Λεβέντης: Ο Καμμένος θα εξαφανιστεί όσο μένει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 , ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Ασφαλιστικό και αναφερομένος στον καμμένο είπε:

“Ο Πάνος Καμμένος αισθάνεται ανασφαλής που στηρίζει την κυβέρνηση. Θα εξαφανιστεί από την πολιτική. Θα εξαφανιστεί όσο μένει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί υπογράφει και ψηφίζει. Όποιος ψηφίσει το ασφαλιστικό, θα τον πάρει ο χάρος”.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με την στράτευση των γυναικών και το σύμφωνο συμβίωσης σηματοδοτεί ότι διαφοροποιείται από την κυβέρνηση.

Επίσης ο κ. Λεβέντης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συζήτησης προέβη σε μία σοβαρή αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

«Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης, σημείωσε ότι την ώρα που ειπώθηκαν τα συγκεκριμένα πράγματα, ο ίδιος βρισκόταν μόλις λίγα μετρά μακριά και πρόσθεσε ότι ακόμα και να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν επιθυμούν να μπουν στην κυβέρνηση.