Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός 

Μην οπισθοχωρείτε στα ζητούμενά σας, αγαπητοί Κριοί! Προκλήσεις μπορεί να σας προσεγγίσουν από κάθε πλευρά… Αλλά χωρίς λίγη εναντίωση, δεν υπάρχει ωρίμανση. Επί αυτού θα παλέψουν δύο ισχυροί του πλανητικού στερεώματος: Ο πολεμιστής Άρης επιτίθεται στον παλιομοδίτη Πλούτωνα. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ισχυρούς του επαγγελματικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Τι σας αναστατώνει περισσότερο; Τι γίνεται όταν φτάνετε στα όριά σας; Διατηρήστε ως στόχος το να εξομαλύνετε τα πνεύματα και να μάθετε από κάθε συγκυρία. Κάτι πραγματικά καρποφόρο σας αναμένει στο άλλο άκρο αυτής της συγκυρίας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αντισταθείτε στην παρόρμηση να «κόψετε» δρόμο! Ο νευρικός Άρης στον πνευματικό 12ο Οίκο σας, θα σας ωθήσει να δράσετε γρήγορα – για να τονώσετε την αδρεναλίνη. Αλλά το τετράγωνό του με τον διανοητικό Πλούτωνα, κεντρίζει τη συνείδησή σας. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη επιλογή, για να διατηρήσετε την ακεραιότητα και τον αυτοσεβασμό σας. Μην εμπλακείτε καν σε συζητήσεις που δεν κατέχετε το θέμα τους. Θα πρέπει να καταβάλετε τον κόπο να μάθετε, είτε να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε απαντήσεις… Αλλά θα αρχίσετε άμεσα να τις συλλέγετε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η κοινωνική επιδεξιότητά σας ίσως να μην αποδίδει τα αναμενόμενα! Μια περίπλοκη γωνία του ανταγωνιστικού Άρη με τον Πλούτωνα, θα κεντρίσει τις συμπράξεις αλλά και την ψυχολογία σας. Αν βρεθείτε σε σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους, θα είναι πιο σοφό να ερευνήσετε τα αίτια. Ακόμα κι αν βλέπετε μια διάθεση κάποιου να σας εξαπατήσει, μην εμπλακείτε σε μάχες ισχύος. Φυσικά θα υπερασπιστείτε όσα θεωρείτε σωστά – αλλά με λογική και επιχειρήματα, όχι παρορμητικά!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ισορροπείτε με δεξιοτεχνία την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να τη διατηρήσετε τώρα… Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, με τον πολεμοχαρή Άρη από τον τομέα σας της καριέρας. Αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας, μην εστιάσετε στην πτυχή σας της προσφοράς. Δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι δικοί σας άνθρωποι θα ανταποκριθούν καλύτερα, όσο είστε ειλικρινείς και θέτετε όρια. Το ίδιο ισχύει και για τον εργασιακό σας χώρο με τους συναδέλφους!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η υπερβολική καταπόνηση θα βλάψει τον εαυτό σας και μόνο! Την προειδοποίηση εκπέμπει ένα τετράγωνο πίεσης, του Πλούτωνα στη ζώνη σας της υγείας με τον αεικίνητο Άρη. Κινδυνεύετε να εξουθενωθείτε και να σας καταβάλουν οι υποχρεώσεις της εποχής. Από την άλλη πλευρά, η συγκυρία μπορεί να αποδειχθεί ευλογία για να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη από στήριξη. Στρατολογήστε τους κατάλληλους ανθρώπους και «εκπαιδεύστε» τους για τον τρόπο που θέλετε να εξελίσσονται τα πράγματα. Έτσι θα κερδίσετε πολύ περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας!

Παρθένος

Πατήστε φρένο, αγαπητοί Παρθένοι! Ο νευρικός Άρης και ο δραματουργός Πλούτωνας συγκρούονται… Και μπορεί να βάλουν κι εσάς σε πορεία σύγκρουσης με όλα και όλους. Μειώστε την καφεΐνη που σας εξιτάρει, μειώστε ταχύτητα όταν μιλάτε ή γράφετε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν πρέπει να κάψετε γέφυρες με άτομα που προσπαθείτε να κερδίσετε. Ό,τι κι αν θέλετε να βγάλετε από μέσα σας, κρατήστε το στα «Πρόχειρα» μέχρι αύριο!

