Λευκωσία: Όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης δωρεάν την περίοδο των Χριστουγέννων

Όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους της Λευκωσίας θα είναι δωρεάν για στάθμευση το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, καθώς και την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου του 2019, ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος Δήμος, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για συνεχή στήριξη στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι συγκεκριμένα, οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 07:00 του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 07:00 της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου του 2019.

Καλούνται οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες και επισκέπτες.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφέρουν τους επισκέπτες στο κέντρο της Λευκωσίας και στην εντός των τειχών πόλη.