Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις
Κριός 

Είσαι πολύ αισιόδοξη σήμερα κι αυτό δίνει μια νέα προοπτική στη ζωή σου. Έχεις περισσότερο ενθουσιασμό και ψάχνεις για τη χρυσή τομή στις επιλογές σου. Απρόσμενες εξελίξεις… εξαιρετικά θετικού χαρακτήρα, θα είναι πηγή χαράς για σένα. Θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις εκείνες τις πτυχές της καθημερινής σου ρουτίνας, που δεν ταιριάζουν πλέον με τις πραγματικές σου επιθυμίες.

Ταύρος

Νιώθεις λίγο πεσμένη σήμερα. Δεν έχεις διάθεση για τίποτα και σου λείπει ενέργεια. Αυτό δεν είναι καλό, γιατί όλες οι εργασίες και οι υποχρεώσεις σου θα αρχίσουν να συσσωρεύονται και θα σε κατακλύσουν. Προσπάθησε και πίεσε τον εαυτό σου να κάνει αυτό που πρέπει, φροντίζοντας να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου, διαφορετικά τα καθήκοντά σου σύντομα θα σε «καταπνίξουν».

Δίδυμοι

Οι σημερινοί πλανήτες σου ανεβάζουν τη διάθεση και σου δημιουργούν πολύ θετική διάθεση. Χαλάρωσε χάρη σ’ αυτή την υπέροχη ενέργεια, ερχόμενη σε επαφή με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σου μαζί τους, ανεβάζοντάς την σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Έτσι θα αποκτήσεις την ψυχική ηρεμία που χρειάζεσαι, για να εστιάσεις στην πραγματοποίηση των ονείρων σου, χωρίς να επιβαρύνεσαι από μικροπροβλήματα.

Καρκίνος

Έχεις την τάση να αποθαρρύνεσαι πολύ γρήγορα και να αφήνεις δευτερεύοντα θέματα να σε απογοητεύουν και να σε νικούν. Πρέπει να αλλάξεις αμέσως στάση! Το κλειδί στη ζωή, είναι να είσαι θετική. Αυτό θα σου επιτρέψει να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, εύκολα και αβίαστα, αντί να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αν σκέφτεσαι θετικά θα μπορέσεις να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Αυτό με τη σειρά του, θα σε βάλει σε ακόμα καλύτερη διάθεση. Τότε θα δεις πόσο καλή μπορεί να είναι η ζωή!

Λέων

Σε περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις σήμερα! Διαδοχικές εξελίξεις φέρνουν μια νέα κατάσταση που σε ενθουσιάζει. Δείξε ψυχραιμία μέσα σ’ όλη αυτή την αναταραχή και μην χάσεις τη συγκέντρωσή σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις προοπτικές σου για περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη. Προς το τέλος της ημέρας θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις λίγο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις.

Παρθένος

Αυτή η μέρα φέρνει μερικές δυναμικές ευκαιρίες στο δρόμο σου για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου, να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Είναι στο χέρι σου τώρα να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο. Κινήσου έξυπνα και θα έχεις το πλεονέκτημα! Σε καμία περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Νιώθεις αρκετά αποφασισμένη κι έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση. Αν διαχειρίζεσαι καλά τον χρόνο σου και προγραμματίζεις εκ των προτέρων, είναι βέβαιο ότι θα ανέβεις στην κορυφή.

Ζυγός

Κάνεις μεγάλη προσπάθεια να αλλάξεις ορισμένες συνθήκες στη ζωή σου. Όμως δυστυχώς, βλέπεις ότι πολλές από τις στρατηγικές και τις μεθόδους σου δεν αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πού κάνεις λάθος, λοιπόν; Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αναλογιστείς αυτήν την ερώτηση και να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου. Αν εξακολουθείς να νιώθεις κολλημένη, γιατί δεν ζητάς βοήθεια από τα άτομα που εμπιστεύεσαι; Οι άλλοι είναι πιθανό να έχουν μια πιο αντικειμενική αντιμετώπιση της κατάστασης κι αυτό μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να κινηθείς.

Σκορπιός

Ο σωστός προγραμματισμός είναι το κλειδί σήμερα. Αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, να απαλλαγείς από κάθε είδους προβλήματα που στέκονταν εμπόδιο στο δρόμο σου και τελικά να βάλεις τη ζωή σου σε τροχιά. Νιώθεις επαναστάτρια σήμερα κι ανυπομονείς να ταράξεις λίγο τα πράγματα.. κι αυτό είναι καλό. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να εξασφαλίσεις έναν καλύτερο τρόπο ζωής για σένα τώρα… και για πολύ καιρό ακόμα.

Τοξότης

Ξέρεις πολύ καλά για τι είσαι ικανή. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ικανότητές σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Οπλίσου με λογική και πειθαρχία, οργανώσου και να είσαι σίγουρη ότι τίποτα δεν θα μπορεί να σε βγάλει από την πορεία σου. Εφόσον δεν αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε επηρεάσουν – οι οποίοι είναι άσχετοι με την πρόοδό σου – να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Θα δυσκολευτείς να εκφράσεις στους γύρω σου, αυτό που έχεις στο μυαλό σου σήμερα. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα σου προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. Μπορεί ακόμη και να εμπλακείς σε μια διαμάχη πριν το καταλάβεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την ψυχραιμία σου γιατί τίποτα καλό δεν μπορείς να πετύχεις…. αν ξεσπάσεις.

Υδροχόος

Νιώθεις ζωηρή και δημιουργική σήμερα, αναζητώντας πάντα νέους δρόμους για ανάπτυξη και εξέλιξη. Προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματική και πιο ευέλικτη στις συζητήσεις σου, γιατί δεν θα ωφεληθείς από τυχόν διαφωνίες. Μην είσαι πολύ άκαμπτη στις απόψεις σου. Μπορεί κάποιος άλλος να κρατάει το κλειδί, για τη λύση που αναζητάς.

Ιχθύες

Είσαι κάτι παραπάνω από τις δυνατότητες που έχεις. Όμως ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουν και άλλοι τα ταλέντα σου! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες και να σου προσφέρουν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Μην απορρίψεις καμία τέτοια πρόταση. Τα έργα που ξεκινάς σήμερα υπόσχονται να σου αποφέρουν μακροπρόθεσμες ανταμοιβές. Φρόντισε να ενεργήσεις γρήγορα και έξυπνα για να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο  Κριός  Η αναμέτρηση των σχέσεων είναι η κορυφαία …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Η δικαίωση για την προσέγγιση που έχεις …