Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είναι πιθανό να νιώθετε πιο νωχελικοί απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Κριοί… Και γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη στους Ιχθύες, που φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης! Επειδή θα κλείσετε το ξυπνητήρι πάνω από μία φορά, ζυγίστε τις υποχρεώσεις σας: Αν μπορείτε να κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς και να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, να το κάνετε. Η προσωπική σας φροντίδα έχει προτεραιότητα, ειδικά τώρα που θα είναι πιο οξυμένη και η διαίσθησή σας. Η καταγραφή των σκέψεών σας όπως και κάθε πρακτική διαλογισμού, θα λειτουργήσουν καθαρτικά για την ψυχή σας!

Ταύρος

Επιστρατεύστε όλα τα (περιποιημένα) διαθέσιμα χέρια, αγαπητοί Ταύροι! Με τη συνεργατική Σελήνη στους Ιχθύες, θα βάλετε σε εφαρμογή την αρχή του «δεν υπάρχει Εγώ σε μια ομάδα». Είναι η ιδανική στιγμή να φέρετε συλλογικά σε πέρας ένα σημαντικό εγχείρημα, ώστε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Ενόσω διαρκεί το συνεργατικό πνεύμα, θα βρίσκετε όλο και πιο αποδοτικές πρακτικές. Αν κάποιος «σύμμαχος» έχει έλλειψη κινήτρων, φροντίστε να του το εμφυσήσετε. Αλλά αν δεν θέλει πλέον να συμπορεύεται, θα είναι πιο συνετό να χωρίσουν οι δρόμοι σας

Δίδυμοι

Ανεβάστε ταχύτητα στη διεκδίκηση των στόχων σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη φιλόδοξη Σελήνη στον 10ο Οίκοι σας της καριέρας, στρέψτε το βλέμμα στην επιτυχία. Θα σας ωφελήσει να πάρετε τα ηνία των θεμάτων σας, ειδικά αν έχει αργήσει να έρθει μια αύξηση ή μια προαγωγή. Είστε ειδήμονες στη διαχείριση της εικόνας σας – και η στιγμή ενδείκνυται για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας. Θέστε νέους στόχους που θα σας δώσουν την αναγνώριση που αξίζετε… Και να θυμάστε ότι κάθε μεγάλη διαδρομή, αρχίζει με ένα βήμα και μόνο!

Καρκίνος

Προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικοί, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, δεν πρέπει να φτάσετε στο άλλο άκρο και να απομακρύνετε ανθρώπους από κοντά σας. Τα αυθόρμητα σχόλια ή αστεία σας, ίσως θίξουν άτομα στο περιβάλλον σας ή το διαδίκτυο. Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι να χτίσετε γέφυρες, όχι να τις κάψετε. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε και το χειριστείτε, τόσο πιο θερμή ανταπόκριση θα έχετε!

Λέων

Κρατήστε και κάποια χαρτιά σας κλειστά, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της εχεμύθειας, θα πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε άτομα του περιβάλλοντός σας… Πρέπει να είναι δοκιμασμένα στο χρόνο. Εξάλλου, είναι στην ανθρώπινη φύση να έλκεται περισσότερο από όσα ενέχουν κόπο. Γι’ αυτό τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μια δόση μυστηρίου θα σας κάνει πιο ποθητούς!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι σχέσεις είναι σαν καθρέφτες που αντανακλούν τον εσώτερο εαυτό σας! Τόσο το μεγαλείο όσο και οι σκοτεινές πτυχές σας, θα φωτιστούν με τη Σελήνη στη ζώνη σας των συμπράξεων. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να αντιληφθείτε πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Και αν δεν σας αρέσει η ανταπόκριση, είναι καιρός να κάνετε αλλαγές στον εαυτό σας. Είναι η ιδανική συγκυρία για να ισορροπήσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να διαπραγματευτείτε για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να αλλάξει η φύση μιας πλατωνικής σχέσης σας!

