ΑΚΕΛ: Ο ΠτΔ ζητά συγνώμη αλλά ξέχασε τη σκανδαλώδη σύγκρουση συμφέροντος

Ο ΠτΔ ζητά συγνώμη αλλά ξέχασε τη σκανδαλώδη σύγκρουση συμφέροντος, αναφέρει μεταξύ άλλων το ΑΚΕΛ, για τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη

«Για οκτώ ολόκληρα χρόνια συντελούνταν ένα άνευ προηγουμένου φαγοπότι με τη βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων που έστησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη. Για οκτώ χρόνια, ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του διέψευδαν πεισματικά ότι υπήρχε το παραμικρό κενό στο πρόγραμμα και απέκρυβαν τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν και της Γενικής Εισαγγελίας. Για οκτώ χρόνια, οι οικογενειακές επιχειρήσεις του Προέδρου και γραφεία συνδεδεμένα με μέλη της κυβέρνησης εμπλέκονταν συστηματικά στη βιομηχανία διαβατηρίων, από την οποία αποκόμιζαν κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα, ο Νίκος Αναστασιάδης ζητά τη συγγνώμη του λαού και απολογείται για τα λάθη της κυβέρνησής του. Ξέχασε βέβαια ότι παλαιότερα διακήρυσσε ότι θα παραιτηθεί όταν διαφανεί εμπλοκή του στα χρυσά διαβατήρια. Ξέχασε να παραδεχθεί όλα όσα τον αφορούν προσωπικά, τη σκανδαλώδη σύγκρουση συμφέροντος, τις Σεϋχέλλες, το Σαουδάραβα μεγιστάνα φίλο του, τη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Ξέχασε να πει ότι η κυβέρνηση του συνεχίζει να εγκρίνει και να μοιράζει διαβατήρια.

Αμφιβάλλουμε πολύ αν τέτοιες δηλώσεις του Προέδρου μπορούν να πείσουν τους πολίτες που είδαν και συνεχίζουν να βλέπουν την χώρα μας να διασύρεται και να εξευτελίζεται ανά το παγκόσμιο.»

Check Also

Τεράστια ποσότητα καπνικών στη κατοχή του 57χρονου – Υπό 8ήμερη κράτηση

Τεράστια ποσότητα καπνικών στη κατοχή του 57χρονου – Υπό 8ήμερη κράτηση Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε …

Υπ. Υγείας: 2,793 άτομα εμβολιάστηκαν με την 3η δόση

Υπ. Υγείας: 2,793 άτομα εμβολιάστηκαν με την 3η δόση Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, …