Α.Μασούρας: Συγχαρητήρια στον Δήμο Μόρφου και σε όλους τους Μορφίτες

«Η σημερινή εκδήλωση μνήμης του Δήμου Μόρφου στο οδόφραγμα-σύμβολο του Αστρομερίτη επιβαιβεώνει για ακόμα μια φορά το αγωνιστικό πνεύμα της διεκδίκησης του αγώνα που διακατέχει τους Μορφίτες για επιστροφή. Η 33η πορεία των Μορφιτών έδωσε εκείνα τα μηνύματα που έπρεπε να δώσει: Ότι, από τη μια, οι πρόσφυγες δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται εις κόντρα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, και από την άλλη, θα πρέπει να εντατικοποιηθεί ο δύσκολος αγώνας της διαφώτισης στο εξωτερικό», αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Κίνησης Νέων Επιστημόνων του Κινήματος Οικολόγων Ανδρέας Μασούρας.

«Ο Δήμος Μόρφου, επάξια, μάχεται για την διαφώτιση στο εξωτερικό σε διπλωματικό επίπεδο και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί αλλά και να λειτουργήσει και ως πρότυπο για όλους τους κατεχόμενους Δήμους και Κοινότητες».

«Η Κίνηση Νέων Επιστημόνων του Κινήματος Οικολόγων – ως νεοσύστατη Οργάνωση – θα στηρίζει κάθε προσπάθεια των Μορφιτών μέχρι την δικαίωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Check Also

Κορωνοιός: 7 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα

Share Twitter Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα …

Αννίτα: Απαράδεχτα ελλιπής ο χειρισμός της αστυνομίας στην υπόθεση του καταδικασθέντα αστυνομικού

Share Twitter Είναι αδιανόητο να καταστρατηγούνται με τέτοιους χειρισμούς νομοθεσίες και η εθνική στρατηγική σεξουαλικής …