Η αλήθεια πονάει κ. Άντρο Κυπριανού….

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, από τη μέρα που έχει παέι στο σπίτι του ο τέως πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, προσπαθεί με “νύχια και με δόντια” να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο ΑΚΕΛ…..

Εδώ και μήνες βγαίνει ο Άντρος Κυπριανού με μία μανιώδη επίθεση ενάντια στη κυβέρνηση και ιδιαίτερα στο Πρόεδρο Αναστασιάδη…. Αμυνόμενος βέβαια τα κάνει όλα αυτά…..

Είπε λοιπόν ο Κυπριανού στα ΜΜΕ: “Όσο κι αν ο κύριος Αναστασίαδης θέλει να κρυφτεί, είναι από τη κυβέρνηση του που εξυφαίνονται όλες αυτές οι μεθοδεύσεις σε βάρος του ΑΚΕΛ”……. 

Και συνεχίζοντας λέει: “Δεν ξέρω γιατί επέλεξε αυτό το δρόμο ο Αναστασιάδης….. επιχειρεί να δικάσει κάθε πράξη της προηγούμενης κυβέρνησης Χριστόφια”….

Δυστυχώς κ. Άντρο Κυπριανού η αλήθεια “πονάει πάρα πολύ”… Τα ξέρεις από πρώτο χέρι  ότι τα  5 χρόνια διακυβέρνησης Χριστόφια ήταν καταστροφικά για το τόπο μας… Κανένα μα κανένα έτος δεν ήταν προς  όφελος του κυπριακού λαού…

Οι μίζες πηγαινοέρχονταν στο χώρο σας…. Ξεχνάτε τη μεγάλη καταστροφή στο Μαρί;  Ξεχνάτε την ανείπωτη τραγωδία; Τίποτα δεν ξεχνιέται κ. Κυπριανού…..

Πριν από λίγες μέρες στη κεντρική επιτροπή του κόμματος σας ειπώθηκαν πράγματα και θαύματα…. Ότι και να κάνετε ο κομματικός σας χώρος έχει λαβωθεί πολύ βαριά….

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε να κρατήσετε το κομματικό σας χώρο αλώβητο αλλά δυστυχώς όσο και να προσπαθείτε  ήδη ο ΑΚΕΛικός χώρος και αυτό σας πονάει ακόμα πιο πολύ κ. Κυπριανού και θέλοντας να κρατήσετε τη θέση σας κάνετε επιθετική πολιτική….

Σε συνέντευξη σας έχετε πει εμφατικά μάλιστα: “Ας προσέξουν διότι μετά από 5 χρόνια θα είναι άλλη κυβέρνηση”…

Σαν πολύ βιάζεστε κ. Κυπριανού και απειλείται τη κυβέρνηση; Σαν πολύ σίγουρος “το παίζετε”;;;;

Check Also

«Βόμβα» στα θεμέλια του ΔΗΚΟ: Μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών….

Share Twitter Οι διαφωνίες μας είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και είναι διαφωνίες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ, τόνισαν σε επιστολή …

Οικονομικοί μετανάστες και … ασυνεννοησίας το ανάγνωσμα….

Share Twitter Δυστυχώς μεγαλύτερο από ότι θέλουν να μας αποδείξουν οι αρμόδιοι είναι το πρόβλημα …