Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Παρά τις συνθήκες που επικρατούν, εσείς έχετε λόγο να γιορτάσετε, αγαπητοί Κριοί! Υποδέχεστε τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κάτι σαν επιπλέον γενέθλιο δώρο. Κάθε καινούργιο φεγγάρι αποτελεί και ένα νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό κάντε μια μικρή παύση ώστε να συγκροτηθείτε. Λίγη ονειροπόληση θα σας βοηθήσει, πριν πατήσετε το κουμπί για να αρχίσετε να πορεύεστε. Ποιους στόχους θέλετε να έχετε πετύχει πριν φτάσει το καλοκαίρι; Όσο πιο ξεκάθαροι είναι, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Αν πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές, να τις κάνετε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν είναι μόνο ο κατ’ οίκον περιορισμός που απαιτεί να μειώσετε την ταχύτητά σας… Το συστήνουν και τα άστρα! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και της ανανέωσης. Μέχρι τώρα δεν είχατε χρόνο για μια ανασκόπηση, άρα η συγκυρία ενδείκνυται για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Θα σας αναζωογονήσει η αίσθηση να χαλαρώνετε και να κάνετε ό,τι λαχταράτε – ή και απολύτως τίποτα!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι γεγονός ότι είστε οι πλέον κοινωνικές ιδιοσυγκρασίες του αστρολογικού χάρτη! Αυτό εντείνεται περισσότερο τώρα, με τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας της φιλίας και της ομαδικότητας. Μιας και οι συνθήκες επιβάλλουν να μένετε στο σπίτι, αξιοποιήστε τις για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους μέσω διαδικτύου. Αυτός ο οίκος κυβερνά και την τεχνολογία, γι’ αυτό ασχοληθείτε με το να εντοπίσετε «κοινά» πνεύματα – για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους!

Καρκίνος

Στρέψτε το βλέμμα σας στο έπαθλο και μόνο, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό απαιτεί η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, που ενδυναμώνει τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών και επιτυχιών! Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας και ο Κριός ο μπροστάρης του ζωδιακού κύκλου… Άρα οι στρατηγικοί προγραμματισμοί για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορούν να σας χρίσουν θριαμβευτές. Η επίδραση του νέου φεγγαριού θα έχει διάρκεια έξι μηνών – αλλά έχει σημασία να στήσετε τώρα τα πρώτα σας βήματα!

Λέων

Ποια είναι τα πιο περιπετειώδη όνειρά σας, αγαπητοί Λέοντες; Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, σας πυροδοτεί για να τολμήσετε κάθε πρόκληση. Είστε έτοιμοι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Αξιοποιήστε και τη συγκυρία του περιορισμού, για να διερευνήσετε στο διαδίκτυο τις επιλογές σας. Βρείτε σεμινάρια και ομάδες, που θα επεκτείνουν το γνωστικό σας πεδίο ή τις δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν. Ίσως να έχετε εσείς κάτι να διδάξετε άλλους, οπότε κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση!

Παρθένος

Συνήθως προτιμάτε την αργή ταχύτητα στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Παρθένοι. Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει, με την μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό και στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης! Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, το βέβαιο είναι ότι η ατμόσφαιρα θα ανεβάσει θερμοκρασία. Αν δεν έχετε αποκαλύψει κάτι στο ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το κάνετε… Πάρτε τα ηνία και καθοδηγήστε την ερωτική σας ζωή στην κρεβατοκάμαρα – ή μέσω διαδικτύου, αν είστε σε απόσταση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όλα μπορούν να γίνουν πιο θερμά απ’ όσο φαντάζεστε!

Ζυγός

Τα δυναμικά δίδυμα της ζωής σας γίνονται πρωταγωνιστές, αγαπητοί Ζυγοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, κάνει ορμητικό τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Εσείς είστε οι φυσικοί «ηγέτες» αυτού του Οίκου, γι’ αυτό το καινούργιο φεγγάρι σας πάει πολύ. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα έχετε πετύχει κάποιες ενθουσιώδεις επαφές. Και αν θα θέλατε να γίνουν κάποιες αλλαγές σε μια σχέση σας, τώρα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές για την ευημερία σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Έχετε την στήριξη της μοναδικής για φέτος Νέας Σελήνης στον Κριό: Ρίχνει τον προβολέα της στον 6ο Οίκο σας της προσωπικής φροντίδας και της οργάνωσης. Από εσάς εξαρτάται να περιορίσετε κάθε βλαβερή συνήθεια και να την αντικαταστήσετε με μια υγιή. Αν στήσετε τώρα καινούργια προγράμματα διατροφής και εξάσκησης, θα δείτε τα αποτελέσματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Να ξέρετε ότι θα πολλαπλασιάσετε τα οφέλη αν διατηρήσετε μια θετική οπτική!

Τοξότης

Ώρα να γίνει μια ανασύνταξη στη σχέση σας, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας του πάθους: Οι ελεύθεροι τοξοβόλοι θα νιώσετε τώρα την ανάγκη να μειώσετε τις περιπλανήσεις και να αφοσιωθείτε σε ένα «αντικείμενο πόθου». Ακόμα και οι δεσμευμένοι θα δώσετε στο ταίρι σας λόγους για να θυμηθεί τι σας έκανε ακαταμάχητους στα μάτια του… Και οι συνθήκες που επικρατούν, σας δίνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για αυτού του είδους την εξερεύνηση!

Αιγόκερως

Ώρα να περάσετε στην πράξη για την εαρινή σας καθαριότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό, κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Σας διέπει ορμή για να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε το περιβάλλον σας – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που έχουν επιβληθεί, για να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε και κάποια πολύτιμα έγγραφα ή πράγματα που αναζητούσατε εδώ και καιρό!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για πολλές κινήσεις προσέγγισης! Η Νέα Σελήνη στον Κριό διεγείρει τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας – αλλά και εσάς για όσα σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές μέσα από το δικό σας μπλογκ ή τα κοινωνικά προφίλ σας. Η επίδραση αυτού του φεγγαριού διαρκεί για έξι μήνες, γι’ αυτό ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα έχει εκτοξευτεί μέχρι το φθινόπωρο!

Ιχθύες

Στρέψτε την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Ιχθύες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, θα σας κάνει να δείτε με αίσια οπτική όσα σας φόβιζαν. Προϋπολογισμοί, αποταμιευτικά προγράμματα και στρατηγικές επένδυσης θα ακούγονται πιο ευχάριστα στα αφτιά σας. Υπό τις συνθήκες που επικρατούν έχετε όλο τον χρόνο να κάνετε μια ρεαλιστική μελέτη των δεδομένων σας. Αν χρειαστείτε συμβουλές για τα επόμενα βήματά σας, να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Είναι πιθανό να νιώθετε πιο νωχελικοί απ’ …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο …