Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η ερωτική σας ζωή ανεβάζει ταχύτητα! Φροντίζει γι’ αυτό η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Παράλληλα, ο Ήλιος συναντά τον μεγαλόψυχο Δία: Μια διαφορετική γνωριμία ή μια ρομαντική περιπέτεια, μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα της καραντίνας. Σε κάθε περίπτωση, το πάθος σας φορτίζεται και μπορείτε να χειριστείτε με το ταίρι σας δύσκολα θέματα. Και η φήμη σας θα αποζητήσει τους προβολείς, γι’ αυτό γνωστοποιήστε τις θέσεις σας χωρίς φίλτρα!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ένα σαρωτικό κύμα θα αλλάξει την καθημερινότητά σας! Να ευχαριστήσετε την Πανσέληνο στον Λέοντα και μια συνάντηση του Ήλιου με τον Δία της εύνοιας. Με τους τομείς σας της οικίας σπιτιού και της καριέρας φορτισμένους, μπορεί το σπίτι να γίνει η παραγωγική βάση σας. Επίσης, είναι καιρός να χειριστείτε βαλτωμένα θέματα… Μόνο προσέξτε τις εκρήξεις ευαισθησίας και συναισθημάτων, τα νευρικά ξεσπάσματα στα ντουλάπια. Καλύτερα να συζητήσετε και να θέσετε νέα όρια και κανόνες. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να εμφανιστεί και να βοηθήσει στη λήψη κάποιων αποφάσεων ζωής!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ενισχύστε την ισχύ των δυάδων! Το ευνοεί η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας των συμπράξεων. Μια νέα πλατωνική σχέση μπορεί να προκύψει, είτε να συμπορευτείτε επιτέλους με ένα άτομο. Επανασυνδεθείτε με ανθρώπους, διαθέστε ενέργεια σε νέες φιλίες. Αλλά μια συνάντηση του Ήλιου με τον επιδεικτικό Δία, συστήνει να μην κινηθείτε παρορμητικά: Αυτή είναι μια φάση «θαυμάτων», που απαιτεί ειλικρινείς θέσεις για να δράσει η μαγεία. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον, αποδεσμευτείτε και στραφείτε αλλού!

Καρκίνος

Αγαπητοί Ιχθύες, βάλτε το χρήμα σε προτεραιότητα! Το απαιτεί η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Ίσως να σας γίνει μια προσφορά ζωής ή να προταθείτε για μια σημαντική προαγωγή. Μην είστε αναβλητικοί σε αυτή τη φάση των «θαυμάτων», χάρη στην παράλληλη σύμπραξη του Ήλιου με τον Δία της αφθονίας: Φανείτε αποφασιστικοί, με την ευγένεια που σας διακρίνει. Θέστε τα δικά σας ζητούμενα – και μην αποδεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτά!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προετοιμαστείτε για μια σπουδαία στιγμή της ζωής σας! Όχι μόνο αναδύεται η ετήσια Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αυτή είναι μια φάση «θαυμάτων»: Ο Ήλιος έχει μια συνάντηση ακριβείας με τον Δία της αφθονίας, στη ζώνη σας των σχέσεων. Αν ειλικρινά φροντίζετε τις σχέσεις σας αλλά διατηρείτε την αυτονομία σας, ίσως κάνετε το επόμενο βήμα… Μόνοι ή με παρέα. Αν θέλετε να τραβήξετε τον προβολέα, παραμερίστε την ταπεινότητα και γνωστοποιήστε τα επιτεύγματά σας. Ίσως η πιο συναρπαστική εξέλιξη να έρθει από αυτούς που θα έλξετε καθ’ οδόν!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη… Και τώρα πρέπει να εγκαταλείψετε τον έλεγχο και να καλωσορίσετε το καινούργιο! Με την Πανσέληνο στον 12ο Οίκο σας των λήξεων, ίσως να είναι γλυκόπικρο το φυσικό κλείσιμο κάποιων καταστάσεων. Παρά την όποια λύπη, πρέπει να κοιτάξετε στο μέλλον σε αυτή τη φάση των «θαυμάτων»: Ο Ήλιος και ο ευνοϊκός Δίας συναντώνται στον 6ο Οίκο σας του σχεδιασμού. Πώς θέλετε να εξελιχθεί η ζωή σας; Η ειλικρίνεια θα δώσει στα πάντα μια δραστική και ενθουσιώδη κατεύθυνση. Αν πρέπει να κλείσετε κάποιο κεφάλαιο, αφήστε την περηφάνια και κάντε το για να απελευθερωθείτε!

