Απίστευτο ξύλο σε γάμο ανάμεσα στο σόι του γαμπρού και της νύφης για την… μουσική! (Video)

Το σόι της νύφης και του γαμπρού είχαν συγκεντρωθεί στον υπαίθριο χώρο όπου θα γινόταν το γλέντι ύστερα από το γάμο ενός ζευγαριού, στα Άδανα της Τουρκίας. Το πρώτο γαμήλιο τραγούδι έπαιξε καθώς το ζευγάρι έκανε την είσοδο του μέσα στο χώρο. Όλοι χαμογελούσαν και έδειχναν χαρούμενοι.

Ο γαμπρός και η νύφη ήταν από διαφορετικές περιοχές της Τουρκίας με αποτέλεσμα ο DJ να μην ξέρει ποιο τραγούδι να επιλέξει. Είναι σαν να λέμε ότι ο γαμπρός ήταν από την Ήπειρο και η νύφη από την Κρήτη και το κάθε σόι να θέλει το τραγούδι να είναι ένα παραδοσιακό της περιοχής του.

Την αρχή έκαναν τα πεθερικά. Κουβέντα στην κουβέντα για το ποιο τραγούδι θα βάλουν, άρχισαν να βρίζονται. Η κατάσταση ξέφυγε όταν γύρω από κάθε συμπέθερο συσπειρώθηκε το σόι του. Μια σπίθα άναψε τον καβγά. Σχεδόν αμέσως άρχισαν να βρίζονται και να πετούν καρέκλες το ένα σόι στο κεφάλι του άλλου. Ο χώρος έγινε πεδίο μάχης.

Το ζευγάρι πάντως μόλις είδε τα πράγματα να αγριεύουν μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, παράτησε το σόι αφήνοντάς τους  να μαλώνουν και εξαφανίστηκε.

Check Also

Άντονι Μπλίνκεν: Αν ο Πούτιν το θέλει «σοβαρά», ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει αύριο

Εφικτό χαρακτήρισε ο Άντονι Μπλίνκεν τον διάλογο μεταξύ Ρωσίας και ουκρανάις για τη λήξη των …

Xάος στη Βουλή της Σενεγάλης… Βουλευτής χαστούκισε γυναίκα συνάδελφο – Ξύλο χαστούκια και καρεκλιές (Video)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο κοινοβούλιο της Σενεγάλης την Πέμπτη με βουλευτές να παίζουν ξύλο και …