Άντρος για Σπανό: Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία θέλω να ξεκαθαρίσουμε – Μπορεί να μην συμφωνήσουμε

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης υπέρ της επανένωσης της Κύπρου, που πραγματοποιεί η δικοινοτική πρωτοβουλία πολιτών Unite Cyprus Now, ο  ΓΓτου ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αναφερόμενος στη  τηλεοπτική συνέντευξη του Μάικ Σπανού, ο οποίος έκανε λόγο για λιγότερο κράτος και ελεύθερη αγορά,  ανέφερε πως σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Σπανού θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει κατ’ ιδίαν μαζί του.

«Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία θέλω να ξεκαθαρίσουμε. Επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, είμαστε σε μια διαδικασία κατά την οποία τα ζητήματα θα συζητηθούν στην κομματική βάση. Προτού πάμε στο έκτακτο συνέδριο πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι αρχές πάνω στις οποίες θα στηρίξει την υποψηφιότητά του ο κ. Σπανός», πρόσθεσε.

Με το κ. Σπανό, συνέχισε, συζητήθηκαν κάποια πράγματα και υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του για σειρά από σημαντικά ζητήματα τα οποία ικανοποιούν το ΑΚΕΛ, ωστόσο, όπως είπε, αυτά θα πρέπει να τα δουν καταγεγραμμένα για να μπορέσει το κόμμα να τα συζητήσει και να πάρει τις αποφάσεις του στο έκτακτο συνέδριο.

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το περιεχόμενο των συζητήσεων που θα έχει το ΑΚΕΛ τις επόμενες μέρες με τον κ. Σπανό.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να μην συμφωνήσουν με τον κ. Σπανό σε ένα πρόγραμμα, ανέφερε ότι «αν δεν συμφωνούμε πραγματικά, ναι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι οι συζητήσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα μαζί του καθησυχάζουν το ΑΚΕΛ στα σημαντικά ζητήματα, αλλά παράλληλα αυτά θέλουν να τα δουν να εκφράζονται μέσα στο έγγραφο για τις διακηρυκτικές αρχές που θα κάνει όταν θα εξαγγείλει την υποψηφιότητά του.

Check Also

Κίνηση Προσφύγων Αμμοχώστου: Ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, για άσκηση πολιτικής πίεσης στα κέντρα λήψης αποφάσεων

Κίνηση Προσφύγων Αμμοχώστου: Ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, για άσκηση πολιτικής πίεσης στα κέντρα λήψης …

Αβέρωφ: Η Κύπρος θα γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς, επενδυτικούς προορισμούς

Δήλωση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για κυβερνητική στρατηγική προσέλκυσης επενδύσεων Έχουμε μελετήσει πολύ σοβαρά την …