Ζυγός

Τι καλύτερο από μια δροσερή σπιτική λεμονάδα, αγαπητοί Ζυγοί; Είναι η πλέον υγιής επιλογή μέσα στο καλοκαίρι, όπως υπογραμμίζει η Σελήνη στη ζώνη σας της ευημερίας! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας, να στραφείτε στο ψάρι και τη μαύρη σοκολάτα. Να κινείται περισσότερο το σώμα σας στη διάρκεια της μέρας, ακόμα και με μικρά διαλείμματα για τεντώματα από τις τόσες ώρες που κάθεστε. Και ένα καθημερινό πρόγραμμα εξάσκησης θα τονώσει τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας!

Σκορπιός

Η υγειονομική μάσκα δεν μπορεί να καλύψει το σαγηνευτικό σας βλέμμα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ευτυχώς, γιατί θα αποτελέσετε πόλο έλξης έτσι κι αλλιώς, χάρη και στη Σελήνη στον 5ο Οίκο σας της λάμψης. Μιας και η ατμόσφαιρα θα κεντρίσει την προώθησή σας, φροντίστε να είστε πιο εκφραστικοί: Η προσωπική σας φιλοσοφία και τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε, θα βρουν ευήκοα ώτα στο διαδίκτυο και δια ζώσης. Επιλέξτε να θέτετε εσείς τις τάσεις αντί να τις ακολουθείτε και θα φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα!

Τοξότης

Προσέξτε να μην βυθιστείτε στον συναισθηματικό σας ωκεανό, αγαπητοί Τοξότες! Μια ταραγμένη ατμόσφαιρα μπορεί να σας φέρει ανησυχία, που δεν πρέπει να καταπνίξετε στο ποτό ή το φαγητό. Προτιμήστε να μιλήσετε με τα άτομα που εμπιστεύεστε, είτε να ανοιχτείτε σε μια καινούργια γνωριμία. Η ευάλωτη πλευρά σας μπορεί να ενδυναμώσει τους γνήσιους δεσμούς και να λάβετε συμβουλές που θα σας ισορροπήσουν. Όσο ανεξάρτητη φύση κι αν είστε, ποτέ δεν βλάπτει λίγη στήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους!

Αιγόκερως

Μην κρίνετε για να μην κριθείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στην επικοινωνιακή σας ζώνη, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι μόνοι σας βλάπτετε την εξέλιξή σας: Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τις προθέσεις ή τον χαρακτήρα των άλλων. Αυτή η πρακτική δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε συμμάχους, αντιθέτως θα απομακρύνετε και τους υπάρχοντες. Πρέπει να δίνετε στους ανθρώπους τον χρόνο που χρειάζεται, για να εμπεδωθεί η απαραίτητη εμπιστοσύνη και να φανούν οι στόχοι τους!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μήπως ο προϋπολογισμός σας χρειάζεται εξισορρόπηση; Λίγες θυσίες και ρυθμίσεις θα βοηθήσουν τη βελτίωσή του, όπως διευκρινίζει η Σελήνη στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε κάποια πολιτική αποχής από κάθε ευχαρίστηση. Αλλά λίγη λιτότητα, θα κάνει μια μελλοντική αγορά πολύ πιο ενθουσιώδη. Και μην αμελείτε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας για κάθε επιπλέον βήμα που κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση!

Ιχθύες

Οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη βρίσκεται στα δικά σας σαγηνευτικά εδάφη και σας καλεί να ανοίξετε τους διακόπτες της γοητείας σας. Φροντίστε να αφήσετε περιθώριο προσέγγισης στα άτομα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά… Μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας με τα σχέδια ανθρώπων που σας είναι αδιάφοροι. Πρέπει να έχετε ελεύθερο χρόνο για να γευτείτε τα πάθη σας, σε πρακτικό ή δημιουργικό επίπεδο!

Check Also

Ετσι συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο όταν ζηλεύει…

Share Twitter Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν βιώσει ή ακόμη βιώνουν …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Αγαπητοί Κριοί, είστε πάρα πολύ …