Παπαδόπουλος: Η σημερινή απόφαση είναι ιστορική

Δήλωση Νικόλα Παπαδόπουλου

Η σημερινή απόφαση είναι ιστορική. Ο Ενδιάμεσος Χώρος έβαλε τα θεμέλια για συνεργασία με στόχο την πολιτική αλλαγή και την απαλλαγή του τόπου μας από την αποτυχημένη στρατηγική στο Κυπριακό και την αποτυχημένη διακυβέρνηση.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, για την πρωτοβουλία του για τη σημερινή συνάντηση και για την στήριξή του προς την υποψηφιότητα μου.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, για την απόφασή της να αποσύρει τη δική της υποψηφιότητα και να στηρίξει τη δική μου.

Ευχαριστίες εκφράζω και στον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Γιώργο Περδίκη, για την πρόθεσή του να θέσει την υποψηφιότητά μου στα συλλογικά όργανα του Κινήματος.

Με την επικύρωση από τα αρμόδια όργανα των Κομμάτων της σημερινής απόφασης, ξεκινάμε μία συλλογική προσπάθεια, στην οποία καλώ και ευελπιστώ ότι θα συμμετέχουν και η Συμμαχία Πολιτών, καθώς και άλλα κοινωνικά σύνολα και όλοι οι πολίτες που συμμερίζονται την ανάγκη για πολιτική αλλαγή.

Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια που ανταποκρίνεται στην απαίτηση των πολιτών να συνεργαστούμε όλοι με στόχο μια εναλλακτική, διεκδικητική πολιτική που θα οδηγήσει σε μια σωστή και λειτουργική λύση του Κυπριακού και σε ανάπτυξη της κυπριακής Οικονομίας με κοινωνική συνοχή.

Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια που θα δώσει στον κυπριακό λαό αξιοπρέπεια, ελπίδα, προοπτική.