Για ποιο λόγο η Σκάρλετ Γιόχανσον θα απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες

Την απόφαση να απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες πήρε η Σκάρλετ Γιόχανσον και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι η μόνη.

Η ηθοποιός δήλωσε στο BBC πως δε θα ήθελε να έχει καμία σχέση με την Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, καθώς υποστήριξε επίσης πως θα μποϊκοτάρει με κάθε τρόπο τα βραβεία.

Ο λόγος για το ξέσπασμα της δεν είναι άλλος από την ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών της Ένωσης, τήν οποία έχουν αναφέρει πολλάκις και άλλοι συνάδελφοι της, όπως Μαρκ Ράφαλο. Ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος, που είχε πάρει θέση για το εν λόγω ζήτημα, αναφέροντας: «Ήρθε η εποχή να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος».

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου ανά καιρούς έχει κατηγορηθεί από πολλούς celebrities για ρατσιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές. Συγκεκριμένα, η Σκάρλετ Γιόχανσον ισχυρίστηκε πως τα σεξιστικά σχόλια, που δέχθηκε από μέλη της, αγγίζουν τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σε πρόσφατη δήλωση της στο BBC υποστήριξε πως αν αυτή η κατάσταση δεν αλλάξει σύντομα, τότε δεν πρόκειται να δεχθεί ξανά να συμμετάσχει στην τελετή βράβευσης. Την απόφαση της στήριξαν και οι διαδικτυακές πλατφόρμες Netflix και Amazon, οι οποίες δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να συνεργάζονται με την Ένωση εωσότου να αλλάξουν τα μέλη της.

Check Also

Βρετανία: 55χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα (Photos-Video)

Νέα προβλήματα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ προκαλούν τα λεγόμενα ενός 55χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι …

Μάικλ Ντάγκλας: Τον πέρασαν για τον «παππού» της κόρης του… (Video)

Σε πρόσφατη εμφάνιση του στην εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον «The Kelly Clarkson Show», o Μάικλ …