ιχθύες

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας το Σάββατο, με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό που ενεργοποιεί την ανάγκη σας για περιπλάνηση. Δεν χρειάζονται αεροπορικά! Κάτω από αυτή την αλλαγή, μεγάλες μεταβολές μπορεί να συμβούν ενώ βρίσκεστε στην πόλη σας. Μείνετε μακριά από τα συνήθη μέρη και διευρύνετε τον κύκλο σας. Πριν τελειώσει η μέρα, μπορεί να έχετε ανακαλύψει κάτι νέο και συναρπαστικό! Την Κυριακή το δοτικό πνεύμα σας ξυπνά, καθώς ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο σας έως τις 30 Μαρτίου. Γίνετε οι κοινωνικοί αρχιτέκτονες.

Μπορείτε να στρέψετε την παρέα σας προς μια νέα κατεύθυνση, οργανώνοντας εξορμήσεις με αλτρουιστικές αποστολές. Θα νιώσετε καλύτερα αν δείξετε τη γενναιοδωρία σας με σημαντικό τρόπο. Εξάλλου, ίσως είναι καλύτερο να μείνετε ενεργοί παρά χαμένοι στις σκέψεις σας, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την Κυριακή μέχρι τις 9 Μαρτίου. Επιπλέον, θα βρίσκεται κυρίως στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 4 Μαρτίου, που θα περάσει στον Υδροχόο για λίγο. Καθώς αυτό μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο αγνές προθέσεις να πάνε στραβά, αφήστε τις βαριές κουβέντες για την ώρα.

Check Also

Νέα σελήνη στη Παρθένο – Ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο

Share Twitter Νέα σελήνη στη Παρθένο – Ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο Νέα Σελήνη 17/09 : …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Αγαπητοί Κριοί, προσφέρετε στον κόσμο …