Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
 Κριός

Πρέπει να βελτιώσετε το αποτέλεσμα; Μην περιμένετε το τηλέφωνο να χτυπήσει με τη μεγάλη προσφορά. Με το τετράγωνο Ερμή στον ενδέκατο Οίκο σας και του αυθόρμητου Ουρανού στον τομέα των οικονομικών σας το Σάββατο, θα σας έρθει μια ιδέα που θα χρησιμοποιεί τα ταλέντα σας για να βγάλετε λεφτά. Μπορεί μέσω της συγγραφής, της ζωγραφικής ή της φωτογραφίας να ξεκινήσετε μια δεύτερη ανεξάρτητη δουλειά. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να ανεβείτε σε νέο επίπεδο οικονομικά.

Μπορεί να νιώθετε γκρινιάρηδες ή λίγο χαμένοι την Κυριακή, κάτω από την έντονη Σελήνη στον Σκορπιό. Μείνετε λίγο παραπάνω στο κρεβάτι. Αντί να κοιτάξετε απευθείας τα μηνύματά σας, γράψτε τις σκέψεις σας για να αποκτήσετε ξανά προοπτική. Και αν μπορείτε αν αλλάξετε τυχόν σχέδια, κάντε το, Κριοί. Μια αλλαγή συμβαίνει το μεσημέρι και σας βγάζει από το κουκούλι σας. Με τη Σελήνη να περνά από τον Τοξότη για δυόμισι μέρες, είστε έτοιμοι να επεκταθείτε με απρόσμενους τρόπους, επαγγελματικά και ερωτικά. Το κόλπο είναι να πατήσετε γκάζι ακόμα κι ας οδηγείτε έξω από εκεί που νιώθετε άνετα.

Ταύρος

Διευρύνετε τη σφαίρα επιρροής σας! Εάν ο κύκλος σας μοιάζει λίγο κλειστοφοβικός, στραφείτε σε πιο ευρύ κοινό. Χάρη στη συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Ερμή στη ζώνη της καριέρα σας και τον Ουρανό στο ζώδιό σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους χωρίς προσπάθεια. Το κόλπο είναι να μιλήσετε με όλους ξεχωριστά. Δεν θα χρειαστεί να υπερβάλλετε στην παρουσίαση των ιδεών σας ή σε ό,τι έχετε να προσφέρετε. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Νωρίς την Κυριακή μπορεί να είστε στο χείλος της δέσμευσης προς κάτι ή κάποιον, για το οποίο δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Ίσως ανησυχείτε ότι θα καταλήξετε σε τέλμα. Το ερώτημα είναι: Έχετε να κερδίσετε περισσότερα από αυτή τη σχέση; Επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγο χώρο συμβιβασμού. Μέχρι το μεσημέρι, οι ανησυχίες σας μπορεί αν έχουν λυθεί και μπορεί να κάνετε αυτή την ένωση επίσημη. Και αν όχι, τουλάχιστον το σκεφτήκατε σοβαρά.

Δίδυμοι

Αν θέλετε να κρυφτείτε στη σπηλιά σας το Σάββατο, μην έχετε ενοχές! Ακόμα κι εσείς χρειάζεστε μερικές φορές να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις κοινωνικές σας μπαταρίες. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής βρίσκεται στον ένατο οίκο σας – αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον χαοτικό Ουρανό στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Ως αποτέλεσμα, οι επιφανειακές κουβέντες μπορεί να μην είναι αυτό στο οποίο θέλετε να ξοδέψετε την ενέργειά σας. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να ακυρώσετε κοινωνικές δεσμεύσεις εάν αυτό έχετε όρεξη να κάνετε. Μην νιώθετε ενοχές λοιπόν, αν θέλετε να κουλουριαστείτε με ένα βιβλίο ή να κάνετε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει!

Μήπως έχετε δαγκώσει περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε; Εάν σας βαραίνει το άγχος την Κυριακή το πρωί, βάλτε στην άκρη την περηφάνια σας και ζητήστε βοήθεια. Ναι, μπορεί να σας πάρει χρόνο να εκπαιδεύσετε τους άλλους και προσωρινά να μειώσει την πρόοδο σας. Αλλά στο τέλος, αυτό θα σας χαρίσει παραπάνω χρόνο για να κάνετε πιο σημαντικά πράγματα. Η Σελήνη περνά στον Τοξότη το μεσημέρι και ενεργοποιεί τη ζώνη της συνεργασίας σας. Κάποιος μπορεί να εμφανιστεί με προοπτική μακροχρόνιου συντρόφου –στη δουλειά ή τον έρωτα!

