Τι έχει “προσφέρει” η “Χρυσταλλού” στο κυπριακό λαό;

Εδώ και 20 χρόνια, ο Κύπριος φορολογούμενος, πληρώνει βαρβάτους μισθούς στη κυρία Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Την 1η Δεκεμβρίου του 1998, διορίστηκε ως  Γενικός Ελεγκτής της Κυπριακής Δημοκρατίας και στις 11 Απριλίου 2014, τέθηκε επικεφαλής της Κεντρικής τράπεζας της Κύπρου.

Ο Κύπριος φορολογούμενος λοιπόν έχει απαίτηση από την κυρία “Χρυσταλλού”, να γνωρίζει για τα τεκταινόμενα στον Συνεργατισμό και εάν η ίδια έχει στοιχεία  για τυχόν παρανομίες που έρχονται στην αντίληψη της και αφορούν τον οικονομικό τομέα να το αναφέρειστον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Αυτά θα έπρεπε να κάνει και όχι να φωνάζει ότι “έχει πολλούς στο χέρι”…

” Αυτό στην ουσία που ενοχλεί αυτούς που ανήκουν στο οργανωμένο κύκλωμα υπόσκαψης μου είναι το ότι ξέρω πολλά για πολλούς”, είπε η “Χρυσταλλού”, κάνοντας επίσης λόγο ότι “Εδώ σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, θα ντραπούν να σταυρώσουν τη Χρυσταλλού”;

Κυρία “Χρυσταλλού” λοιπόν, ο κόσμος δεν περίμενε να ακούσει αυτά, μετά από την “απουσία” σου από τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό….

Πρέπει επιτέλους να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Φυσικά εύλογα θα διερωτάται ο κάθε κύπριος πολίτης τι έχει αποκαλύψει η κ. Γιωρκάτζη, στα 16 χρόνια της θητείας της ως  Γενικός Ελεγκτής του κράτους και τα τελευταία 4 χρόνια ως  διοικητής της Κεντρικής τράπεζας;

Το απόλυτο, τίποτα….

Τίποτα δεν έμαθε κανένας μέχρι τώρα από την εν λόγω κυρία “Χρυσταλλού”.

Στα 20 χρόνια  που βρίσκεται σε καίριες υψηλόβαθμες θέσεις, το μόνο που έμαθε ο κυπριος φορολογούμενος είναι ότι “ξέρει πολλά για πολλούς”.

Όμως είναι καιρός, να μάθει ο κόσμος αυτά τα “πολλά” που γνωρίζει για πολλούς.