ΑΚΕΛ για τριμερή: Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει να είναι ουρά της πολιτικής των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει να είναι ουρά της πολιτικής των ΗΠΑ και του Ισραήλ, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΑΚΕΛ για τη τριμερή Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ που θα διεξαχθεί στα Ιεροσόλυμα.

Η ανακοίνωση:

Εφαρμογή των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

Σύμφωνα με δημοσίευση του Υπουργείου Εξωτερικών την Κυριακή επίκειται νέα τριμερής των υπουργών εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.

Η θέση του ΑΚΕΛ για τις τριμερείς είναι γνωστή και δεν είναι αυτός ο σκοπός της παρούσας τοποθέτησης. Εκείνο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι ο χώρος διεξαγωγής της συνάντησης που είναι τα Ιεροσόλυμα.

Μέσω αυτών των συναντήσεων γίνεται προσπάθεια εδραίωσης μιας απαράδεκτης θέσης αναγνώρισης των Ιεροσολύμων ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ και παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τη θέση της διεθνούς κοινότητας.

Καλούμε ακόμη μια φορά την Κυβέρνηση Αναστασιάδη -ΔΗΣΥ να σταματήσει να είναι ουρά της πολιτικής των ΗΠΑ και του Ισραήλ, και να αναλογιστεί τις συνέπειες αυτής της πρακτικής της στον αγώνα της Κύπρου για λύση και επανένωση.

 

Check Also

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο -Κλειστοί ή ολισθηροί δρόμοι λόγω παγετού

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο -Κλειστοί ή ολισθηροί δρόμοι λόγω παγετού Κλειστοί για όλα τα οχήματα …

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 2,536 νέα κρούσματα – Ποσοστό θετικότητας 2,37%

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 2,536 νέα κρούσματα – Ποσοστό θετικότητας 2,37% Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, …