ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού έγινε συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού έγινε συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής, τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, αναφέρομενος σε δημοσίευμα του Reuters για «χρυσά διαβατήρια» σε αξιωματούχους της Καμπότζης.

Μπορεί να μην το έχει αισθανθεί ακόμα η κοινωνία της Κύπρου, πάντως στη μακρινή Καμπότζη προφανώς απολαμβάνουν δεόντως το success story του κ. Αναστασιάδη και της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου Reuters, η κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει παραχωρήσει διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας στον υπουργό Οικονομικών, στον αρχηγό της Αστυνομίας και σε άλλα πρόσωπα της ελίτ και του οικογενειακού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού της Καμπότζης.

Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση Αναστασιάδη διασύρει ξανά την Κύπρο ανά την υφήλιο με ένα νέο σκάνδαλο της βιομηχανίας χρυσών διαβατηρίων.

Παρότι της ζητήθηκε από το Reuters, η κυβέρνηση δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις για τους …νέους μας συμπατριώτες, που ορισμένοι εξ αυτών μάλλον δεν γνωρίζουν πού πέφτει η Κύπρος στο χάρτη. Ελπίζουμε ότι οι κυβερνώντες δεν θα ανακηρύξουν και το Reuters λιβελλογράφο πολέμιο της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Η κοινωνία της Κύπρου περιμένει απαντήσεις από την κυβέρνηση και γι’ αυτό το θέμα. Όπως βέβαια περιμένουμε ακόμα απαντήσεις για το σκάνδαλο της Troika Laundromat που εμπλέκει το δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης σε σκοτεινές υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος δισεκατομμυρίων.

Όσα αποκαλύπτουν και λένε κάθε τρεις και λίγο διεθνείς οργανισμοί, ευρωπαϊκοί θεσμοί, ξένα πρακτορεία επιβεβαιώνουν μια ξεκάθαρη πραγματικότητα. Η διαφθορά και η διαπλοκή έγιναν συνώνυμο της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ.

Check Also

H Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό των εμπρηστών

Share Twitter Η Αστυνομία αναζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των υπαιτίων των χθεσινών και σημερινών πυρκαγιών …

Κύπρος – Κορωνοϊός: 9 νέα κρούσματα – 5 από ιχνηλάτηση επαφών

Share Twitter Κύπρος – Κορωνοϊός: 9 νέα κρούσματα – 5 από ιχνηλάτηση επαφών Σε ό,τι …