Αβέρωφ: Ψήφος διαμαρτυρίας στα μικρά κόμματα, είναι έμμεση πριμοδότηση σε ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ

Αβέρωφ: ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ θεωρούν πως όσα περισσότερα προβλήματα συσσωρεύονται αυξάνεται και το κομματικό τους κέρδος. Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα του κόσμου και για να μπορέσουμε να αντλήσουμε και τα 4,5 δις από την ΕΕ, χρειαζόμαστε έναν δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό και όχι μια Βουλή-Βαβέλ.

«ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να μετατρέψουν τις βουλευτικές εκλογές ως εφαλτήριο για τις Προεδρικές του 2023. Αγνοώντας τη ζημιά που κάνουν στον τόπο, φτάνει να ζημιώνουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Παράλληλα ο κόσμος που νιώθει θυμό ή και απογοήτευση, επιλέγει κάποια νέα κόμματα ή μικρούς κομματικούς σχηματισμούς.

Θα ήθελα να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Οποιοσδήποτε συναγερμικός ψήφος φύγει ως ψήφος διαμαρτυρίας στα μικρά κόμματα, είναι έμμεση πριμοδότηση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ στην προσπάθειά τους να βάλουν τους θεμελιούς για να επανέλθουν στη διακυβέρνηση, να εφαρμόσουν τις πολιτικές του 2008-13.

Θέλουν τα επόμενα δυο χρόνια να υπάρχει μια Βουλή-Βαβέλ που θα είναι τροχοπέδη σε οποιοδήποτε θετικό βήμα για τον τόπο μας. Γι’ αυτούς όσα περισσότερα προβλήματα συσσωρεύονται θεωρούν ότι αυξάνεται και το κομματικό τους κέδρος. Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα του κόσμου και για να μπορέσουμε να αντλήσουμε και τα 4,5 δις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρειαζόμαστε έναν δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό και όχι μια Βουλή-Βαβέλ που θα βάζει τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου».

 

Check Also

Παρουσιάστηκε το master plan για το Λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας

Παρουσιάστηκε το master plan για το Λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας ΥΜΕΕ: Με την ολοκλήρωση …

Υπ. Υγείας: Μειώνεται σε 90 μέρες το Πιστοποιητικό νόσησης

Υπ. Υγείας: Μειώνεται σε 90 μέρες το Πιστοποιητικό νόσησης Με βάση την απόφαση του Υπουργικού …