19χρονος Βραζιλιάνος επαγγελματίας έκανε το… χειρότερο κούρεμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (Video)

Την περασμένη Παρασκευή (23/9) ο 19χρονος επιθετικός από το Μανάους υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Φλαμένγκο (που τον είχε αποκτήσει από την ηλικία των 15 ετών) δηλώνοντας ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμής της ζωής του…

Στην προπόνηση εκείνης της ημέρας ο πιτσιρικάς πέρασε από το καθιερωμένο τούνελ (όπου τρώει σφαλιάρες και κλωτσιές) για το καλωσόρισμα από τους μεγάλους, αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει…

Ωστόσο οι παλιοσειρές της ομάδες δεν είχαν τελειώσει με τα… τελετουργικά της μύησης με τον Βέρτον να καταφέρνει να ξεπερνά σε φήμη ακόμη και τον Ρονάλντο (το φαινόμενο).

Όχι όμως για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά για το νέο στιλ στα μαλλιά του!

Το 2002 στο Μουντιάλ της Κορέας ο Ρονάλντο είχε οδηγήσει τη Βραζιλία στον τίτλο (ο τελευταίος της) αλλά είχε προκαλέσει σοκ με το κούρεμα που επέλεξε (όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό).

Είκοσι χρόνια αργότερα ο κακόμοιρος Βέρτον θα ήθελε πολύ οι συμπαίκτες του να τον είχαν κουρέψει σαν τον Ρονάλντο, γιατί όπως αποδείχθηκε, όσο καλοί είναι με τη μπάλα στα πόδια, προκαλούν τρόμο με τις ξυριστικές μηχανές στα χέρια!

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο 19χρονος Βέρτον μετά το… κούρεμα, έμοιαζε με ποδοσφαιριστή ο οποίος ετοιμάζεται να παίξει σε αγώνα παλαιμάχων εναντίον σελέμπριτι!