Αγγελική Ηλιάδη: «Με τονΣάββα Γκέντσογλου ένιωσα τον απόλυτο έρωτα» (Video)

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου και τον τρόπο που αντέδρασε ο μεγάλος της γιος. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη.

Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα “φάουλ” γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό.

Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα»!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Check Also

«Η Eurovision ταξιδεύει στην Αμερική»

Share Twitter Οι σκέψεις των ιθυνόντων της Eurovision να μεταλαμπαδεύσουν το μουσικό και τηλεοπτικό φαινόμενο …

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω χαλάρωση και κυτταρίτιδα…» (Photos)

Share Twitter Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, και δύο φωτογραφίες της με μπικίνι …