ΔΗΚΟ: Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντιγράφει μέτρα από την Νέα Στρατηγική Νικολά Παπαδόπουλου

Σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ σχολίασε πως “ο κ. Αναστασιάδης προσπαθεί να αποκρύψει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, αντιγράφοντας αποσπασματικά, μέτρα από τη Νέα Στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου”.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

“Ο κ. Αναστασιάδης προσπαθεί να αποκρύψει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, αντιγράφοντας αποσπασματικά, μέτρα από τη Νέα Στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου

Έλλειψη θέσεων, σχεδιασμού και πολιτικής βούλησης αντιμετώπισης της πολιτικής της Τουρκίας, αποδεικνύει η αντιγραφή – και μάλιστα αποσπασματική – από την κυβέρνηση Αναστασιάδη, ενεργειών και μέτρων που περιλαμβάνονται στη Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Προσπαθώντας να αποκρύψει από το λαό την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, ο κ. Αναστασιάδης σπεύδει να διαρρεύσει την πρόθεση του να λάβει μέτρα, τα οποία έχει καταθέσει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενώπιον του λαού και μάλιστα στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου νέας στρατηγικής.

Ο λαός γνωρίζει και δεν παραπλανάται.

Ο λαός γνωρίζει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης:

• Όχι μόνο δεν έχει προστατεύσει την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά την έχει «εξαφανίσει» από τα κείμενα του ΟΗΕ για το κυπριακό, αποδεχόμενος τη μεθοδολογία της πενταμερούς διάσκεψης στις διαπραγματεύσεις.

• Ουδέποτε έχει ασκήσει πολιτική, που να προκαλέσει έστω το παραμικρό κόστος στην Τουρκία.

Ο λαός απορρίπτει την κοροϊδία και την αναξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη.

Ο λαός εμπιστεύεται τη Νέα Στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου και των δυνάμεων που τον στηρίζουν.

Ο λαός θέλει την Αλλαγή, την Αξιοπιστία και την Ελπίδα”.