ΑΚΕΛ: Κυβέρνηση των χρυσών διαβατηρίων αλλά και των πλαστών απολυτηρίων

Για κυβέρνηση των χρυσών διαβατηρίων αλλά και των πλαστών απολυτηρίων κάνει λόγο σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου

Τι δήλωσε:

Άλλος ένας «άριστος των αρίστων» του Νίκου Αναστασιάδη και του Συναγερμού γίνεται πρωτοσέλιδο. Η πλαστογραφία απολυτηρίου και πτυχίων, για την οποία κατηγορείται ο Επίτροπος Εθελοντισμού συνιστά ένα σοβαρό αδίκημα και ταυτόχρονα ντροπιάζει τη χώρα. Η παραίτηση του κ. Γιαννάκη με κανένα τρόπο δεν κλείνει το θέμα. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις και απολογίες. Ο Νίκος Αναστασιάδης θα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα στην προεκλογική εκστρατεία του Συναγερμού που ανέλαβε σαν κομματάρχης και να δώσει εξηγήσεις.

Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν ότι κυβέρνηση και ΔΗΣΥ από τον καιρό που διόρισαν τον κ. Γιαννάκη Επίτροπο Εθελοντισμού τον υπερασπίστηκαν με νύχια και με δόντια τον κ. Γιαννάκη εντός και εκτός Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι το ΑΚΕΛ είχε ζητήσει με επιστολή του Γενικού Γραμματέα προς τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Απρίλη του 2018 να διερευνήσει το ενδεχόμενο ο διορισμός του ως Επιτρόπου Εθελοντισμού να μην είναι σύννομος.

Ακολούθως, το ΑΚΕΛ ενέγραψε το θέμα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ενώ κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2019 το ΑΚΕΛ ζήτησε με τροπολογία να δεσμευτεί το κονδύλι της μισθοδοσίας του κ. Γιαννάκη για να ελεγχθεί η νομιμότητα του διορισμού του. Δυστυχώς, κανένα άλλο κόμμα δεν υποστήριξε την τροπολογία του ΑΚΕΛ.

Ο Νίκος Αναστασιάδης που αποκαλούσε τον κόσμο της Αριστεράς «μηδενικά», είναι ο ίδιος που επέλεξε τέτοιους «άριστους των αρίστων» οι οποίοι κατέληξαν στη φυλακή για σοβαρά αδικήματα διαφθοράς, κατέληξαν να πλαστογραφούν πτυχία, να βαρύνονται με ποινικές ευθύνες για το κλείσιμο του Συνεργατισμού. Η κυβέρνηση του Συναγερμού συνεχίζει να διασύρει την Κύπρο καθημερινά και να προσβάλλει το σύνολο των πολιτών του τόπου.

Τελικά, η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ δεν είναι μόνο των χρυσών διαβατηρίων αλλά και των πλαστών απολυτηρίων!

 

Check Also

Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό, στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό, στην Αγία Νάπα Γύρω στις 8.40 χθες βράδυ, μέλη της Τροχαίας …

Άγρια συμπλοκή νεαρών στην Αγία Νάπα – Δύο συλλήψεις

Άγρια συμπλοκή νεαρών στην Αγία Νάπα – Δύο συλλήψεις Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα χθες, …