Άγριο ξύλο στη Βουλή της Ουκρανίας

Επεσε άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο Ουκρανούς βουλευτές μέσα στην ουκρανική Βουλή ο ένας εξ αυτών μάτωσε και σταμάτησαν μόνο όταν εμφανίστηκαν οι κάμερες των ΜΜΕ.

Τι κι αν η Ουκρανία μετρά χιλιάδες νεκρούς στις ανατολικές επαρχίες; Ορισμένοι φαίνεται ότι ακόμα και αν έχουν δημόσια αξιώματα δεν θέλουν ούτε να δώσουν το καλό παράδειγμα ούτε να βοηθήσουν να ηρεμήσει το κλίμα.

Ο λόγος για τους δύο Ουκρανούς βουλευτές που μετέτρεψαν τους διαδρόμους της ουκρανικής βουλής σε πραγματικό ρινγκ ανταλλάσουντας επαγγελματικού τύπου γροθιές όπως προκύπτει από το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές κατέληξε με αίματα στο πρόσωπο.

Οι κακεντρεχείς θα μπορούσαν να σχολιάσουν ότι οι δύο «μποξέρ» προετιμάζονται για την επόμενή τους δουλειά δεδομένης της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Πρωταγωνιστές, σύμφωνα με το Reuters, ο Γιεγκόρ Σομπόλεφ του κεντρώου κόμματος Σαμοπομότσι και ο Βαντίμ Ιβτσένκο του κεντροδεξιού κόμματος Πατρίδα.

Αρχικά οι δύο βουλευτές ανταλάσουν άγριες γροθιές για περίπου 25 δευτερόλεπτα πριν τους χωρίσουν δύο ένστολοι και τελικά με την… παρέμβαση των τηλεοπτικών καμερών καταλήγουν να συζητάνε ψύχραιμα παρά το γεγονός ότι ένας από τους δύο έχει ματώσει…

Check Also

Ουκρανία: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 2χρονο στην και του έκοψαν τους όρχεις…

Share Twitter Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα αγόρι δύο ετών στην Ουκρανία …

39χρονος πατέρας έγινε ασπίδα για να προστατεύσει τα τρία παιδιά του από πυροβολισμούς (Video)

Share Twitter Με τραύματα στο πόδι κατέληξε ένας πατέρας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης όταν …