Ζυγός

Η ομαδικότητα γίνεται πρωταγωνιστής, αγαπητοί Ζυγοί! Η Πανσέληνος στον Λέοντα φωταγωγεί τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Χαρείτε για όλες τις επιτυχίες που έχετε καταφέρει από κοινού τους τελευταίους έξι μήνες… Αλλά φανείτε ειλικρινείς για το αν υπάρχει δυναμική εξέλιξής σας στην ίδια ομάδα. Ο Ήλιος και ο Δίας της ωριμότητας, συναντώνται στον 5ο Οίκο σας της φήμης αυτή τη στιγμή των «θαυμάτων»: Αν είναι καιρός να προχωρήσετε σόλο, μην μείνετε κάπου για χάρη του παρελθόντος. Αλλά αν μια συνεργασία έχει προοπτικές, αφοσιωθείτε της απόλυτα!

Σκορπιός

Οραματιστείτε το καλύτερο για τον εαυτό σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Πανσέληνος στον Λέοντα αφυπνίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Συνειδητοποιήστε πόσα έχετε καταφέρει τους τελευταίους έξι μήνες, εκφράστε ευγνωμοσύνη σε όσους σας στήριξαν καθ’ οδόν. Αλλά φτάνει η μετριότητα, σκεφτείτε ποιες δεξιότητες και γνώσεις σας χρειάζονται αναβάθμιση. Με τον Ήλιο και τον εξωστρεφή Δία να συναντώνται στην οικιακή ζώνη σας, τα εργασιακά σας μπορούν να ενισχυθούν με στήριξη του στενού σας κύκλου!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι εφικτό να γίνετε ακόμα πιο ειλικρινείς; Ναι, μπορεί να το κάνει η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας της αλήθειας! Παράλληλα, η συνάντηση του Ήλιου με τον επιδεικτικό Δία που σας κυβερνά, φωταγωγεί αυτή τη στιγμή των «θαυμάτων». Δεν υπάρχουν πλέον φίλτρα σε όσα νιώθετε και σκέφτεστε: Και ό,τι πείτε μπορεί να αποκτήσει άμεσα υπόσταση, γι’ αυτό εκφράστε τις προθέσεις σας. Μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί να δημοσιεύσετε δουλειά σας, να γίνετε ομιλητές, να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια έναρξη. Μια ευκαιρία για οπουδήποτε μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα τις επόμενες δύο εβδομάδες… Γι’ αυτό ονειρευτείτε χωρίς σύνορα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Μέρα των Ερωτευμένων έρχεται νωρίτερα για εσάς! Την φέρνει η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας. Αξιοποιήστε αυτή την διεγερτική ενέργεια: Αν έχετε σχέση, ίσως κάνετε τώρα το επόμενο βήμα. Μην χρονοτριβείτε, καθώς παράλληλα ο Ήλιος συναντά τον ειλικρινή Δία στον «λογιστή» 2ο Οίκο σας. Μπορεί αυτός ο δεσμός να εξελιχθεί ή να προχωρήσετε σε έναν πιο ικανοποιητικό. Και το χρήμα θα παίξει καίριο ρόλο στη ζωή σας τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αν σας ταλαιπωρούν κάποια χρέη, τώρα πρέπει να κάνετε διακανονισμούς!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ανοίξτε την πόρτα στον φτερωτό Έρωτα… Τον φέρνει η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων! Και λαμβάνετε διπλή εύνοια, αυτή τη στιγμή των θαυμάτων»: Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία της αφθονίας στα εδάφη σας, πρώτη φορά για πάνω από μια δεκαετία. Πείτε δυνατά αυτά που λαχταράτε – και θα τα δείτε να υλοποιούνται. Αν είστε αδέσμευτοι, μια έλξη είναι πολλά υποσχόμενη και μπορεί να γίνει γρήγορα σοβαρή. Αν έχετε σχέση, θα αντιληφθείτε αν θέλετε να την εξελίξετε ή να αποχωρήσετε… Κάτι που σκέφτεστε τους τελευταίους έξι μήνες!

Ιχθύες

Καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον τομέα σας της ευημερίας, απαιτεί να τονώσετε την ζωτικότητά σας. Σκεφτείτε πιο πρακτικά, τόσο σε επίπεδο διατροφής όσο και για μια οικονομική αναβάθμισή σας. Οι στόχοι σας των τελευταίων έξι μηνών μπορούν να ανταμειφτούν αυτή τη στιγμή των «θαυμάτων»: Ο Ήλιος συμπράττει με τον Δία της εύνοιας, στον 12ο Οίκο σας της μαγείας. Τώρα μπορείτε να οραματιστείτε την εξάσκηση και τη δουλειά που θα σας χαροποιεί, ακόμα και σε ρομαντικό επίπεδο!

Check Also

Οι ανοιχτοχέρηδες του ζωδιακού κύκλου που τους αρέσει να κάνουν δώρα..!

Κανείς δεν αρνείται το γεγονός ότι τα καλύτερα δώρα δε βρίσκονται στα ράφια καταστημάτων, αλλά …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Αγαπητοί Κριοί, οι άνθρωποι δεν είναι πάντα …