Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Γενικά: Οι φίλοι ή μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες και να ζητήσει την συμβουλή σας. Δεν είναι καλή ιδέα να την δώσετε τουλάχιστον σήμερα. Οι σκέψεις σας δεν είναι τόσο συγκεντρωμένες όσα θα έπρεπε. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας για καθοδήγηση. Η ικανότητά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια είναι καλή τώρα.

Ταύρος

Γενικά : Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας και το ιδιαίτερο άτομο στην ζωή σας μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό σήμερα. Είστε δεν είστε συγχρονισμένοι είτε σας λείπουν. Μην εκνευρίζεστε. Είναι η ενέργεια των πλανητών που παρεμβαίνει. Μέχρι αύριο όλα αυτά θα έχουν περάσει και πάλι θα βρείτε κοινό έδαφος.

Δίδυμοι

Γενικά: Τα σχέδια για ένα ταξίδι ή για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να είστε πολύ ενθουσιασμένοι για να συγκεντρωθείτε σε ότι έχετε να κάνετε. Μην ανησυχείτε για αυτό. Η σταθερότητά σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές παρά τα όσα μπορεί να σας αποσπούν. Μπορεί και τα άτομα γύρω σας να σας υπενθυμίζουν τις ευθύνες σας.

Καρκίνος

Γενικά  Οι ρομαντικές σκέψεις και τα όνειρα ενός υπέροχου απογεύματος με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο αλλάζουν από την δουλειά που πρέπει να γίνει άμεσα. Αυτό ίσως αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να περιλαμβάνει πολύ βαθιές σκέψεις για ένα ζήτημα που δεν σας ενδιαφέρουν πολύ. Μην αφήνετε σε κάτι τέτοιο να σας απογοητεύει. Τελειώνετε με τις δουλειές και μετά σχεδιάστε το απόγευμά σας. Δεν είναι αργά για διασκέδαση.

Λέων

Γενικά: Μπορεί να σχεδιάζετε να παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα. Ανυπομονείτε για αυτό. Οι γραφειοκρατία ίσως πάρει πολύ από τον χρόνο σας σήμερα και ίσως αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα καταφέρετε. Η δουλειά αυτή δεν φαίνεται να είναι επείγουσα. Κάντε όσο περισσότερη μπορείτε και μετά φύγετε. Σας αξίζει να διασκεδάσετε.

Παρθένος

Γενικά : Οι μανιώδεις επικοινωνίες που αφορούν ένα σχέδιο ή κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε μπερδεμένοι και με έλλειψη συγκέντρωσης. Πολλές σημαντικές ανησυχίες θα σας περιβάλλουν. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά αντιμετωπίστε τες με την σειρά και δεν μπείτε σε πειρασμό να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε όλα μαζί. Το μυαλό σας είναι σταθερό και αναλυτικό σήμερα. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και όλα θα γίνουν.

Ζυγός

Γενικά : Κάποια καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να σας γεμίσουν με ιδέες για το πως να ξοδέψετε χρήματα ειδικά για το σπίτι σας. Ίσως χρειάζεστε νέα έπιπλα ή μπορεί να σκέπτεστε να βάψετε κάποια δωμάτια. Είναι μια υπέροχη στιγμή να το κάνετε όσο είστε προσεκτικοί και δεν αφήνετε τις υπερβολές σας να σας καθοδηγούν. Δεν θέλετε να κάνετε ξανά αλλαγές.

Σκορπιός

Γενικά : Το μυαλό σας είναι κοφτερό και έτοιμο να αντιμετωπίσει τα πάντα. Τα μέλη της οικογένειας ή οι φίλοι μπορεί να το αντιληφθούν γρήγορα οπότε μην εκπλαγείτε να έρθουν να βοηθήσουν ή να σας συμβουλέψουν. Θα δώσετε πολλά σήμερα οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Η γραφειοκρατεία θα σας ταλαιπωρήσει σήμερα. Όσο κάνετε μικρά βήματα θα τα καταφέρετε όλα.

Τοξότης

Γενικά : Τα βιβλία και τα περιοδικά που σχετίζονται με τα μεταφυσικά ζητήματα μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας σήμερα. Η τάση σας ίσως είναι να αφήσετε τις δουλειές της καθημερινότητας και να συνεχίσετε να διαβάζετε για αυτά τα θέματα. Θα θέλετε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αφήστε το για το βράδυ. Είστε πολύ ευσυνείδητοι για να αφήσετε την δουλειά σας.

Αιγόκερως

Γενικά: Ένας στόχος που έχετε θέσει για τον εαυτό σας ίσως φαίνεται λίγο υπερβολικός. Μπορεί να αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρετε. Αν και εύκολα αποσπάστε μπορείτε να επικεντρωθείτε αν προσπαθήσετε και αυτό πρέπει να κάνετε τώρα. Τα οικονομικά ίσως θέλουν προσοχή. Ίσως πρέπει να συμπληρώσετε πολλά χαρτιά και να προσέξετε την γραφειοκρατία.

Υδροχόος

Γενικά : Σήμερα θα αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις με την ζωή σας. Έχετε πολλές καλές ιδέες για το τι να κάνετε σήμερα αλλά δυστυχώς η ικανότητά σας να χειρίζεστε αυτά τα σχέδια θα εμποδιστεί από άλλες ευθύνες. Σήμερα θα είστε πολύ απασχολημένοι αλλά δεν πειράζει γιατί το βράδυ θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε.

Ιχθύες

Γενικά : Οι συζητήσεις για την θρησκεία ίσως προκύψουν μέσα στην ημέρα. Κάποιες ενστικτώδεις αποκαλύψεις ίσως σας κάνουν να θέλετε να εκφράσετε τα πιστεύω σας αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Δεν είναι η ημέρα για να πείσετε τους άλλους για κάτι. Δεν είναι επίσης καλή ημέρα για να σκεφθείτε να φύγετε για λίγο. Διώξτε αυτές τις ιδέες αλλά κάντε οριστικά σχέδια μετά.

Check Also

Σύμφωνα με το ζώδιό σου αυτή είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ…

Share Twitter Οι διαφορετικές στάσεις στο σεξ μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα στη σχέση σου …

Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας …