Αστρολογία: Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Κάθε κάρτα και ένα μήνυμα αγάπης.

Κριός: Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η θέση σας … .είναι λεπτή μέσα στην σχέση σας, που αυτήν την εποχή, περνάει πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να ασκήσετε κάποια επιπρόσθετη πίεση, απλά αφήστε τον άνθρωπο σας, που ήδη έχετε αποδείξεις της αγάπης του, να κάνει αυτά που πρέπει … για να βρείτε και πάλι τους κανονικούς σας ρυθμούς.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Ταύρος: Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Μην χάνεστε μέσα σε ατέρμονες και ανούσιες συζητήσεις, με τον πρώην σας. Δεν έχει κανένα νόημα, να τα φέρνετε στο παρόν και να το μπλοκάρετε. Οι μέρες οι επόμενες … θα σας φέρουν κοντά σε λύσεις, που θα πρέπει να σβήνουν όλα τα άσχημα του παρελθόντος και από τις δύο πλευρές. Αν υπάρχει κάποια οικονομική αδυναμία … αυτήν την εποχή, θα ξεπεραστεί.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: ΚΥΜΑΤΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Σίγουρα πολλά τα καλά που σας περιμένουν τις επόμενες ημέρες, και συσχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, που την είχατε αφήσει στο περιθώριο. Αυτός που πραγματικά αγαπάτε, είναι μέσα στις επόμενες – άμεσες προθέσεις του, να σας πλησιάσει και να σας κάνει να μιλήσετε … πό την μεριά σας πιο ειλικρινά για όλα αυτά που θέλετε. Οι ευχές σας θα εισακουστούν.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια της Γης

Καρκίνος: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες αισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις ερχόμενες ημέρες, όλο αυτό σαν κατάσταση ζωής αλλάζει και εξελίσσεται προς το πολύ καλύτερο. Οι χωρισμένοι σύζυγοι και σύντροφοι … θα βρουν τους σωστούς πια επικοινωνιακούς τρόπους, για να είναι μαζί. Οικονομική άνοδος … σας περιμένει.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Λέων: Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Υπάρχουν πολλές και μπερδεμένες σκέψεις, μέσα στην καθημερινότητα σας, που ακουμπούν το παρελθόν, που είναι ακόμη μέσα σας ενεργό. Υπάρχουν ακόμη πολλά δώρα … που σας χρωστάει η ζωή, και να είστε βέβαιοι, ότι μέσα σο επόμενο χρονικό διάστημα, θα έρθουν στα χέρια σας. Οι εραστές, που έχουν απομακρυνθεί – χωρίσει – τσακωθεί, θα συναντηθούν και θα μιλήσουν για ευκαιρίες επανένωσης. Οι μόνοι, θα δεχτούν την ερωτική ισχύ μιας νέας προσωπικότητας … που θα σας δώσει αγάπη και ασφάλεια.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Παρθένος: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Μεγάλες και μόνιμες χαρές… σας περιμένουν αυτό το διάστημα και ξεκινούν από την αισθηματική σας ζωή, και καταλήγουν στα οικονομικά σας. Ένα μπέρδεμα και ατελείωτες καθυστερήσεις… που είχαν μπει ανάμεσα, σε εσάς και το άτομο που αγαπάτε, πια υποχωρούν και σας δίνουν πια έναν σταθερό δεσμό. Ακόμη και οι μόνοι, θα βρουν τον ιδανικό σύντροφο τους.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια της Γης

Ζυγός: Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Δεν μπορείτε εσείς να σας πιέζει κανείς … και σίγουρα αυτό είναι κάτι που αυτήν την εποχή, σας συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να μιλήσετε… και να βάλετε τα πράματα στην θέση τους. Μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια σας, άλλωστε αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά, θα έρθουν πιο κοντά σας. Στα επαγγελματικά σας, σας περιμένει μια τεράστια επιτυχία.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Η ΔΥΝΑΜΗ

Μπορείτε να πείτε … ότι όλα αυτά που περιμένετε, έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους σίγμα ότι πλησιάζουν. Αυτό ξεκινάει με έναν πρώην εραστή σας, που τώρα έχει καταλάβει την αξία και την δυναμική σας, και θα σας πλησιάσει με ενδιαφέρουσες προτάσεις επανένωσης. Αυτό … θα σας φτιάξει την διάθεση, που ήδη θα έχει ανέβει, καθώς μια εργασιακή σας κατάσταση, λύνεται επιτυχώς.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Τοξότης: Η ΑΓΑΠΗ

Σίγουρα είστε αυτοί, που έχουν την ανάγκη μια ειλικρινής σχέσης, και χωρίς σκαμπανεβάσματα πλέον. Όλος αυτός ο μήνας … αλλά και ο επόμενος, θα σας χαρίσουν αυτό που τόσο πολύ ζητά η καρδιά σας, μέσα από μια φρέσκια γνωριμία, όχι κάτι από το παρελθόν. Ένας άνθρωπος σας πλησιάζει και θα σας δώσει όλα όσα σας αξίζουν. Τα κάρμα, σας έχει και άλλα δώρα.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Είσαστε μια πολλή ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και παρουσία, για μια νέα γνωριμία που έχει έρθει στην ζωή σας, και την έχει αναστατώσει ευχάριστα. Οι μέρες που θα κυλήσουν και ειδικά μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως και να σας κάνουν να δείτε, κάτι διαφορετικό μέσα σε αυτό το άτομο. Όπως και να έχουν τα πράματα, η ερωτική σας ζωή, θα πάει από το καλό στο καλύτερο.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η καρδιά σας είναι γεμάτη από αγάπη και ένταση αληθινών συναισθημάτων, που προέρχονται μέσα από την σχέση που έχετε αλλά και ίσως και τον καλύτερο σύντροφο που είχατε…εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σύμπαν λοιπόν συνωμοτεί και σας δίνει και την οικονομική ανεξαρτησία για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και άμεσα.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Ιχθείς: Η ΦΙΛΙΑ

Είσαστε αξιαγάπητοι και όλο θέλουν να είναι κοντά σας σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που όμως, και άθελα σας, έχει δημιουργήσει έναν έρωτα, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας ανακοινωθεί μέσα από λόγια και πράξεις. Δείτε για αρχή πως θα διαχειριστείτε την έκπληξη σας και μετά … το τι θα κάνετε. Σας πλησιάζουν και άλλα πολλά ευχάριστα.
Συμμαχικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς