Σοκ! Μοντέλο θύμα άγριου ξυλοδαρμού… Αρνήθηκε να αφήσει άνδρα να κοιμηθεί σπίτι της!

Σοκάρουν οι εικόνες από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε η Γιασμίν Κεσίλια, μοντέλο του Instagram, μετά από πάρτι στο σπίτι της.

Η Γιασμίν ανέβασε η ίδια τις φωτογραφίες με τα τραύματα στο πρόσωπό της για να ευαισθητοποιήσει τους followers της για τη βία κατά των γυναικών.

Όπως η ίδια λέει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, κάποιος από τους καλεσμένους στο πάρτι της, της ζήτησε να περάσει το βράδυ στο σπίτι της και όταν η κοπέλα αρνήθηκε άρχισε να της επιτίθεται χτυπώντας τη με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της.

Η Γιασμίν νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες μετά την επίθεση και υπέστη κάταγμα στη μύτη και διάσειση ενώ το πρόσωπό της είναι πρησμένο και μελανιασμένο.

«Στο τέλος του πάρτι, ένας από τους καλεσμένους κοιμόταν στον καναπέ. Τον ξύπνησα γιατί ήμουν κουρασμένη κι ήθελα να φύγει για να κοιμηθώ. Φαινόταν χαμένος και αντί να φύγει πήγε στο δωμάτιό μου και κλείδωσε την πόρτα» περιγράφει το μοντέλο.

«Φοβήθηκα και του έλεγα συνέχεια ότι πρέπει να φύγει. Βγήκε από το δωμάτιό μου και πήγε στο σαλόνι και τότε άρχισα να του φωνάζω. Ξαφνικά άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές μέχρι που έπεσα στο πάτωμα και συνέχισε να με χτυπάει και να με κλωτσάει» συγκλονίσει η Γιασμίν.

Τελικά μάζεψε όση δύναμη της είχε απομείνει, σύρθηκε μέχρι το δωμάτιο και κατάφερε να καλέσει τους γείτονές της οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.