Ερωτοσκόπιο

Δείτε το ερωτοσκόπιο της  Πέμπτης – Νέα σελήνη στον Κριό

 Κριός : Ζείτε έναν παραλογισμό. Αυτό σας το δημιουργεί η Αφροδίτη, και τις επόμενες ημέρες θα πολλαπλασιαστεί. Μην κάνετε καμία παρορμητική κίνηση, και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα είναι πιο βατά.
Ευκαιρίες αγάπης: **

Ταύρος : Προετοιμαστείτε για έντονη ερωτική πολιορκία…. που πιθανόν να σας πείσει για μια ακόμα ευκαιρία επανασύνδεσης… από πρώην ταίρι σας, που ακόμα δεν σας έχει ξεχάσει. Αν έχετε όμως περάσει σε νέα σχέση… προσέχετε παραπάνω τα λόγια και τις δράσεις σας.

Ευκαιρίες αγάπης:**

Δίδυμοι : Μια πληθώρα γεγονότων, έρχονται να σας δώσουν ότι έχετε στερηθεί. Έχετε εξουθενωθεί από τον ατελείωτο αγώνα δρόμου, που κάνετε επί μονίμου βάσεως, για να πείσετε το ταίρι σας, για την αλήθεια και το βάθος των συναισθημάτων σας. Τυχόν δυσαρέσκεια και κούραση, μην την αφήσετε να φανεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Καρκίνος: Αποφύγετε να ανοίξετε μέχρι τα τέλη του Κριού, συζητήσεις μέσα στην σχέση σας που ακουμπάνε το ‘αμαρτωλό’ παρελθόν και των δύο πλευρών. Πολλές οι αισιόδοξες σκέψεις που θα κατακλύσουν τα ταίρια, που έχουν συμπεριφερθεί με ακέραιο και τίμιο τρόπο.

Ευκαιρίες αγάπης:**

 Λέων: Οι αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο των Λεόντων, από τις 14/04, και μετά θα αποδώσουν τις καρμικές ευκαιρίες για την πλήρη αποκατάσταση των αδικιών. Οι μέρες είναι ιδανικές, για να ανασυγκροτηθείτε σε όλα τα επίπεδα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Παρθένος: Αν κάνετε λίγο ακόμα υπομονή με τα δύσκολα που αντιμετωπίζετε με τον άνθρωπο σας, είτε από θέματα συμπεριφορών, είτε αραιών συναντήσεων, είτε οξυθυμίας….θα δείτε από τις 17 του τρέχοντος μηνός μια μεταστροφή, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα

Ευκαιρίες αγάπης:***

Ζυγός: Οι βραδινές ώρες θα σας αποδείξουν… ίσως και με δυσάρεστο τρόπο ποιος ήταν ο λόγος, των καυγάδων και των απομακρύνσεων με τον άνθρωπο σας. Οι ελεύθεροι ζουν το απόλυτο… μέσα σε νέες και ποιοτικές γνωριμίες που τους πολιορκούν εντόνως.
Ευκαιρίες αγάπης:*

 Σκορπιός : Θα πρέπει να είστε πιο προστατευτικοί με την σχέση και τα συναισθήματα σας. Οι πολλές- πολλές δημόσιες σχέσεις, σε κοινές παρέες και φίλους .. ίσως να δημιουργούν κουτσομπολιά γενικότερα…! Αποφύγετε να εκφράζετε παράπονα, σε τρίτα περιβάλλοντα για τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Τοξότης: Οι δεσμευμένοι Τοξότες… θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις τις βραδινές ώρες από το ταίρι τους. Οι μέρες είναι καλές για βαθύτερες, και πιο αναλυτικές συζητήσεις. Οι αδέσμευτοι, ίσως προχωρήσουν τελικά και ενδώσουν σε νέες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 Αιγόκερως: Δηλώστε τις καλοπροαίρετες προθέσεις σας στο ταίρι σας…. αλλά και θα σας ενώσουν πολύ περισσότερο… Οι βραδινές ώρες θα σας το αποδείξουν… ίσως και με πιο ιδιαίτερο τρόπο. Οι δεσμευμένοι… ας κρατήσουν την ψυχραιμία τους μπροστά σε νέες επαφές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Υδροχόος: Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε αρκετές, από τις μόνιμες σας σκέψεις και πεποιθήσεις προς τον μοναδικό άνθρωπο, της επιλογής σας. Η όψη του Άρη με τον Δία, πάνω στον οίκο σας, θα σας φωτίσει σκοτεινές, ίσως και παρελθοντικές καταστάσεις που δεν γνωρίζατε.

Ευκαιρίες αγάπης:***

Ιχθύς : Έχετε ανοιχτεί υπερβολικά και χωρίς όριο – μέτρο, σε νέο κόσμο που ακόμα… δεν ξέρετε τι καπνό καπνίζει. Οι δεσμευμένοι θα θελήσουν να οργανώσουν μικρές εκπλήξεις στο ταίρι τους. Γενικότερα οι μέρες μέχρι την Κυριακή, σας βάζουν μέσα σε κοινωνικούς κύκλους.

Ευκαιρίες αγάπης:***