Αρίστη Τσίπρα: Στενοχωριέμαι που ο Αλέξης πιέζεται τόσο πολύ

Η μητέρα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μιλώντας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, εξέφρασε την αγωνία και το άγχοε της για τον γιο της αναφέροντας του τα εξής:

«Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στενοχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του».

Δεν καταφέρνει να δει πολύ τον γιο της που έχει πλέον ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα. «Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;» λέει.

«Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε», προσθέτει και εξομολογείται: «Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Μου λέει να μην ανησυχώ και πως όλα θα πάνε καλά».

Στην ερώτηση αν είχε φανταστεί πως ο γιος της θα γινόταν πρωθυπουργός απαντά αστειευόμενη:

«Πάντα ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά. Καμιά φορά λέω αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μη γινόταν πρωθυπουργός».

Check Also

Ελλάδα για τουρκική πρόκληση στο Καστελόριζο: «Να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι»

Share Twitter Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την προσβολή της Ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο από …

Δείτε τη στιγμή που χτυπούν τα 5,2 Ρίχτερ χτυπούν το Άγιο Όρος… (Video)

Share Twitter Τη στιγμή του ισχυρού σεισμού των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της …