Καρκίνος

Ο μαγνητισμός σας είναι στην κορυφή το Σάββατο, Καρκίνοι! Με τον επαναστατικό Ουρανό στον οίκο της δημοτικότητάς σας, είστε μηχανή γοητείας. Και η συνάντησή του με τον Ερμή στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας, οι τετ-α-τετ αλληλεπιδράσεις μπορεί να φτάνουν στο ζενίθ πριν ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Θα κάνετε τους άλλους να τρώνε από την παλάμη του χεριού σας. Ξεκαθαρίστε ποιον ή τι θέλετε να προσελκύσετε, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα ξεμπερδέματα αργότερα.

Όταν ξυπνήσετε την Κυριακή το πρωί, θα είστε γεμάτοι δημιουργικότητα. Αφήστε χρόνο για σκέψη και πράξη. Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον πρακτικό έκτο οίκο σας. Χρειάζεστε υποστήριξη για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας; Φτιάξτε ένα πρακτικό σχέδιο για το όνειρό σας. Αντί να τρέξετε με πλήρη ταχύτητα, κάντε λίγη έρευνα και πάρτε τον χρόνο σας. Ο στόχος είναι να χτίσετε αυτό το όνειρο σε γερές βάσεις χωρίς να μείνετε άφραγκοι.

Λέων

Μην ακολουθήσετε τη μάζα! Το Σάββατο το – όχι και τόσο – μυστικό όπλο σας, είναι να ακούσετε την καρδιά σας και να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο. Ο Ερμής στον οίκο των σχέσεών σας, σχηματίζει μια ενεργοποιητική γωνία με τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη των στόχων σας: Δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τις απόψεις σας για σας, ακόμα κι αν διαταράξετε την αρμονία. Εάν οι άλλοι τυγχάνει να συμφωνούν, θα κερδίσετε μερικούς θερμούς υποστηρικτές. Μόνο ρίξτε λίγο τους τόνους για να μην προσβάλλετε τους υπόλοιπους. Θα θέλετε την υποστήριξή τους όταν πάρετε το πράσινο φως.

Την Κυριακή το πρωί μπορεί να νιώθετε βαριοί. Εξερευνήστε λίγο τη ρίζα των συναισθημάτων σας. Ίσως προσπαθείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Ένας καλός φίλος ή συγγενής μπορεί να σας προσφέρει σοφία και γνώση. Όταν η Σελήνη περάσει στον Τοξότη και τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας το μεσημέρι, θα νιώσετε καλύτερα. Πηγαίνετε κάπου το βράδυ για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σας.

Παρθένος

Προτιμάτε την ηρεμία παρά τις διαμάχες. Αλλά υπό τους προκλητικούς ουρανούς του Σαββάτου, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε απευθείας μια κατάσταση. Ένα έντονο τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας και τον Ουρανό, θα κάνει τα πράγματα αμήχανα… Τόσο μάλιστα, που θα θέλετε να ξεκινήσετε τον δύσκολο διάλογο για να το λύσετε. Συζητήστε!

Εάν έχετε κάτι άλλο σημαντικό να πείτε την Κυριακή, κάντε το το πρωί, όσο η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και στον οίκο της επικοινωνίας σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε και εκφραστείτε με ακρίβεια. Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Τοξότη και τον εσωτερικό τέταρτο Οίκο σας. Ενώ θα έχετε πολλές φιλοσοφικές ιδέες, καταγράψτε τις ή μαγειρέψτε για έναν φίλο με αντάλλαγμα την άποψή του πάνω σε αυτές.

Ζυγός

Μην προσφερθείτε να κάνετε πολλά το Σάββατο, Ζυγοί. Μπορεί να έχετε ενέργεια να κάψετε – αλλά έχετε και πολλές ευθύνες που απαιτούν την προσοχή σας. Πριν εξαντληθείτε, σκεφτείτε τι μπορεί να κινητοποιεί αυτή την ανάγκη σας. Μπορεί να είναι ο αντιδραστικός Ουρανός… Αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, σας προειδοποιεί να κοιτάξετε τα όριά σας. Επικεντρωθείτε στα δικά σχέδια και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε, θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο παραγωγικοί είστε.