Ζυγός

Προσέξτε τις μάχες ισχύος, αγαπητοί Ζυγοί! Ο πολεμιστής Άρης στη ζώνη σας των σχέσεων, σχηματίζει τετράγωνο με τον διαισθητικό Πλούτωνα. Δεν θα είναι εύκολο να κοιτάξετε με διαύγεια τις καταστάσεις που τεκταίνονται γύρω σας. Και μπορεί να βρεθείτε σε πεδία έντασης, αν μετράτε πόντους σε κάθε διαπροσωπική επαφή. Η ισονομία είναι θεμιτή σε ένα συνολικότερο επίπεδο, όχι σε καθημερινή βάση. Προτιμήστε να προσφέρετε περισσότερο, να ακούτε αντί να μιλάτε και στοχεύστε στην ευρύτερη αρμονία!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην ζητάτε βοήθεια για τα πάντα – ούτε να τα μετατρέπετε σε σαπουνόπερα! Μια έντονη σύγκρουση του Πλούτωνας με τον πολεμιστή Άρη , μπορεί επιφέρει κρίση στην αυτοπεποίθησή σας. Αν θέλετε στήριξη για το καθετί, θα εξουθενώσετε τους γύρω σας και θα απομακρυνθούν. Μήπως πίσω από αυτό, βρίσκεται ο φόβος σας να κάνετε λάθη; Καλύτερα να μειώσετε την ένταση που ασκείτε στους άλλους και να αρχίσετε να μαθαίνετε!

Τοξότης

Δεν έχετε κανέναν λόγο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, αγαπητοί Τοξότες! Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει σε λανθασμένη διαδρομή, είτε θα νιώσετε ότι δεν είστε επαρκείς. Αυτό υποδεικνύει ένα τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, στους τομείς σας της φήμης και της αυτοεκτίμησης. Μιας και το εγώ σας δεν είναι στα καλύτερά του, παραμερίστε τον ανταγωνισμό και αφεθείτε στην έμπνευση από τα επιτεύγματα άλλων. Ακόμα κι αν ζηλεύετε λίγο, δεν πειράζει. Μετατρέψτε κάθε αντίσταση σε εφαλτήριο, για να την κάνετε σύμμαχό σας!

Αιγόκερως

Προσέξτε περισσότερο τις αντιδράσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο κι αν αποζητάτε την αποδοχή, δεν μπορείτε να την εξαναγκάσετε. Αυτό διευκρινίζει μια σύγκρουση του διαισθητικού Πλούτωνα στο ζώδιό σας, με τον εριστικό Άρη στον παραδοσιακό 4ο Οίκο σας. Πριν σας κατακλύσουν πικρίες στη διάρκεια διαλόγων, αποσυρθείτε ή θέστε αντιπροτάσεις. Να είστε ξεκάθαροι για τον χρόνο και την ενέργεια που είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε με άλλους. Για να μην δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, να δηλώσετε ευθέως αν κάτι δεν σας ενδιαφέρει!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η ατμόσφαιρα υποκρύπτει τάσεις να προκαλέσετε την τύχη σας! Κατηγορήστε τη σύγκρουση του πολεμοχαρή Άρη στον επικοινωνιακό τομέα σας, με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα στη ζώνη σας του ασυνείδητου. Είναι πιθανό να υποπέσετε σε γλωσσικά «φροϋδικά» ολισθήματα ή αυθόρμητους αρνητικούς σχολιασμούς. Κλείστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, πριν αναρτήσετε αυθόρμητα κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Ασχοληθείτε με τον εντοπισμό της ρίζας του θυμού σας!

Ιχθύες

Δεν αποτελούν τα πάντα αφορμή για δράματα, αγαπητοί Ιχθύες! Μια σφοδρή σύγκρουση του θερμόαιμου Άρη με τον κρυψίνου Ποσειδώνα, θα προκαλέσει τις πιο στενές σας σχέσεις. Επειδή αναμένετε από τους άλλους να κάνουν πολλά για εσάς, ρισκάρετε να μην είναι παρόντες σε μια γνήσια ανάγκη. Από την άλλη πλευρά, εσείς είστε στήριγμα στις δικές τους δύσκολες στιγμές; Είναι καιρός να κάνετε κάποιες μετατροπές στη συμπεριφορά σας, για να ενδυναμώσετε σημαντικές σχέσεις… Και αυτό δεν γίνεται με το να κρύβετε θέματα κάτω από το χαλί!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, είστε οι μπροστάρηδες …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Ανεβείτε στο τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Κριοί! …