Βρετανία – Κορωνοϊός: Η ρουτίνα προστασίας μίας νοσοκόμας… (Video)

Φοράς μία μάσκα, ένα ζευγάρι γάντια, στέλνεις ένα μήνυμα για… άδεια και παίρνεις τους δρόμους, πιστεύοντας ότι έχεις λάβει όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού. Με το συγκεκριμένο σκεπτικό και την ανευθυνότητα της άσκοπης μετακίνησης, ο νέος κορωνοϊός «επελαύνει» σε όλον τον κόσμο, αφήνοντας πίσω του χιλιάδες νεκρούς. Για να αντιληφθεί κάποιος ποια είναι τα μέτρα προστασίας που προτείνονται και που σε αρκετές περιπτώσεις δεν αρκούν, φτάνει να παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί, με την καθημερινή ρουτίνα προετοιμασίας-προστασίας μίας νοσοκόμας από τη Βρετανία.

Η όλη διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα και θυμίζει λίγο από… προετοιμασία κοντέσσας της Ευρώπης του Μεσαίωνα, με την ειδοποιό διαφορά ότι η νοσοκόμα στη Βρετανία δεν «θωρακίζεται» για να εντυπωσιάσει τη βασιλική αυλή, αλλά για να δώσει τη μάχη της ζωής σε συνθήκες πολέμου με έναν αόρατο εχθρό.

Η Βρετανίδα νοσοκόμα φορά την ειδική στολή της, μάσκα, πλαστικά γυαλιά στα μάτια, γάντια χοντρά, άλλο ζευγάρι γάντια από πάνω, άλλη στολή πάνω στην πρώτη στολή και φυσικά απολυμαίνεται.

Δείτε το βίντεο:

Check Also

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο αλιγάτορας του Χίτλερ… Ήταν 3,5 μέτρα

Share Twitter Σε ηλικία 84 ετών, ο αλιγάτορας «Saturn» (Κρόνος), που φέρεται να ανήκε στον …

Ασταθής ο «θρόνος» του Ερντογάν: Οι «ενδοοικογενειακοί δελφίνοι», τα παιδιά, οι γαμπροί και η Εμινέ

Share Twitter Στα ενδότερα του εκπληκτικού παλατιού στην Άγκυρα, φτιαγμένο για να υποδηλώνει τη μεγαλοπρέπεια …