Ζυγίστε και τις δύο πλευρές πριν αποφασίσετε νωρίς την Κυριακή, Ζυγοί. Εάν προχωρήσετε βιαστικά, μπορεί να ανακαλύψετε αργότερα πληροφορίες και να μετανιώσετε την επιλογή σας. Κάντε την έρευνά σας το πρωί και μείνετε αντικειμενικοί. Εάν δεν νιώθετε ότι κάτι είναι σωστό ή δεν ταιριάζει στις αξίες σας, αξίζει να ακούσετε το ένστικτό σας. Όταν η Σελήνη περάσει στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας το απόγευμα, κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε το βράδυ σας. Κινητοποιήστε τους φίλους σας και δοκιμάστε κάτι νέο.

Σκορπιός

Οι άλλοι θα αναζητούν τα λόγια σοφίας σας το Σάββατο, αλλά προσέξτε να μην πάρετε το ρόλο του θεραπευτή. Με τον ανοιχτόμυαλο Ερμή σε ένα δυναμικό χορό με τον Ουρανό στη ζώνη των σχέσεών σας, όλοι θα έρχονται για να λάβουν συμπόνια και μια καλή συμβουλή σας. Ενώ καλό είναι αυτό, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα προβλήματά τους.

Ώρα για τέχνη την Κυριακή, Σκορπιοί. Η δημιουργική έμπνευση χτυπάει, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα. Αφιερώστε το πρωινό σας στις πιο ευφάνταστες προσπάθειές σας. Όταν η Σελήνη περάσει αργότερα στον Τοξότη, η πρακτική πλευρά σας παίρνει το τιμόνι. Μην την αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση, όμως. Σχεδιάστε μερικούς στόχους για την εβδομάδα και αφήστε την παραγωγική Σελήνη να σας βοηθήσει να κάνετε ένα σχέδιο δράσης. Σημαντική συμβουλή: Σκεφτείτε μικρά, πρακτικά βήματα αντί να πέσετε με τα μούτρα σε κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει άγχος.

Τοξότης

Το όνομά σας δεν είναι Άτλαντας. Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το βάρος του κόσμου, Τοξότες. Φυσικά, με τον Ουρανό στον έκτο οίκο της εργασίας και της υπηρεσίας, μπορεί να ξεχάσετε ότι μπορείτε να πείτε «όχι». Και το Σάββατο, ο χαοτικός πλανήτης στέλνει τεταμένη ενέργεια στον Ερμή στον τρίτο οίκο σας της συνεργασίας. Το μήνυμα; Δείτε ποιες από αυτές τις «υποχρεώσεις» μπορείτε να αποφύγετε χωρίς συνέπειες. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά και την υγεία σας, η μείωση φόρτου εργασίας μπορεί να έχει θετική επίδραση στο άγχος σας! Για να γίνει αυτό, μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν περιμένατε.

Την Κυριακή αφήστε τα πράγματα στη ροή. Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στον δωδέκατο οίκο σας του κλεισίματος και της συγχώρεσης. Αν θέλετε να βρείτε εσωτερική ηρεμία, σταματήστε να ξανασκέφτεστε το παρελθόν. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας αρέσει κάτι. Αλλά αφήστε το θέμα για άλλη φορά, για πολύ αργότερα στο μέλλον. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας για δυόμισι μέρες, επανεκκινώντας την ενέργειά σας. Θα νιώσετε ο παλιός καλός εαυτός σας και θα είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Τι λέτε για δείπνο με έναν νέο φίλο;

Αιγόκερως

Εάν κάποιος φίλος ή συνεργάτης σας προσεγγίσει με μια συμφωνία που είναι πολύ καλή για να την απορρίψετε το Σάββατο, σκεφτείτε πολύ καλά προτού τσιμπήσετε. Φυσικά, με τον εγγενή συντηρητισμό σας, πιθανότατα δεν θα μπείτε στον πειρασμό… Δεν θα διακινδυνεύσετε όσα έχετε δουλέψει σκληρά να κερδίσετε, για μια μισοψημένη πρόταση ούτως ή άλλως. Καθώς ο Ερμής είναι στον οικονομικό κλάδο σας, κυματίζει μια προειδοποιητική σημαία στον αυθόρμητο Ουρανό: Θα θελήσετε να δείτε αποδείξεις, προτού καν σκεφτείτε να εμπλακείτε σε κάτι. Εμπιστεύεστε πάντα τον αργό, σταθερό και αξιόπιστο τρόπο για να ευημερήσετε, παρά την προοπτική να βγάλετε γρήγορο χρήμα.

