Aristo: Αναβλήθηκε για αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης

Η σημερινή ακρόαση της υπόθεσης διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί αναβλήθηκε για αύριο.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου Δώρα Σωκράτους ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ήταν ορισμένη για σήμερα στις 09:00 θα έπρεπε να αναβληθεί για εξέταση άλλη σοβαρής υπόθεσης.

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για αύριο, 28 Μαΐου, στις 09:00 το πρωί.

Στην αυριανή δικάσιμο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου ο μάρτυρας υπεράσπισης του ζεύγους Αριστοδήμου Ανδρέας Σταυρινίδης ο οποίος θα εξεταστεί από το συνήγορο υπεράσπισης τους δικηγόρο Γιώργο Παπαϊωάννου.

Ακολούθως αναμένεται να αντεξεταστεί και από την Κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπείται από το Δικηγόρο της Δημοκρατίας Α’ Νίνο Κέκκο για τεχνικής φύσεως θέματα.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι Θεόδωρος και Ρούλα Αριστοδήμου, ο σχεδιαστής της εταιρείας Χρήστος Σολομωνίδης και ο τέως Δημοτικός μηχανικός Σάββα Σάββα παραμείνουν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.