Άγρια επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη

Άγριο ξυλοδαρμό από άτομα που δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τον απείλησαν λέγοντάς του «τώρα θα σε σκοτώσουμε»,υπέστη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

Όπως καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, όπου βρισκόταν μαζί με το γιο του, έξω από την θύρα 15, τρία άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής του έριξαν κλοτσιές στα πόδια και γροθιές στο κεφάλι. Τον γιο του δεν τον πείραξαν και εξαφανίστηκαν τρέχοντας χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει.

Ο κ. Στρατούλης διεκομίσθη στο νοσοκομείο για να κάνει προληπτικά ακτινογραφία. Αυτή την ώρα καταθέτει μήνυση στην αστυνομία,ενώ από τις κάμερες στο γήπεδο, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει  την «άγρια δολοφονική επίθεση» εναντίον του Δημήτρη Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε.Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά»

 

 

 

Check Also

Ελλάδα – Κιβωτός: Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος – Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της οργάνωσης

Άφαντος παραμένει ο πατέρας Αντώνιος μετά την εισαγγελική διάταξη με την οποία του απαγορεύεται να …

Ελλάδα: 13χρονη έζησε τη φρίκη από την μητέρα της – Σήμερα καταγγέλλει και τον πατέρα της

Πατέρας που είχε τα τελευταία έξι χρόνια την επιμέλεια των δύο παιδιών του, κατηγορήθηκε απο …