Η Σελήνη παραμένει στην συνεργατική ζώνη σας για το πρώτο μέρος της Κυριακής. Ιδανική θέση για οτιδήποτε διαδραστικό. Οργανώστε μια συνάντηση με τη δημιουργική ομάδα σας. Όταν η Σελήνη περάσει στο χαλαρωτικό δωδέκατο οίκο σας το απόγευμα, θα αισθανθείτε πιο μοναχικοί. Αυτή η ατμόσφαιρα θα κρατήσει και τις επόμενες μέρες, οπότε βρείτε έναν σταθερό ρυθμό. Δεν πειράζει αν προγραμματίσετε για άλλη μέρα τα σχέδια που είχατε μετά τη δουλειά, εάν προτιμάτε να πάτε σπίτι και να δείτε ταινία.

Υδροχόος

Οδηγήστε με αγάπη το Σάββατο, Υδροχόοι! Μια γλυκιά συνάντηση θα έχει ο κυβερνήτης σας, ο αυθόρμητος Ουρανός, στο συναισθηματικό σας τομέα… Αυτή με τον εκφραστικό Ερμή στο ζώδιό σας, μπορεί να εμβαθύνει τις σχέσεις με τον εσωτερικό σας κύκλο. Αν νομίζατε ότι δεν μπορείτε να έρθετε ακόμα πιο κοντά, δείτε τι θα συμβεί αν προσπαθήσετε! Ανοιχτείτε και μοιραστείτε μια ιστορία για τον εαυτό σας, που έχετε κρυμμένη. Όταν οι άλλοι βλέπουν ότι έχετε ευάλωτη πλευρά, μπορεί να είναι ακόμα πιο διατεθειμένοι να μιλήσουν από την καρδιά τους.

Η χάρη σας παίρνει φωτιά την Κυριακή το πρωί και έχετε διάθεση να πάρετε τα ηνία. Ξεχωρίστε τις δουλειές και τις ευθύνες σας, δώστε οδηγίες στους άλλους για την αποστολή σας και πώς να την υποστηρίξουν. Ξέρετε ακριβώς τι κάνετε. Αργότερα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω… Όταν η Σελήνη περάσει στον Τοξότη και το συνεταιριστικό ενδέκατο οίκο σας. Εμπιστευθείτε την τοπική σας ομάδα και συνεργαστείτε αντί να υπαγορεύετε. Τις επόμενες μέρες υιοθετήστε την προσέγγιση «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο»: Πείτε στους φίλους σας να φέρουν τους φίλους τους. Μπορεί να υπάρξει ακόμα και μια απρόβλεπτη ερωτική σύνδεση!

Ιχθύες

Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε; Μην βιαστείτε να το ανεβάσετε στα μέσα. Ο Ουρανός είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον δωδέκατο Οίκο σας. Πρέπει να σταματήσετε, να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τα λόγια σας. Σε μερικές μέρες θα έχετε περισσότερη καθαρότητα. Τότε μπορείτε να ενημερώσετε τους πάντες. Οι σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή στο σωστό άτομο, μπορεί να αλλάξουν το παιχνίδι… Αλλά πρώτα βρείτε τον σωστό τρόπο για να τους αγγίξετε.

Ακόμη κι αν νιώθετε μόνοι την Κυριακή, μην υποκύψετε στη μαζική σκέψη. Μείνετε πιστοί στο όραμά σας και θα αποκτήσετε ακολούθους, ακόμα κι αν χρειαστεί δουλειά και υπομονή. Φτιάξτε τις βάσεις των σχεδίων σας το πρωί και περάστε το απόγευμα βάζοντας τις ιδέες σας σε κίνηση. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς και σας εμπνέουν. Η επέκταση του δικτύου σας μπορεί να οδηγήσει σε μια ευτυχή συνάντηση, που θα σας βοηθήσει να βάλετε μπρος το σχέδιό σας.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Είναι προνόμιό σας να εκφράζετε …

Ποια ζώδια είναι καλοί εραστές… αλλά όχι σύντροφοι..!

Share Twitter Αν ψάχνεις να βρεις κάποιον για να βάλει φωτιά στην ερωτική σου ζωή …