Κίνα: «Εξαφανίστηκε» η πιο διάσημη ηθοποιός…

Μπορεί η Κίνα να έχει «φιλελευθεροποιηθεί» οικονομικά και σε κάποιο βαθμό και πολιτικά, ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμα και εν έτει 2018, κάποια μυστήρια υπάρχουν.

Κι ένα από αυτά αφορά την πιο διάσημη και δημοφιλή ηθοποιό της χώρας την Fan Bingbing, η οποία εδώ και κάποιο διάστημα μοιάζει σαν να έχει ανοίξει η γη και να την έχει καταπιεί, καθώς από τον περασμένο Ιούνιο δεν έχει κάνει την παραμικρή δημόσια εμφάνιση ενώ έχει σταματήσει και η δραστηριότητά της στα social media.

H Fan Bingbing έχει συμμετάσχει και σε χιλιάδες διαφημίσεις πολυτελών brands, όπως Cartier και Louis Vuitton, ενώ εμφανιζόταν σε τελετές απονομής βραβείων και γκαλά μόδας, ωστόσο, από τον Ιούνιο η μόνη σχετική αναφορά σε εκείνη ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου, στο κρατικό ΜΜΕ Securities Daily, το οποίο ανέφερε ότι η διάσημη ηθοποιός ήταν υπό κράτηση και επρόκειτο να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, δημοσίευμα που εξαφανίστηκε λίγο μετά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της Fan Bingbing και το εάν βρίσκεται αντιμέτωπη με οποιεσδήποτε κατηγορίες ή ακόμα κι αν κρατείται.

Τα προβλήματα της Fan Bingbing φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν, στα τέλη Μαΐου, δημοσιεύθηκαν σε κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντίγραφα συμβολαίων που η ίδια είχε υπογράψει. Σύμφωνα με το κινεζικό Global Times, είχε δύο διαφορετικά συμβόλαια, ένα για φορολογικούς σκοπούς, το οποίο ανέφερε ότι θα πληρωνόταν 1,5 εκατ. δολάρια και ένα ξεχωριστό, ιδιωτικό για 7,5 εκατ. δολάρια, πρακτική που είναι γνωστή στην Κίνα ως «συμβόλαια Γιν και Γιανγκ».

Ο άνθρωπος που προχώρησε στην διαρροή του συμβολαίου, ο κινέζος παρουσιαστής, Κούι Γιονγκγιουάν, απολογήθηκε τον Ιούνιο για την πράξη του στην Fan Bingbing. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, η Φορολογική Διοίκηση της Κίνας, όρισε ερευνητές για τις κατηγορίες σε σχέση με τα συμβόλαια γιν-γιανγκ στην κινηματογραφική βιομηχανία της χώρας.

Check Also

Νεογέννητο μωράκι άνοιξε το στόμα του και τους άφησε όλους… άφωνους (Photos)

Share Twitter Όταν η Μπέθανι Γκριν καλωσόρισε στον κόσμο την τρισχαριτωμένη κορούλα της και την …

Ο «Πάμπλο Εσκομπάρ του παράνομου εμπορίου αυγών»

Share Twitter Ο 56χρονος Βρετανός Jeffrey Lendrum έπεσε το περσινό καλοκαίρι στα χέρια των τελωνειακών …